- 24 Ekim 2011
- 562
- 22
- 118
canım bizde iyiz bende 4 kilo aldım ama şişko mankenim önceden kalan kilolarla 84 üm bende seni çok öptm birazdaha fazla gir gelişmelerden haberdar et bebek tam kaç kilo bide ntsye girdinmi hiç
kızlar nerelerdesiniz??? tatil günü herkesler dışarda sanırımbizim dr kontrolümüz çook iyi geçti maşallah bebişim büyümüş,herşey yolunda ve kesin kız:) kan da verdim ve pıhtılaşma artış oranım düştü yine artmış ama normalde 500-600 birim birden artıyodu şimdi 100 br artmış, bu çok moral verici bi durum oldu bizim için... inşallah zamanla azalmaya da başlayacak... benden haberler böyleee..
kızlar mart ayında düşük yaptım ve hala hamile kalamadım yaaa((
ben ilk düşüğümden sonra 1.5 yıl bekledim canım
CANIM ÇOK SAĞOL O KADAR İYİ GELDİKİ BANA BUGÜN ANLATAMAM HAFTALARDIR YÜZÜM BÖYLE GÜLMEMİŞTİbunlar superrrr haberler canim
cok sevindimmm
OHH NE GÜZEL KEYİF SÜRÜN,AMA ÇOK SICAK DİİL DİMİ ORALAR RAHATSIZ ETMESİN SİZİ??? CANIM BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM,YETERKİ ALLAH İSTESİN, DEĞER FİLAN BOŞUNA OLACAKSA OLUR BU İŞ...valla ben bodrum bodrumdayım. eşim iş için geldi ben de ona kaynak oldum. kıza biraz d vitamini almaya geldim :)
bak canım ya ne güzel normale dönüyo herşey. Allahın izinyle bir sonraki kontrolde daha iyi sonuçlar alacaksın. kızının nasibi varsa kimseye kaptırmaz annesi onu üzülme sakın, o korunuyor melekleri var onun. asıl aciz olna biziz her an kafamıza saksı düşebilir:)
yüksek moralle değerleri uygun seviyeye getireceksin dumanım iyi düşünmeye devam...
MAŞALLAH FINDIĞINA.... NE DE GÜZEL ANLATMIŞSIN YAŞADIKLARINI TECRÜBE OLUYO BİZE:)canım sana da maşallah. daha nst ye girmedim yani sokan olmadı ki gireyim:)
bebek sat a göre 29+0 iiken ama ultrasona göre 30+0 iken 1360 gram çıktı. boyu da 38cm küsür fındığımın.
şimdi şikayet kısmına gelelim;
geceleri nasıl yatacağımı şaşaırmaktayım. sola yatıyorum kaburgamı çürütmeye çalışırcasına acıtıo, sağa yatıyorum tekme tokat girio, düz yatıorum çarpıntım oluo ellerim uyuşuo. şimdi bi yol buldum karnımın altına yastık koyuyorum ooooooooohhhhh mis ikimiz de uyuyoz.
kuyruk sokumum çok oturunca fena ağrıo. çatı dedikleri olay açılmaya başlamış ondan ağrıomuş kaçış yok yani.
tansiyon, şişkinlik sus toplama derdim yok ama reflü var.
Sabahları ayağımı istmeden geriyorum kramp girio, şimdi şartlandım hiç germiyorum kramp da girmio.
Başkaaaaaaa, saçlarım güçlendi, parladı, yağlanmam bitti ve en mucizevi olanı artık istenmeyen tüylerim çıkmıo:) yani çıkıo da göstermelik...
Belim çok ağrıyo, hep istirahat modundayım, artık hareketlerim yavaştan kısıtlanıo, ve 3 gündür alt karın bölgemde adet sancısına benzer ağrım var. yürürken oluo bi tek. acaba uyarı mı otur mu dio bilmiom. sık idrara çıkma sorunum yok. sütüm akıo her gün bir miktar sarı ve yağlı. aşırı vaginal akıntım var.
benden kısaca böyle canım. sende de kesin aşağı yukarı benzer şeyler vardır. ama değer kuzularımıza annesi dimi...
kızlar mart ayında düşük yaptım ve hala hamile kalamadım yaaa((
bende martta düşük yaptım. ve gene kolay hamile kalamıcam belli oldu.
hayırlısı olsun kuzum inşallah çabuk gelir yumurtlamaları ii değerlendirr
CANIM ÇOK SAĞOL O KADAR İYİ GELDİKİ BANA BUGÜN ANLATAMAM HAFTALARDIR YÜZÜM BÖYLE GÜLMEMİŞTİ
OHH NE GÜZEL KEYİF SÜRÜN,AMA ÇOK SICAK DİİL DİMİ ORALAR RAHATSIZ ETMESİN SİZİ??? CANIM BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM,YETERKİ ALLAH İSTESİN, DEĞER FİLAN BOŞUNA OLACAKSA OLUR BU İŞ...
MAŞALLAH FINDIĞINA.... NE DE GÜZEL ANLATMIŞSIN YAŞADIKLARINI TECRÜBE OLUYO BİZE:)
süpeeeerkızlar nerelerdesiniz??? tatil günü herkesler dışarda sanırımbizim dr kontrolümüz çook iyi geçti maşallah bebişim büyümüş,herşey yolunda ve kesin kız:) kan da verdim ve pıhtılaşma artış oranım düştü yine artmış ama normalde 500-600 birim birden artıyodu şimdi 100 br artmış, bu çok moral verici bi durum oldu bizim için... inşallah zamanla azalmaya da başlayacak... benden haberler böyleee..
hoş geldin canımkızlar mart ayında düşük yaptım ve hala hamile kalamadım yaaa((
hoş geldin canım, test yaptırdınız mı hiç?umarım hayırlısı olur hepimiz için ama hayırlısı da çabucacık olandırevet hayırlısı güzelim. 3 aydır korunmuyorum ve hepte degerlendirmeye calıstıma ama olmadı. inşallah cok beklemeyiz biran once gelir bebeklerimiz..
hoş geldin canım, test yaptırdınız mı hiç?umarım hayırlısı olur hepimiz için ama hayırlısı da çabucacık olandır
işte düşüğün nedenini bulmak için hani pıhtı, genetik, sperm, immun,hormon vsvsvshosbulduk :) test derken ne gibi canım anlayamadım ??
işte düşüğün nedenini bulmak için hani pıhtı, genetik, sperm, immun,hormon vsvsvs
yok canım, bu test işleri topiğin ve özellikle de benim kendi gündemimde bu aralarha pardon canım ya anlayamadım ilk etapta. kusura bakma.
canım bu benim ilk düşüğüm olduğu için doktor patolojiyi gerekli gördü. bende hiçbir arastırma yapılmadı. küçük bir ilde oturdugum içinde genetik testler yapılamadı. bunları yaptırabilmek için baska bir ile gitmem gerekiyor. bu da mümkün olmadı.
sadece 14 haftalıkken suyum geldiği için 2. gebelikte rahim kontrolü olucakmıs. rahim agzı yetmezliği olabilir diye..
yok canım, bu test işleri topiğin ve özellikle de benim kendi gündemimde bu aralarzaten ilk düşükte yapmıyorlar testleri, benim de ilk düşüğüm (aynı zamanda son düşüklerimiz de olsun,başka olmasın) ve yalan dolan yaptırmaya çalışacağım..
sağol canım, ben de öyle düşünüyorum...ya da temiz çıkar ve sevinirizhımm anladım canım. insallah son düşüklerimiz olur dediğin gibi. inşallah yaptırabilirsin sende. en azından buna göre önlem alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?