sen aslında bu ay korunmıcaktın radyasyon deselerde sanmıyorum bıse olcanı.. bu rahım fılmı cektırenler o ay korunmuo hemen hamıle kalıolar neyse vardır herseyde bı hayır bu ay iyi çalış bakk
ben accık! pimpirikliyim de tubikim de çok ısrar etti ama yapamadım ama zaten bi de fitil kullanıyorum bu ay
mügee,erkek hayırlıdır yazmışsın da ben kız gördüm ki canım yaa, o hayırsız mıdır ki?
ben accık! pimpirikliyim de tubikim de çok ısrar etti ama yapamadım ama zaten bi de fitil kullanıyorum bu ay
hmmmmm ozaman olmazz doğru:26::26: folıkasıt fılan ıcıomusun pekiii hamıle kalmadan baslasan ıyı olur
mügee,erkek hayırlıdır yazmışsın da ben kız gördüm ki canım yaa, o hayırsız mıdır ki?
hmmmmm ozaman olmazz doğru:26::26: folıkasıt fılan ıcıomusun pekiii hamıle kalmadan baslasan ıyı olur
folik asiti bırakmıştım sigarayı bırakıp folik asite başlıyorum hemen bağımlı olma niyetindeyim :))
kız çocuk sıkıntı derler ama sen inanma iyidir iyi :))
folik asiti bırakmıştım sigarayı bırakıp folik asite başlıyorum hemen bağımlı olma niyetindeyim :))
folık asıtı ıyıce ez kagıda sar ucunu yak iççççç
benımkı erkektiii kısssya allah gunah yazmasında ben oglum olmasını daha cok ıstıorum kısda olur ama erkek daha agır basıo belkıde öncekıne alıstım dıyee amann bende cocugu buldumda erkek olsun dıorum bıde
folık asıtı ıyıce ez kagıda sar ucunu yak iççççç
ahahahahaha manyaaaak
amaaaan hepsi girdi birbirine oooo çok çok karışık :)) ben hala inatla tam ortadayım kız da erkek te farketmez :) canım senin beybi baya büyümüş ondandır üzülme rabbim onun hasretini yeni gelen bebişle giderecek inşallah ben yemek yapmaya gidiyorruuuum adam beni kesicek artık bütün gün evde napıyosun diyo burnumun ucunu çıkarmıyom dışarı :)
amaan hayat işte, sıkıntı biter mi hiç..olsun ya rüyada çocuk görmeyi seviyorum benkız çocuk sıkıntı derler ama sen inanma iyidir iyi :))
kızlar nerelerdesiniz??? tatil günü herkesler dışarda sanırımbizim dr kontrolümüz çook iyi geçti maşallah bebişim büyümüş,herşey yolunda ve kesin kız:) kan da verdim ve pıhtılaşma artış oranım düştü yine artmış ama normalde 500-600 birim birden artıyodu şimdi 100 br artmış, bu çok moral verici bi durum oldu bizim için... inşallah zamanla azalmaya da başlayacak... benden haberler böyleee..
vallahi manken gibisin kızz maşallahhhhh.... doğuma giderken benm şimdiki kiloma anca gelirsin sen60 la hamile kaldım suan 62 yim 2 kilo aldım bile ama doğumdan sonra hepsi gider dimi pempetekirim... iyi olmanıza çoook sevindim cnm dahada iyi olun siz emiiiii
bugün topiğin rüyada çocuk evlat edinme günü herhalde. Ben de rüyamda gördüm. Bizim komşulardan biri kız bebeği sokağa atmış, önce çıkıp annesini arıyoruz,bulamıyoruz sonra ben diyorum ki ben bakarım. Çocuğu yere düşürmüşler bi de, bırakın diyorum etrafına yastıklar koyup koruyorum. Amaan bebek de bi şirin, mavi gözlü fln..Annesi gelip alacak diye korkmaya başlıyorum bi noktadan sonra ama gelmiyor, güzel güzel giydiriyorum, oynatıyorum...Aç tavuk misali, tövbe tövbe
herkese slm kızlar,
dün kahverengi akıntım oldu hemen doktora gittik eşimle, bebeğim çok şükür iyi rahim ağzında açıklık yok, kan ve idrar tetsi yaptırdım antibiyotik ve fitil verdi rahim ağzından yaradan dolayı olduğunu söyledi doktorum ama yara yoktu bende anlamadımpazartesi kontrolüm var dün bilseniz çok korktum bebeğim inş. vaktinden önce gelmez 34 de kadar beklese razıyım dua edin benim için, dün kuzum yüzünüde göstermedi (( evdeki neti kapatmıştım yeni net bağlatıcam herhalde. bu ayın sonunda doğum iznine ayrılacaktım ama pazartesi durumum belli olacak inş. güzel haberler alırım umarım herkes iyidir canlar kib
benımkı erkektiii kısssya allah gunah yazmasında ben oglum olmasını daha cok ıstıorum kısda olur ama erkek daha agır basıo belkıde öncekıne alıstım dıyee amann bende cocugu buldumda erkek olsun dıorum bıde
sağol canikom ya. Doğurunca hepsi geçecek dumanım, biz bilinçli anne adaylarıyız. Hem biz hem bebişler iyi olacak allahın izniyle.
Kız niye aç tavuk olasın. Vücuttan sonra beyin de sinyalini yolluyor anne olman iççin. Kız bebek tez haber mavi renk de hayırlıdır. Inşallah az kaldı vuslatına canım...
Ay dirmit öldüm meraktan kaç gündür yoksun. Canım bu senin durum geçen hafta 33. Haftasında bi arkadaşıma oldu. Hafif lekelenme ile gidiyor ve doktor önemli değil rahim ağzında yara çıkmış ve polipler var demiş. Korkma, hiç bişi olmaz en fazla normal doğuramazsın ama erken doğuma sebep değil demiş. Bebek de iyi sen de gerisi boş. Içini rahat tut. çiçeğin vakti gelmeden açmaz dirmitcim inşallah...
Olur inşallah canım en kısa sürede. Erkek sevinçli haberdir. Hadi bakalım bekliyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?