Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

mügee,erkek hayırlıdır yazmışsın da ben kız gördüm ki canım yaa, o hayırsız mıdır ki?

kız çocuk sıkıntı derler ama sen inanma iyidir iyi :))

benımkı erkektiii kısss ya allah gunah yazmasında ben oglum olmasını daha cok ıstıorum kısda olur ama erkek daha agır basıo belkıde öncekıne alıstım dıyee amann bende cocugu buldumda erkek olsun dıorum bıde

mügee,erkek hayırlıdır yazmışsın da ben kız gördüm ki canım yaa, o hayırsız mıdır ki?

amaaaan hepsi girdi birbirine oooo çok çok karışık :)) ben hala inatla tam ortadayım kız da erkek te farketmez :) canım senin beybi baya büyümüş ondandır üzülme rabbim onun hasretini yeni gelen bebişle giderecek inşallah ben yemek yapmaya gidiyorruuuum adam beni kesicek artık bütün gün evde napıyosun diyo burnumun ucunu çıkarmıyom dışarı :)

tmm kuzuucumm hadı kolay gelsınn sana bende kacıorum

kızlar nerelerdesiniz??? tatil günü herkesler dışarda sanırım bizim dr kontrolümüz çook iyi geçti maşallah bebişim büyümüş,herşey yolunda ve kesin kız:) kan da verdim ve pıhtılaşma artış oranım düştü yine artmış ama normalde 500-600 birim birden artıyodu şimdi 100 br artmış, bu çok moral verici bi durum oldu bizim için... inşallah zamanla azalmaya da başlayacak... benden haberler böyleee..

bunlar superrrr haberler canim
cok sevindimmm

sağol canikom ya. doğurunca hepsi geçecek dumanım, biz bilinçli anne adaylarıyız. hem biz hem bebişler iyi olacak allahın izniyle.

kız niye aç tavuk olasın. vücuttan sonra beyin de sinyalini yolluyor anne olman iççin. kız bebek tez haber mavi renk de hayırlıdır. inşallah az kaldı vuslatına canım...

ay dirmit öldüm meraktan kaç gündür yoksun. canım bu senin durum geçen hafta 33. haftasında bi arkadaşıma oldu. hafif lekelenme ile gidiyor ve doktor önemli değil rahim ağzında yara çıkmış ve polipler var demiş. korkma, hiç bişi olmaz en fazla normal doğuramazsın ama erken doğuma sebep değil demiş. bebek de iyi sen de gerisi boş. içini rahat tut. çiçeğin vakti gelmeden açmaz dirmitcim inşallah...

olur inşallah canım en kısa sürede. erkek sevinçli haberdir. hadi bakalım bekliyoruz:)

kızlar mart ayında düşük yaptım ve hala hamile kalamadım yaaa((

Cnm şimdi okudumigeçmiş olsun neyseki ciddi bişey değilmiş..ihmal etmemekle en doğrusunu yapmışsın..az kaldı sık dişini biraz daha çoook az kaldı maşallahh

evet cnm hallederiz biz ideal kilolu bi anne olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…