Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

arkadaşlar bu kan pıhtı bağışıklık falan testleri hangi durumlarda yapılıo ya? herkesin yaptrması gerekio mu?
benim bebeğimde mesela kromozomal bir anomali vardı. trizomi 18. 18. kromozomda fazladan bir gen olması demek yani. şimdi ben patoloji sonucuna göre doktorlar bir yönlendirme yapar die bekliorum ama bişe yapmam lazım mı ya

yok tatlım sen patoloji sonucunu bekle sonuca gore doktorun senı yonlendırır.. biz bu kan pıhıtısı vs testlerı nedensıs bebek ölümlerınde ve erken gebelık kayıplarda yaptırıyorus ıste nedenlerıde genelde bu kan pıh. fılan cıkıo

ya bekliorum da işte insan ister istemez bir an önce herşey olsn istio.3 ay korunma süresi biter bitmez hemen olsn istedğim içn yapılacak bişe varsa hemen yapmak istyrm. ben zatn araştrma hastanesnde doğum yaptm. sorun yok o zamn. bşi lazım olrsa isterler herlde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…