bende öptüm sizi şekerler :)
:))
bana da fotokopi verdiler
bende rüyamda görmüştüm bebeğin ölücek demişti bana da biri
çok sewindim kuzum hepsi temiz çıkmış inşaallah diğerlerinde de bir sorun çıkmaz..kız ben bugün sabah bir girdim sonra çıktım şu saate kadar da kk ya giremiyordum ya bizim nette bir sorun var yada kk da..yoksa ben seni merak etmezmiyim canım aşkolsun
kız sen sigara mı içiyosunnniçmeyin şu zıkkımı yaaa
sağol cnm sayende
bırakcas bizzz :))
kız bazen eşim bişeylere daldığında maç,film vs. ondan fırsat bulduğumda geliyorum işte...hemen çıkmak zorunda kaldım dün mesajını görmedim kuzum..
karşılaşamadık kuzum
nasılsınııııızzzzzz
iyiyim ben yayılıyorum
hahah dün görevimi başarıyla gerceklestırdım cnmbiz gelin milleti çok fenayıss haaa
hahahha
kıs bende öyleyim aslında varya kırılmasınlar diye kendimi üzüyorum heeepppneyseee bugünnn benimmm doummm günüüüümmmmmmm
nice mutlu bebekli yıllar diliyorum sana
canımmm cok tesekkur ederıııımmmya tatlım cocuk kımın cocugu bılıomusun tan sağturkun kırk yıl dusunsem aklıma gelmezdı :):) erkektii amaa cokk tatlıydıı
rüyan hayır olsun cnm
bugün topiğin rüyada çocuk evlat edinme günü herhalde. Ben de rüyamda gördüm. Bizim komşulardan biri kız bebeği sokağa atmış, önce çıkıp annesini arıyoruz,bulamıyoruz sonra ben diyorum ki ben bakarım. Çocuğu yere düşürmüşler bi de, bırakın diyorum etrafına yastıklar koyup koruyorum. Amaan bebek de bi şirin, mavi gözlü fln..Annesi gelip alacak diye korkmaya başlıyorum bi noktadan sonra ama gelmiyor, güzel güzel giydiriyorum, oynatıyorum...Aç tavuk misali, tövbe tövbe
erkek çocuk iyidir rüyada diye biliyorum hayır olsun keep
hahaha valla cnm benımkıde erkekti aynı mavi gözluydu fln cok tatlıydı sankı kendı cocugum gbı sarılıodm belkıde bu ay mujdemı verces acabaa
inşallah
şekerim napıosunnn??
iyiyim yemek yapıcam işlerim var ama yayılıyorum hala
bende öptüm sizi şekerler :)
:))
bana da fotokopi verdiler
bende rüyamda görmüştüm bebeğin ölücek demişti bana da biri
karşılaşamadık kuzum
iyiyim ben yayılıyorum
hahahha
nice mutlu bebekli yıllar diliyorum sana
rüyan hayır olsun cnm
erkek çocuk iyidir rüyada diye biliyorum hayır olsun keep
inşallah
iyiyim yemek yapıcam işlerim var ama yayılıyorum hala
off toplu bombayı patlatmıssın kıs hepsını okumus usenmeden haaacnm sen bagısıklık testler yaptırdınmııı????
arkadaşlar bu kan pıhtı bağışıklık falan testleri hangi durumlarda yapılıo ya? herkesin yaptrması gerekio mu?
benim bebeğimde mesela kromozomal bir anomali vardı. trizomi 18. 18. kromozomda fazladan bir gen olması demek yani. şimdi ben patoloji sonucuna göre doktorlar bir yönlendirme yapar die bekliorum ama bişe yapmam lazım mı ya
off toplu bombayı patlatmıssın kıs hepsını okumus usenmeden haaacnm sen bagısıklık testler yaptırdınmııı????
evet neler kaynattınız ben yokken okurum ben bana yazan olduysa cevap vermemek ayıp olur diye okuyorum hep :)
evet neler kaynattınız ben yokken okurum ben bana yazan olduysa cevap vermemek ayıp olur diye okuyorum hep :)
kac tane ıctın ben dun 1 tane ama zor dayandım
kac tane ıctın ben dun 1 tane ama zor dayandım
azaltmadım canım pazartesi birden bırakcam oruçlu değilmiydin dün gerçi bende tutamıyorum ya
azaltmadım canım pazartesi birden bırakcam oruçlu değilmiydin dün gerçi bende tutamıyorum ya
cnm ben suanda regliyim :)
cnm ben suanda regliyim :)
aaa doğru yazmıştın pazartesi tamamen bırakıyormuyuz
aaa doğru yazmıştın pazartesi tamamen bırakıyormuyuz
evt cnm kesın bakkk gızlı gızlı ıcmek yook haaa yakalarımmm :):)
evt cnm kesın bakkk gızlı gızlı ıcmek yook haaa yakalarımmm :):)
yok yok merak etmebende bu gün ikiye düşüreyim destek oluruz birbirimize
yok yok merak etmebende bu gün ikiye düşüreyim destek oluruz birbirimize
tamam gözüm üzerindeya bu sılanın zamanında diye bi şarkısı var ne kadar güzel şimdi dinle dinle melankolık oldum
tamam gözüm üzerindeya bu sılanın zamanında diye bi şarkısı var ne kadar güzel şimdi dinle dinle melankolık oldum
güzel şarkı gerçekten :) ben de dinliyorum şimdi... ama sen bi de bu izle ve dinle ama muhakkak izle klip çok komik oğuzhan uğur terbiyesizim bi de panpa ismine bakma çok eğlenceliler
güzel şarkı gerçekten :) ben de dinliyorum şimdi... ama sen bi de bu izle ve dinle ama muhakkak izle klip çok komik oğuzhan uğur terbiyesizim bi de panpa ismine bakma çok eğlenceliler
hahaaa yarıldım bombaymış şarkıııı bayıldımmm yeni şarkım buuu
hahaaa yarıldım bombaymış şarkıııı bayıldımmm yeni şarkım buuu
dimi dimi gözleri pörtletiyo ya bayılıyorum benpanpa da çok güzeldir dinle mutlaka :)
dimi dimi gözleri pörtletiyo ya bayılıyorum benpanpa da çok güzeldir dinle mutlaka :)
dinlioruuumm şimdiiikıs muge bızım kuzenler esımın kuzenlerı pıt pıt doguruoo nolacaz bis böylee
dinlioruuumm şimdiiikıs muge bızım kuzenler esımın kuzenlerı pıt pıt doguruoo nolacaz bis böylee
saldım çayıra mevlam kayıra ben görmiyim de kim doğurursa doğursun diyorum ben artık pırt pırt atıyolar valla bi de bakmıyolar deli oluyorum heee
saldım çayıra mevlam kayıra ben görmiyim de kim doğurursa doğursun diyorum ben artık pırt pırt atıyolar valla bi de bakmıyolar deli oluyorum heee
sen aslında bu ay korunmıcaktın radyasyon deselerde sanmıyorum bıse olcanı.. bu rahım fılmı cektırenler o ay korunmuo hemen hamıle kalıolar neyse vardır herseyde bı hayır bu ay iyi çalış bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?