Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

evettt biz geldiikkk Efemleeeee :))) oluşum pipisini gösterdi bizee :)) 4lü testimizde temiz çıktı Allaha şükür herşey yolunda :))

ayyy vazgeçtim doğurmaktan hepte hassas noktama değinmişsin bende nefret edrim o durumlardan
kafayı yememek elde değil
ben istiyorumki dğurym bebemle beni evimde ynlız bıraksınlar kimsecikler gelmesin karışmasın

evettt biz geldiikkk Efemleeeee :))) oluşum pipisini gösterdi bizee :)) 4lü testimizde temiz çıktı Allaha şükür herşey yolunda :))

gözün aydın tatlım inşallah sağlıklıca kucagına alırsın
demek seninde PİPİCANın olacak
bu sene erkek senesi galiba bende erkek bebe manyağıyım ne yapıp edip bu sene tutturmam lazım

ben de erkek bebek manyagiyim
aslinda uzun zaman olmayinca hic onemli deigl saglikli olsun kiz olsun erkek olsun dedim
ama icten ice erkek bebislere bayiliyorumm

yaaa vermeyeceksin tabi, çocukların iki dakika gönlü olcak diye bebek oyuncak mı edilirmişboş ver bundan alınan alınsın canım yaa, ne insanlar var..hem de senin gayet geçerli nedenin de var, olmasaydı da vermek istemesen vermezdin onlara ne çocuk senin çocuğun

al benden de o kadar, ama şöyle bişi var galiba insan neye hamileyse ona kanı ısınıyor

kesinlikle oyle
bu arad avatarda kiz var ama onceki bebisleirm hep erkekti kizi da kendimi baskilamak icin koydum belki de bu kadar erkek bebek duskunu olma diye kiziyorum kendime bak daha hamile kalamiyorsun
nurgu sanirim erkek bebek yili cevremizdekielrden hep erkek haberi gelir oldu

cnm ben önceden de erkek isterdim, bi erkek kardeşim var, eşim kız ister, onun da küçük kız kardeşi var...muhtemelen bizim gidenler erkekti, böyle bekleyip de cinsiyete üzülen duymadım ben yoksa..kıza gebe kalırsak da kız çocukları bi sevimli gelmeye başlar

gozun aydin canim prens geliyorrrrr saglikla buyusun bebisin
çok saol cnmm evet Efem geliyor aminnn :))
aa bak içime doğdu demiştin, öyleymiş gerçekten
evet cnm içime hep erkek doğuyodu Allahım 2 sini kız versin inşallah 1 erkek 1 kız yeter :))
aminn kuzum inşallah darısı en kısa zamanda sizin başınıza inşallahh :)) evet yaa bu sene erkek senesi galiba benim görümcemde hamiş 2 hafta önde benden onunda erkek :)) bende kız manyağıyım ama erkekim olucak kızımın abisi geliyo önce :)) Allah gönlünüze göre versin inşallah :))
hadi artık kesin gözünüz aydın canım :) senin çocuk şakacı olcak baya uğraştırdı sizi
evet cnm bu sefer kesin bibimizin resmi bilene var :)) ayy şakacı şirinim o benim o bi doğsunn ben göstercem onaaa :))
Gunaydin hanimlar
Kadir gecemiz mubarek olsun
Allah Hakkimizda Hayirlisini Versin Amin...

günaydınn cnmmm aminnnn ...

günaydın kızlar
kadir geceniz mubarek olsun rabbim bu güzel günde bizleri affetsin onun yolundan ayırmasın sağlık huzur hayırlı sağlıklı evlatlar güzel ömür güzel ölüm nasib etsin inşallahhh

tubiş gözün aydın kuzum oğluna sağlıklı ömür versin rabbim
herkese slm kızlarrr bende bu ara yine bi sessizlik var bayram sonrası size güzel haberler vermeyi çok isterim inşallahhhh

ole denmıo ıste bunlar benı cok yordu gercekten

onu unut bı kere sen komsu cocukları bıle sureklı gelıo

KADİR GECENİZ mubarek olsun,RABBİM bu mubarek gecede bütün dua ve dileklerimizi kabul,tüm günahlarımızı affetsin...

bütün hastalara ve anacığıma şifalar versin,hepimize hayırlı sağlıklı evletlar nasip etsin.....AMİN...

KIZ DEMİŞTİM OĞLANNNNNN diye en başından,neyse pipiyi görünce inanadın...dumanı tutturamadım ama yaa...
amin kuzum...sessizsin ewet çok özledim ben seni
selam kızlar.. hepimizin kadir gecesi mübarek olsun dualarımız kabul olur inşallahhhh...

amin canım inşaallah...

ya rabbim herkesin gönlüne göre versin ikiside ewlat.. hatta kendimden yola çıkarak söyleyim kız ewlat daha hayırlı oluyor
ama gönlümden geçen erkek,
bende canım kimi duyduysam hep erkek kız olan çok nadir bi kaçtane
allahım en kısa zamanda bizimde ERKEKİMİZİ gönderir inşallhahhh

ablamında pipicanı olacak aslında biz kız çoçuklarına daha düşkünüz,böle kız bebeleriyle oynamayı,süslemeyi giydirmeyi tam benlik ama nedense erkek herzaman daha ağır basmıştır eltimin kızı var onunla çok ilgilenirdim, hatta eltim ''senin kızın olmazsa, korkarımki oğlunun pipisinede öje sürersin falan der''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…