kız ayarladık tatili sonundaaa çok mutluyum tosunlaaarrr gibi yatıcam inş..
aaa nerden kız antalya tarafımı
konuşmak seni üzüyo sa hiç açma bile lafını cnm tabekii
antalya beldibi cnm..gerçi bu mor göbekle nasl bikini giycem bilmiyorum(
nireye gidiyonus kız ana kızzzz:)))
sen niye dağıldın yahuuuuuuuu kıvırcıkkk:)bencede hiç açmasın konuyu,insan açtıkça kötü oluyo baksanıza ben dağıttım kendimi
mayo sevmiyom yaaa bronzlaşırsam o ne öyle göbek bembeyazay hiç uzağa gitmemişsin he...kız sende mayo giy göbekli marulumhemde mor göbekli marul
güneşlenicez cnm ana-kız ohhhh :)) o zaten yüzüyo sürekli bende biraz denize filan girerrim işte
ohh sefanız olsun yiwrum kız dikkat et bak oralarda...
sen niye dağıldın yahuuuuuuuu kıvırcıkkk:)
mayo sevmiyom yaaa bronzlaşırsam o ne öyle göbek bembeyaz
konuşmak seni üzüyo sa hiç açma bile lafını cnm tabekii
he kuzu gözlerim yeşil benim anama çekmişim seninde mi öyle bayramda hediye gelsin inşallah dediğin gibi gelmezse de ona ibrahim tatlısesden gelmezsen gelmeye armağan ederim dilek aslında sorun oraya gelmek değil sonrası kuzum hamile kalayı dert etmiorum artıknasıl rüya kız walla bilinç altımızda kafayı yaedi.. vay be demek üçüz gösteren testler heee
kuzum sabredecez tabi,ne yapalım bende eski yasemini özlüyorum..bebişin gelecek inşaallah hayatı kendine zindan etme,bakarsın bayram hediyesi olur inşaaaaallllahhhh
senindemi gözlerin yeşil kızzzz
ederim cnm merak yapma sen...
ben birazdan yemek için kaçarım sonra yine gelirim sende gel olurmu
kaç sen kaç biraz dahakız bebek konusu haricinde herşeyi konuşuyorum yani...kaçıyorum o konudan,napim..he kıvırcığım beeennnnn..iyi o zaman sende bikini giy mor göbekle salın ortalıkta:)))
evet üzüyo canım ondan sildim zaten daha da depreşiyo bişiler ay anamm göbeğini takıyo deli mi ne herkes senin göbeene bakcaktı :)tadını çıkar bebeemm
he kuzu gözlerim yeşil benim anama çekmişim seninde mi öyle bayramda hediye gelsin inşallah dediğin gibi gelmezse de ona ibrahim tatlısesden gelmezsen gelmeye armağan ederim dilek aslında sorun oraya gelmek değil sonrası kuzum hamile kalayı dert etmiorum artık
evet üzüyo canım ondan sildim zaten daha da depreşiyo bişiler ay anamm göbeğini takıyo deli mi ne herkes senin göbeene bakcaktı :)tadını çıkar bebeemm
he kuzu gözlerim yeşil benim anama çekmişim seninde mi öyle bayramda hediye gelsin inşallah dediğin gibi gelmezse de ona ibrahim tatlısesden gelmezsen gelmeye armağan ederim dilek aslında sorun oraya gelmek değil sonrası kuzum hamile kalayı dert etmiorum artık
kaç sen kaç biraz dahasalınırım napim çirkin çirkin mor mor
ama çok fena gözüküyo yasemininm hani görünmüycek gibi diil.neyse yapcam artık bişiler hiç bişey keyfimi kaçıramaz inş...kızınızda size çeker yeşil yeşil bakar inşallahhh...
beydağlının da oğlusu olur kıvırcık saçlı inşallahhhh
kaç sen kaç biraz dahasalınırım napim çirkin çirkin mor mor
ama çok fena gözüküyo yasemininm hani görünmüycek gibi diil.neyse yapcam artık bişiler hiç bişey keyfimi kaçıramaz inş...kızınızda size çeker yeşil yeşil bakar inşallahhh...
beydağlının da oğlusu olur kıvırcık saçlı inşallahhhh
o zaman sen bereb saatsin cidden :)resmini kotmuşun oraya kıvırcık saç renkli göz :)beren renkli gözlümü yawwhe benimkilerde yeşil ama benim ne anamın,nede babamın yeşil,ben nerden geldim acephaklısın kuzum hamile kalmak değil gerisi önemli bizim gibi pıhtılı karıların...üzülme kuzum bu kez ilaçlarınıda kullanınca bebişini kucağına alacan inşaallah:)))
kızınızda ne güzel geldi gözüme:)ay git dnlen bol bol tadını çıkar sallaa göbeğini filan kuzum arifeden mi çıkcanıs yola araba var dimi otobüslerle zor olur
o zaman sen bereb saatsin cidden :)resmini kotmuşun oraya kıvırcık saç renkli göz :)beren renkli gözlümü yaww
kız benimde bi sen kaldın samimi olupda görmediğim...sır gibi saklıyosun kendinine çikini kızzzz eminim güzelsindir herkese göstermişsin ya kendini ben ellerin yalancısıyım
kız ben oğlana daha meyilliyim gerçekten he nirden bildin,inşaallah oluşumun gözleri yeşil olsunda saçı kıvırcık olmasın yaa oğlan onlamı uğraşsın
dimi ne güzel bi kelime kızın :) arabayla gidicez cnm cuma gece çıkıcaz arife günü giriş yapcez inşallahhhhhhhhkızınızda ne güzel geldi gözüme:)ay git dnlen bol bol tadını çıkar sallaa göbeğini filan kuzum arifeden mi çıkcanıs yola araba var dimi otobüslerle zor olur
o zaman sen bereb saatsin cidden :)resmini kotmuşun oraya kıvırcık saç renkli göz :)beren renkli gözlümü yaww
aminnnnnnn kuzum inşallahhh :)) bayram sonrası güzel haberlerini dört gözle bekliyorumm :))günaydın kızlar
kadir geceniz mubarek olsun rabbim bu güzel günde bizleri affetsin onun yolundan ayırmasın sağlık huzur hayırlı sağlıklı evlatlar güzel ömür güzel ölüm nasib etsin inşallahhh
tubiş gözün aydın kuzum oğluna sağlıklı ömür versin rabbim
herkese slm kızlarrr bende bu ara yine bi sessizlik var bayram sonrası size güzel haberler vermeyi çok isterim inşallahhhh
aminn kuzum inşalllahhselam kızlar.. hepimizin kadir gecesi mübarek olsun dualarımız kabul olur inşallahhhh...
aminnn bitanemmm aminnnnnnnKADİR GECENİZ mubarek olsun,RABBİM bu mubarek gecede bütün dua ve dileklerimizi kabul,tüm günahlarımızı affetsin...
bütün hastalara ve anacığıma şifalar versin,hepimize hayırlı sağlıklı evletlar nasip etsin.....AMİN...
evet kuzum demiştin bende hep erkek hissediyodum ama doktor kıza benziyo diyince kafamız karıştı :)) ayy birsene kızz yakışırdı zatenn :))KIZ DEMİŞTİM OĞLANNNNNN diye en başından,neyse pipiyi görünce inanadın...dumanı tutturamadım ama yaa...
amin kuzum...sessizsin ewet çok özledim ben seni
amin canım inşaallah...
waaaaawwww seninki daha süpermiş 9 günnnn çok iyi yaaaa iyice dinlen göbüş büyüt:)) bende öyle yapcam cnm napim yani bebişim için morarıyorum sonuçtaaaminnnnnnn kuzum inşallahhh :)) bayram sonrası güzel haberlerini dört gözle bekliyorumm :))
aminn kuzum inşalllahh
aminnn bitanemmm aminnnnnnn
evet kuzum demiştin bende hep erkek hissediyodum ama doktor kıza benziyo diyince kafamız karıştı :)) ayy birsene kızz yakışırdı zatenn :))
dumanımmmm git bakalım tatillere ayrıca salla gitsin morlukları kuzucun iyi sen iyisin daha ne olsun ki :))
nazlım bitanem herşey geçicek daha güzel olucak hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınız inşallah hemen hamiş kalıp bu sefer kucağına alıcaksın :))
bu aradaaa bizde tatile gidiyoruz memlekete Sinopa çabuk cuma olsunnn cuma gecesi çıkıcaz yolaaa ve 9 gün yokummmm :)) deniz kum güneşşşşşşşşş oğluşumla geliyoruzzz
nasıl rüya kız walla bilinç altımızda kafayı yaedi.. vay be demek üçüz gösteren testler heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?