Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

hayır olsun bugün bi rüya gördüm ,yani sabaha karşı.. tabı adet düzensizliğinden dolayı kafayı ona taktım ya psikolojik olarak galaba
idrar testi yapıyorum o kadar gelişmiş bi testki üzrinde kademeler var benımkını yapıyorum 3üz olacak diyo
sewıneyımmı üzüleyimmi şok oluyorum koşa koşa ablama gidıyorum sewıınıyor çığlık falan atıyor
test yapmadım ya içimde kaldı bugun alayımda yapayım bari

kız bu nasıl rüya:)) tamam bebek istiyoruz ama üçüzde şok gibi:))hayır olsun inşallahhh.

dilek bende kendimi özlüyorum.....senin sabrının yarısı bende olsa keşke sabrediyorum da neyse mubarek gün dua edeli şikayet değil:)

valla sorma ya rüyada bile saçmalamışım
ikiz hep istemişimdir ama üçüz aman allahııımmmkafayı yerım galıba
valla kafa yenmiycek gibi diilki...:))
dilek bende kendimi özlüyorum.....senin sabrının yarısı bende olsa keşke sabrediyorum da neyse mubarek gün dua edeli şikayet değil:)

sabırlısın sende cnm çok şükür de yinede

valla kafa yenmiycek gibi diilki...:))

sabırlısın sende cnm çok şükür de yinede

sende yayma pozisyonuna geçtin galiba benim gibi:)iş var yapasım yok akşam olsun hemen iftar olsun sonra camiye gitces inşallahhh dua edeli biraz huzura ereyim

sende yayma pozisyonuna geçtin galiba benim gibi:)iş var yapasım yok akşam olsun hemen iftar olsun sonra camiye gitces inşallahhh dua edeli biraz huzura ereyim

aynen ohhhhh süper vallaaa... git cnm bol bol dua et bugün çook mübarek bigün vallaaa...

keşke hafta sonuna denk gelseydi camide sabahlamıştık bi kez ama iş var şimdi mümkün diil

kuzum yaa valla kıyamam sana...şurda herkes bi hamile olup sağlıkla kucağına alsa valla çok daha mutlu geçerdi günlerim... bu çektiğin üzüntülerin hepsinin karşılığını alacaksın...

kuzum yaa valla kıyamam sana...şurda herkes bi hamile olup sağlıkla kucağına alsa valla çok daha mutlu geçerdi günlerim... bu çektiğin üzüntülerin hepsinin karşılığını alacaksın...

sildim hemen yazdıklarımı:)artık anlatmak bile yoruyo gereksiz geliyo inşallah geçecek canım vakit gelmiştir umarım

nasıl rüya kız walla bilinç altımızda kafayı yaedi.. vay be demek üçüz gösteren testler heee
kuzum sabredecez tabi,ne yapalım bende eski yasemini özlüyorum..bebişin gelecek inşaallah hayatı kendine zindan etme,bakarsın bayram hediyesi olur inşaaaaallllahhhh
emel sayın bak yeşil yeşil:)

senindemi gözlerin yeşil kızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…