onu unut bı kere sen komsu cocukları bıle sureklı gelıo
hayır olsun bugün bi rüya gördüm ,yani sabaha karşı.. tabı adet düzensizliğinden dolayı kafayı ona taktım ya psikolojik olarak galaba
idrar testi yapıyorumo kadar gelişmiş bi testki üzrinde kademeler var benımkını yapıyorum 3üz olacak diyo
sewıneyımmı üzüleyimmi şok oluyorum koşa koşa ablama gidıyorum sewıınıyor çığlık falan atıyor
test yapmadım ya içimde kaldı bugun alayımda yapayım bari
kız bu nasıl rüya:)) tamam bebek istiyoruz ama üçüzde şok gibi:))hayır olsun inşallahhh.
valla kafa yenmiycek gibi diilki...:))valla sorma yarüyada bile saçmalamışım
ikiz hep istemişimdir ama üçüzaman allahııımmm kafayı yerım galıba
dilek bende kendimi özlüyorum.....senin sabrının yarısı bende olsa keşke sabrediyorum da neyse mubarek gün dua edeli şikayet değil:)
valla kafa yenmiycek gibi diilki...:))
sabırlısın sende cnm çok şükür de yinede
sende yayma pozisyonuna geçtin galiba benim gibi:)iş var yapasım yok akşam olsun hemen iftar olsun sonra camiye gitces inşallahhh dua edeli biraz huzura ereyim
aynen ohhhhh süper vallaaa... git cnm bol bol dua et bugün çook mübarek bigün vallaaa...
dinleyemiyorum ben adı neki?
keşke hafta sonuna denk gelseydi camide sabahlamıştık bi kez ama iş var şimdi mümkün diil
kuzum yaa valla kıyamam sana...şurda herkes bi hamile olup sağlıkla kucağına alsa valla çok daha mutlu geçerdi günlerim... bu çektiğin üzüntülerin hepsinin karşılığını alacaksın...
emel sayın bak yeşil yeşil:)
kız ayarladık tatili sonundaaa çok mutluyum tosunlaaarrr gibi yatıcam inş..
konuşmak seni üzüyo sa hiç açma bile lafını cnm tabekiisildim hemen yazdıklarımı:)artık anlatmak bile yoruyo gereksiz geliyo inşallah geçecek canım vakit gelmiştir umarım
nasıl rüya kız walla bilinç altımızda kafayı yaedi.. vay be demek üçüz gösteren testler heeehayır olsun bugün bi rüya gördüm ,yani sabaha karşı.. tabı adet düzensizliğinden dolayı kafayı ona taktım ya psikolojik olarak galaba
idrar testi yapıyorumo kadar gelişmiş bi testki üzrinde kademeler var benımkını yapıyorum 3üz olacak diyo
sewıneyımmı üzüleyimmi şok oluyorum koşa koşa ablama gidıyorum sewıınıyor çığlık falan atıyor
test yapmadım ya içimde kaldı bugun alayımda yapayım bari
kuzum sabredecez tabi,ne yapalım bende eski yasemini özlüyorum..bebişin gelecek inşaallah hayatı kendine zindan etme,bakarsın bayram hediyesi olur inşaaaaallllahhhhdilek bende kendimi özlüyorum.....senin sabrının yarısı bende olsa keşke sabrediyorum da neyse mubarek gün dua edeli şikayet değil:)
emel sayın bak yeşil yeşil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?