Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

cnm korkmana gerek yok herkes aynı olcak dıye bıse yok ben stres yapmıstım ondan olmadı ozaman bence :)

ama ben de çok streslyim ya. şimdiden uykularım kaçıo neyse düşünmemeye çalışcam. gerçi okullar açılınca o kadar düşünecek vaktim de gücüm de olmayacak :))

cnm benim cok tesekkur ederım inşallah bu ay başarmısızdır dur bakalım senın korunma suren bıtsın sendende ıyı performanslar beklıoruz ona göreee :)

valla siz öncülük edin de biz de arkadan geliriz inşşşllhh :) o ilk heyecanlarım geldi aklıma ya valla inşş allahım gönlünüze göre versin..

slm ben geldim YORGUNBULUTLAR dediğin gibi sen bide konturole gitmişsin ben gitmemişdim temiz dediyse temizdir sen adet oluyon bence iyidir adet olmak rahimin toparllanmasının belirtisiymiş hadi hayırlısı NAZLIMMMMMcanım sıkılma hayırlı vakit gelsin rabbim ol dediğinde olur inan olur sen incir falan bol bol ye maçlara devam kuzum DUMANN SENDE ÇABUKÇA 65 KİLO OLDA KUZUM İĞNENİ YÜKSELTSİNLER HAKKAT SENİN PRENSES TAM SAVAŞÇI ÇIKDI herşey işlh iyi olucak canınızı sıkmayın allahım hepimizin kucagını hayırlı evlatlarla doldursun rabbim dermansız dert vermesin bu günümüzede şükür MÜGEEEEEEE kolay gelsin kuzum BEYDAGLİ nerelerdesin HERKEZİ ÖPTM BİRAZ İŞ YAPİİİİİİM GELİRİM CANLARIM

evet canım zaten kontrole gittiğim doktorumu aradım dayanamadım. durumu anlattım normaldir dedi kanama 3 gün böle yoğun devam ederse gel yoksa problem yok dedi. çok dua etmiştim allahım adetimi bi an önce bol bol olayım bi sorun çıkmasın demiştm. biraz abartmışım sanırım maşallah coştu baya :) aman gelsin ya adet olmamaktan çok korkuodum. rahatladım şimdi dr da öle diince

benim de çok olmuştu öyle ama azalarak devam etti

Son düzenleme:
dün doktorum önümüzdeki bikaç gün hamile kalma şansın çok yüksek demişti.bugün de ovulasyon testim baya yüksek çıktı ama hatlarda sorun varmış sular kesik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…