2. hamileliğinde geç mi oldu canım ya? korkutma beni:) ben de 2. hamileliğim hemen olmasını istiorum ama hayırlısı bakalım. tabi kim istemio ki di mi:)
test aldim 20mlu..yapmamak icin kendimi zor tutuyorum kizlardpo3fln ise hayatta cikmaz..test bagimlisi olmusum resmen yaa
ikiniz için de hayırlısı olur umarım yaa :) valla heyecanla takip edicem
bnm yumurtlamis olabilecegim dort ayri gun var cnm,tablolar karisti..doktor gecen cuma gordu,ates bes ve uc gun once,ovu testi dort gun oncebende ya su fortel hassas gebelik testı aldm beklıoo oyleesende 20 sınde yumurtladın galıba
bnm yumurtlamis olabilecegim dort ayri gun var cnm,tablolar karisti..doktor gecen cuma gordu,ates bes ve uc gun once,ovu testi dort gun once
ayen senin dpo kacmis,baktin mi testlere hangisiymis ovu gunu
cnm benim cok tesekkur ederım inşallah bu ay başarmısızdırdur bakalım senın korunma suren bıtsın sendende ıyı performanslar beklıoruz ona göreee :)
slm ben geldim YORGUNBULUTLAR dediğin gibi sen bide konturole gitmişsin ben gitmemişdim temiz dediyse temizdir sen adet oluyon bence iyidir adet olmak rahimin toparllanmasının belirtisiymiş hadi hayırlısı NAZLIMMMMMcanım sıkılma hayırlı vakit gelsin rabbim ol dediğinde olur inan olur sen incir falan bol bol ye maçlara devam kuzum DUMANN SENDE ÇABUKÇA 65 KİLO OLDA KUZUM İĞNENİ YÜKSELTSİNLER HAKKAT SENİN PRENSES TAM SAVAŞÇI ÇIKDI herşey işlh iyi olucak canınızı sıkmayın allahım hepimizin kucagını hayırlı evlatlarla doldursun rabbim dermansız dert vermesin bu günümüzede şükür MÜGEEEEEEE kolay gelsin kuzum BEYDAGLİ nerelerdesin HERKEZİ ÖPTM BİRAZ İŞ YAPİİİİİİM GELİRİM CANLARIM
evet canım zaten kontrole gittiğim doktorumu aradım dayanamadım. durumu anlattım normaldir dedi kanama 3 gün böle yoğun devam ederse gel yoksa problem yok dedi. çok dua etmiştim allahım adetimi bi an önce bol bol olayım bi sorun çıkmasın demiştm. biraz abartmışım sanırım maşallah coştu baya :) aman gelsin ya adet olmamaktan çok korkuodum. rahatladım şimdi dr da öle diince
dün doktorum önümüzdeki bikaç gün hamile kalma şansın çok yüksek demişti.bugün de ovulasyon testim baya yüksek çıktı ama hatlarda sorun varmış sular kesik
sadece bugun icin mi kesik
birkac gn surecek mi yoksa
umarim hemen gelir
belli değilçocukken ödev yapmadığımızda söylediğimiz bahaneler gibi oldu. bu ay neden hamile kalamadın? sular kesikti :))
:)
dun iliski varsa belki olur mu olur yasar bir sekilde doller
maalesef dün misafir vardı. vitaminli şeyler falan yesem önceki günküler yaşamaz mışansımı çok mu zorluyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?