Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızz işlerim vardı banyoyu yıkadım, vişne kaynattım şimdide evi siicem toz alıcam yatak odamın tülünü yıkıycam, çarşaflarımı değişitiricem çok çalışmam lazım çooook :)

oo kadın hamaraaattt maşalaaahhh bı ara bızım evede ugrasannn mugemm ben bu sıgaradan ıkı gundur tıksındım yaa :S bıseler oldu bana migdemı bulandırıyooor

oo kadın hamaraaattt maşalaaahhh bı ara bızım evede ugrasannn mugemm ben bu sıgaradan ıkı gundur tıksındım yaa :S bıseler oldu bana migdemı bulandırıyooor

gelirim gelirim :) hamile misin acaba yaa değilsen bile ne güzel bırakmış olursun işte bakben geldim kaçmış bu yaa sitede sorun var 50 defa cevap yazmışım gibi olmuş

Son düzenleme:
gelirim gelirim :) hamile misin acaba yaa değilsen bile ne güzel bırakmış olursun işte bakben geldim kaçmış bu yaa sitede sorun var 50 defa cevap yazmışım gibi olmuş

kız ben bu sıgarayı nekadar severdımmm valla iğrenc gelıo hamılemıyımmm kızzzzz bayılaaazaaaam

güzel kalpli arkadsım benım ınsallah senınde hersey gonluncee olur

canııımmm hepimizin inşallah acele ekmek makinasına malzemeleri koyuyodum acele işlerimi yapıp geleyim derken unu devirdim 200 gr unum ziyan oldu bi dünyada iş çıktı ben gideyim şimdi paşa paşa temizleyeyim onları akşama görüşürüz artık canım

neeeeee kolay gelsınnn canımmmm

çok geçmiş olsun herkese arkdaşlar allah aynı acıları tekrar tekrar yaşatmasın hiçbirimize.bende şubatta hamile kaldım martın sonlarına doğru bebeğim karnımda öldü ve kürtajla içimi temizlediler.hamile oldugumu öğrendiğim günden itibaren saglıgımı yitirdim taa ki umut kesilene kadar yattım evde 8 günde hastane de hemde dogumevinde yattım kendi derdimi unuttum hastaların derdine düştüm bi de septik serviste müdahele odasının yanında yatıyordum gece acil gelip inleyenlerimi arasınız gece wc ye kalkıp düşük yapıp bebeğimm diye ağlyanlarımı ararsınız evde yatsam bu kadar olmıcaktım psiolojim alt üst oldu korkudan endişeden ve şimdi hap kullanarak korunuyorum uzun bi süre de bebek düşünmüyoruz.ama allah isteyen herkese en güzel zaman da saglıklı sıhhatli şekilde nasip etsin inşallah.

çok geçmiş olsun cnm, deneyimlerin çok acı olmuş Allah bir daha yaşatmasın

çok geçmiş olsun herkese arkdaşlar allah aynı acıları tekrar tekrar yaşatmasın hiçbirimize.bende şubatta hamile kaldım martın sonlarına doğru bebeğim karnımda öldü ve kürtajla içimi temizlediler.hamile oldugumu öğrendiğim günden itibaren saglıgımı yitirdim taa ki umut kesilene kadar yattım evde 8 günde hastane de hemde dogumevinde yattım kendi derdimi unuttum hastaların derdine düştüm bi de septik serviste müdahele odasının yanında yatıyordum gece acil gelip inleyenlerimi arasınız gece wc ye kalkıp düşük yapıp bebeğimm diye ağlyanlarımı ararsınız evde yatsam bu kadar olmıcaktım psiolojim alt üst oldu korkudan endişeden ve şimdi hap kullanarak korunuyorum uzun bi süre de bebek düşünmüyoruz.ama allah isteyen herkese en güzel zaman da saglıklı sıhhatli şekilde nasip etsin inşallah.

çok geçmiş olsun canım. allahım istediğin zamanda hayırlısıyla gönderir inşallah bebeğini..

ayen sen ayın 4 ünü bekliceksin sanırım. bu ovulasyon testinden sonra sigaradan tiksindim demen gerçekten düündürücü :) neden evde bi test yapmıosun ? ümitlenmemek için mi?

cnm daha cok erken test yapsam cıkmazkiii

benim daha adetime 10 gün falan vardı ya test yaptığımda ve silik çıkmıştı.ondan sonra da hamile olduğumu öğrenmiştm ben. senn de az kalmş ne bilim silik de olsa çıkar belki dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…