cnm daha cok erken test yapsam cıkmazkiii
benim daha adetime 10 gün falan vardı ya test yaptığımda ve silik çıkmıştı.ondan sonra da hamile olduğumu öğrenmiştm ben. senn de az kalmş ne bilim silik de olsa çıkar belki dedim
cnm daha cok erken test yapsam cıkmazkiii
benim daha adetime 10 gün falan vardı ya test yaptığımda ve silik çıkmıştı.ondan sonra da hamile olduğumu öğrenmiştm ben. senn de az kalmş ne bilim silik de olsa çıkar belki dedim
senin de baya erken cikiyormus testte
benim de erken cikiyor ama dpo 7 de falan cikiyor
senin daha da erkenmis :)
bir yonden iyi erken ogrenmek
bir yandan da insan heyecanlaniyor
everyy sen hangı testle ogrendın
orda var mi bilmiyorum canim
ben evitest diye bir marka kullaniyorum
hassasiyeti 20
canım bendekı testın hassasıyet 10ml yazıo iyimiii yaniii
oooo superrr
en iyisi o
baya hassas
dustukce iyi oluyor cunku
senin bata kac var simdi
cnm ıste ayın 4 de olmam lazım sende yapımmı sımdı
ooo cok var
sen daha yeni yumurtlamissindir
bence gerek yok canim ya
olsa da cok zor ihtimal cikmasi
bir de zaten bazilarinin adet gecikmesinde bile cikmayabiliyor
1 hafta sonra yapımm testım boşa gıtmesınn :)
sen de benim gibi sabirsizsin :)
ya ben de şaşırmıştım.eşim ısrar etmişti baya yap die çıkmaz demiştim ama zaman geçtikçe silik bir çizgi belirmişti. testin adı ALBİ die hatırlıorum ama ben sonra bikaç tane daha yapmıştım.doğru hatırlıorumdur umarım. herkeste erken belli olmuo sanırım. ertesi gün kan testi yapıldığında 60 tı daha B HCG.yani çok yeniydi ama çıkmıştı işte bilemiorum. tabi erken öğrenmek zor aslında ya boşver sen bekle en iisi canım. ben sonra bi kalp atışı için bir ay bekledim.çok zordu..
bu dpo nedir arkadaşlar bu arada :) siz mi çok bilgilisiniz ben mi çok cahilim bu konularda bilmiyorum ama yazılanlardan anlamadığım çok şey var :)))
bu dpo nedir arkadaşlar bu arada :) siz mi çok bilgilisiniz ben mi çok cahilim bu konularda bilmiyorum ama yazılanlardan anlamadığım çok şey var :)))
cnm bende bılmıyorum dpo yu :) baska mrk ettıgın bıse varsa sorr
day post ovulation.ovulasyon sonrasi gecen gunler cnmbu dpo nedir arkadaşlar bu arada :) siz mi çok bilgilisiniz ben mi çok cahilim bu konularda bilmiyorum ama yazılanlardan anlamadığım çok şey var :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?