Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

senin de baya erken cikiyormus testte
benim de erken cikiyor ama dpo 7 de falan cikiyor
senin daha da erkenmis :)
bir yonden iyi erken ogrenmek
bir yandan da insan heyecanlaniyor

canımm cok sasırdım ılk defa duydum hangı marka test kullanmıstın ultra hassas testlerdenmıı???? ınsallah en kısa zamanda yenıden hamiş olursunnn

ya ben de şaşırmıştım.eşim ısrar etmişti baya yap die çıkmaz demiştim ama zaman geçtikçe silik bir çizgi belirmişti. testin adı ALBİ die hatırlıorum ama ben sonra bikaç tane daha yapmıştım.doğru hatırlıorumdur umarım. herkeste erken belli olmuo sanırım. ertesi gün kan testi yapıldığında 60 tı daha B HCG.yani çok yeniydi ama çıkmıştı işte bilemiorum. tabi erken öğrenmek zor aslında ya boşver sen bekle en iisi canım. ben sonra bi kalp atışı için bir ay bekledim.çok zordu..

bu dpo nedir arkadaşlar bu arada :) siz mi çok bilgilisiniz ben mi çok cahilim bu konularda bilmiyorum ama yazılanlardan anlamadığım çok şey var :)))

tmm cnm beklemeye karar verdım sımdı moralım bozulmasın :):)

bu dpo nedir arkadaşlar bu arada :) siz mi çok bilgilisiniz ben mi çok cahilim bu konularda bilmiyorum ama yazılanlardan anlamadığım çok şey var :)))

cnm bende bılmıyorum dpo yu :) baska mrk ettıgın bıse varsa sorr

dpo: days post ovulation
yumurtlamadan sonraki gun sayisi

biz ates topicinde tablo falan yapiyoruz ya biliyoruz mevzusu cok geciyor
dpo7de silik cizgiyi gordum dedigim yumurtlama gunumden sonraki 7.gun
normalde dpo14 beklenen adet gunudur

2. hamileliğinde geç mi oldu canım ya? korkutma beni:) ben de 2. hamileliğim hemen olmasını istiorum ama hayırlısı bakalım. tabi kim istemio ki di mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…