• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

cnm ben evlendikten sonra 9.ayda hamile kaldım ama durum biraz farklı bizim... anlatmıştım belki hatırlarsın biz 6 ay beraber olamadık ben korkuyodum :) sonra tedavi olduk 1 ay korundum sonra bıraktım hemen hamileydim:) kolay oldu yani,,,ama bu kez zorladı beni
dumancum desene sende bendenmişin bu kocalarımızn bizden çektigi ney acaba:1::1::1::1:
günaydın canlaaaar:))))
nasılsınıız bakalım bu sabaaah yaseminciim bn sana dedim üşütmüşsündür diye ama dikkat et kndine ayaklarını sıcak tut bak çok önemli bşy bu!!!

gene yeni gelen arkadaşlar olmuş:(......
duman kardelyacım ketenhelwa tuğbacıım szler nasışlsınız

kaswetliii inan bilemedim şimdi bu kdr ağrılı we parçalı kanamaaa halaa sürüyosa bi dra gözük cnm
beni unuttun gene :3::3::3::3::3:
valla bebeğim üşüttüm galiba dün kötü bi gece geçirdim ateşim vardı 37,3 mide yanması sık tuvalet çok üşüdüm bide uykusuz bi geceydi hasta olcam sanırım sen nasılsın
geçmiş olsun canım rabbim şifa versin işşalah:71::71::70::70:
ayyyyyyy canım kıyamam sen iyi ol gerisş gelir allah büyük bende bu aralar geçiyo zanendiyodum ama acım coşdukça coşuyo yapcak bişe yok sabır.kendine iyi bak üzülme

:14::14::14::14:inan böylesi herkez için daha iyi şimdi oruca başladım 6 günlerim bitsin borcumu tutucam hesap ettim toplam 18 gün:17::17::17:ondan sonrada kuranı biliyorum ama mazi süreler var onları ezberliyorum yenden tespihimi namazımı kılıyorum zamanım öle geçiyo başkalarının beni üzmesine izin vermicem artık yoruldum inanın çok yoruldum artık:14::14:hayat neden bu kadar acımasız insanlarda acımasız beni gören her seferinde acıyan gözlerle bakıyo laf sokanmı dersin neden düştü acaba vucudun bebegi kabulmu etmiyo diyenmi dersin öle diyince için acıyo kendimi suçluyorum yavrularım benim yüzümdenmi öldüüüüü:14::14::14::14:sakat damgasıda yedim geçen bir yere gitik eşimle oturuyoruz neyse ev sahibi dedi ne olduda öldü vs işte aklınıza ne saçmalık ne laflar gelirse işte şimdi burda yazıpta sinirlerimi oynatmıyım:57::57::57:dedi siz bir daha çocuk yapmayın kabul edin size burda çocuk yok ne kadarda yapsanız oluyo ölüyo olan karına oluyo sana oluyo dedi eşime kabul edin rabbinizle idaalaşmayın gene hamile kalsa gene düşücek zorlamayın bir şeyi dedi eşimin yanında ay ne kötü oldum suratım bu şkeil oldu:53::53::53::53:o kadın konuştukça töbe töbe sonra eşim dediki çapaya yolladılar genetik test için dediler yaptıralım çıkıcak sonuç ona göre önlemimizi alıcaz işşallah dedi gene konuşmaya başladı sinirlerim oynadı kalkıcam laf dicem zor tutuyorum kendimi sinirilerimi zorladı bir laf dedi şimdi burda diyemem o lafı bende kalsın ben ayaga bir kalktım agzıma ne geldiyse dedim :57::57::57::57:yeter artık yeter yapmayın bunu bana ya hem çagırıyosunuz hemde laf sokmaktan geri kalmıyosunuz dedim neden böyle yapıyosunuz neden beni üzmekten zevkmi alıyosunuz dedim sinirden sen çarpıntım tut hayde peşinede panik atak az eşim zapdedemiyorum ne olur paşa bak korkma sakin ol ben burdayım diyo beni tutana aşk olsun okadar dedeim sana dedim beni götürme diye hoşunamı gitti benim canımı bak gene yaktılar dedim ogüğndür bu gündür dışarı çıkmıyorum kimseyede gitmiyourm dün eşime sormuşlar paşa nerde görünmüyo eşimde evde demiş aşagıya inseye otururuz demişler eşimde rahat bırakın hanımı evde daha mutlu aşagıya inse kesin biriniz laf sokar gene demiş:20::20::20:hanımımdan uzak durun demiş canını yakmayın demiş ben bebegi unutturmaya şalışıyorum siz hatırlatmaya ugraşıyosunuz günah demiş kestirip atmış :59::59::59::59:eşimle markete pazara gidiyoruz pazarda birini görüyüm tanıdık vebalı gibi kaçıyorum helede biri duymamış öldügünü pazarda sen gör beni demezmi canım kalkabiliyomusun yataktan artık bak ne güzel pazara gelmişim dedi üstümde siyah feracem var kalabalık karnıma dikkat etmedi galiba dedim yok bebegim öldü dedi :14::14::14:ay dedi bende bilmiyodum dedi sonra başladı konuşmaya dikiş atıldı gene neden durmadıki hayde ona laf anlat bende konuyu kapatalık bak canım yanıyo her konuştugumda dedim sag olsun anlayışla karşıladı:59::59::59::59:bazıları ama çok gıcık oluyolar gıcık oları dövesim var he :57::57::57::57::57::57::57:

hoşbuldum canım,iyiyim sen nasılsın? Senin adet tarihine çok var mı? Ya ben bu çalışmaları görev gibi yapmıyayım mi ne yapayım diyorum belki o psikolojiyle yapıncada tutmuyordur..
iyi bende cnm sğl...adetim 25 inde..valla ben bu ay sırf görev gibi yaptım ama olmazmı diyosun öyle,,,diğer türlü de olmuyoki yaa hep aklımda bebek

Paşam sendemi ürkek çıktın yaa :))

o kadın da kim oluyomuş da allah ın işine karışıyomuş..aptal karıı...sinirlendim.. Sen daha kaç yaşındasın çocugun olucak 1-2-3 inş.allah istedikten sonra,hamile kalabiliyosan devamıda gelir cnm merak etme sen.kimseyi de takmaa

paşaaaaamm hg cnmm:70::70::70:
nasılsın kuzum yaaa bşy itiraf eddim burayaa uğramıyonus çook bnde unutuyom artıık hep face hep facee olmazkiiiiii:47:
topiğimizi ihmal etmeyiiiin

Kızlar bişi sorcam,benim yine belime bi ağrı giriyo inceden inceden,akıntımda çok arttık bugün... Bida yumurtluyo olabilirmiyim??? Yaa hiç bilmiyorum ben bu konuları..aynı ay içinde 1 kereden fazla yumurtlanabinir dimi

Kızlar bişi sorcam,benim yine belime bi ağrı giriyo inceden inceden,akıntımda çok arttık bugün... Bida yumurtluyo olabilirmiyim??? Yaa hiç bilmiyorum ben bu konuları..aynı ay içinde 1 kereden fazla yumurtlanabinir dimi

tabii olur belli olmaz cnmm yaa fazla dinleme vücudunu dünde dedim sana adet gününe kdr gn aşırı çalışmaya dwm et sen......

dumancum desene sende bendenmişin bu kocalarımızn bizden çektigi ney acaba:1::1::1::1:

beni unuttun gene :3::3::3::3::3:

geçmiş olsun canım rabbim şifa versin işşalah:71::71::70::70:

:14::14::14::14:inan böylesi herkez için daha iyi şimdi oruca başladım 6 günlerim bitsin borcumu tutucam hesap ettim toplam 18 gün:17::17::17:ondan sonrada kuranı biliyorum ama mazi süreler var onları ezberliyorum yenden tespihimi namazımı kılıyorum zamanım öle geçiyo başkalarının beni üzmesine izin vermicem artık yoruldum inanın çok yoruldum artık:14::14:hayat neden bu kadar acımasız insanlarda acımasız beni gören her seferinde acıyan gözlerle bakıyo laf sokanmı dersin neden düştü acaba vucudun bebegi kabulmu etmiyo diyenmi dersin öle diyince için acıyo kendimi suçluyorum yavrularım benim yüzümdenmi öldüüüüü:14::14::14::14:sakat damgasıda yedim geçen bir yere gitik eşimle oturuyoruz neyse ev sahibi dedi ne olduda öldü vs işte aklınıza ne saçmalık ne laflar gelirse işte şimdi burda yazıpta sinirlerimi oynatmıyım:57::57::57:dedi siz bir daha çocuk yapmayın kabul edin size burda çocuk yok ne kadarda yapsanız oluyo ölüyo olan karına oluyo sana oluyo dedi eşime kabul edin rabbinizle idaalaşmayın gene hamile kalsa gene düşücek zorlamayın bir şeyi dedi eşimin yanında ay ne kötü oldum suratım bu şkeil oldu:53::53::53::53:o kadın konuştukça töbe töbe sonra eşim dediki çapaya yolladılar genetik test için dediler yaptıralım çıkıcak sonuç ona göre önlemimizi alıcaz işşallah dedi gene konuşmaya başladı sinirlerim oynadı kalkıcam laf dicem zor tutuyorum kendimi sinirilerimi zorladı bir laf dedi şimdi burda diyemem o lafı bende kalsın ben ayaga bir kalktım agzıma ne geldiyse dedim :57::57::57::57:yeter artık yeter yapmayın bunu bana ya hem çagırıyosunuz hemde laf sokmaktan geri kalmıyosunuz dedim neden böyle yapıyosunuz neden beni üzmekten zevkmi alıyosunuz dedim sinirden sen çarpıntım tut hayde peşinede panik atak az eşim zapdedemiyorum ne olur paşa bak korkma sakin ol ben burdayım diyo beni tutana aşk olsun okadar dedeim sana dedim beni götürme diye hoşunamı gitti benim canımı bak gene yaktılar dedim ogüğndür bu gündür dışarı çıkmıyorum kimseyede gitmiyourm dün eşime sormuşlar paşa nerde görünmüyo eşimde evde demiş aşagıya inseye otururuz demişler eşimde rahat bırakın hanımı evde daha mutlu aşagıya inse kesin biriniz laf sokar gene demiş:20::20::20:hanımımdan uzak durun demiş canını yakmayın demiş ben bebegi unutturmaya şalışıyorum siz hatırlatmaya ugraşıyosunuz günah demiş kestirip atmış :59::59::59::59:eşimle markete pazara gidiyoruz pazarda birini görüyüm tanıdık vebalı gibi kaçıyorum helede biri duymamış öldügünü pazarda sen gör beni demezmi canım kalkabiliyomusun yataktan artık bak ne güzel pazara gelmişim dedi üstümde siyah feracem var kalabalık karnıma dikkat etmedi galiba dedim yok bebegim öldü dedi :14::14::14:ay dedi bende bilmiyodum dedi sonra başladı konuşmaya dikiş atıldı gene neden durmadıki hayde ona laf anlat bende konuyu kapatalık bak canım yanıyo her konuştugumda dedim sag olsun anlayışla karşıladı:59::59::59::59:bazıları ama çok gıcık oluyolar gıcık oları dövesim var he :57::57::57::57::57::57::57:

cnm benim nolur üzme kendini inan çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı bilosun kısmet diilmiş biliyorum herşeyboş ama ben inanıyorum herşeyin düzeliceğine çok tatlıda da bi bebişin olucak inşallah hiçbişey için üzme kendini dualarım seninle

beydağlı hg cnm:))

wallaa kolay gelsin cnmm bnde doğumdan snr bi sawaş içindeydim kızlar bilir sabah erkenden kalıkıyodum spora gidiyodum öğlen geliyodum ewe biraz buraya bakıyodum snr yürüyüşe çıkıyodum bantta saat kafayı yicektim ama kazandım 7 kilo werdim
tabii şimdi saldım o başka:))
sanada kolay gelsin cnmm ama inan brz yediklerine dikkat etsem bide hareket weriyosun

hb canım,nsılsın?saçlarını kestirecekmişsin walla ufacık değişiklik bile insana bazen çok iyi geliyor şimdiden hayırlısı olsun :54::54:

hb canım,nsılsın?saçlarını kestirecekmişsin walla ufacık değişiklik bile insana bazen çok iyi geliyor şimdiden hayırlısı olsun :54::54:

saol cnm iyiyim şükür ewet değişiklik arada ii geliyoo

zerdaaaal hg nasılsınız cnmmm bebiş nasıl belli oldumu cinsiyeti??

paşamcığım canım genel olrak yazılarını okuyorum, sana canı gönülden dua ediyorum. Böyle insanlara papuç bırakma var ağızlarının bayını, en basitinden sizene, siz doktormusunuz de, bişey diyemezler. Koy ağırlığını. Senin için önemli olan eşin. Ve bu işler allahın takdiri, o kadınlar allahın işine karışıyor, bu da büyük günahlardan, allah onları bildikleri gibi yapsın. Üzme kendini.
Bak bi arkadaşımda 3 tane bebek kaybetti, şimdi dördüncüsü nisanda doğurdu kucağında maşallah, biz ona olur dedik hep, öyle teselli ettik. Kısmet işte, bir oğlu var.
Eşimin amcasının karısı zamanında bundan kaç yıllar önce 7 tane düşük yapıp kaybetmiş, doktor yok hastane yok, neden bile belli değil. Sonrasında 3 kızı olmuş. Şimdi onlar evli, hepsininde çoluğu çocuğu var. Herşey allahın takdiri, sen dualarını oku bol bol dua et, allahım takdir eder inşallah.

eğer okuaybilirsen 40 gün boyunca 1 fetih süresi oku. Hergüne bir tane, adet görürsen başkasına okut, unutmaman lazım. İnşallah faydasını görürsün. yer gök dua üstüne demişler.

iyi bende cnm sğl...adetim 25 inde..valla ben bu ay sırf görev gibi yaptım ama olmazmı diyosun öyle,,,diğer türlü de olmuyoki yaa hep aklımda bebek

canım olmaz demiyorum.. inşallah olurda bazen o işi yaparken,:60: aklımda bebek konsantre olamıyorum:60::60:kocişimde etkileniyor yani ,ya benim eskiden hemen tutardı ama bu kürtajlar beni mahvetti artık hemen olmuyo işte ama moral bozmak yok yola devam..

paşaaaaamm hg cnmm:70::70::70:
nasılsın kuzum yaaa bşy itiraf eddim burayaa uğramıyonus çook bnde unutuyom artıık hep face hep facee olmazkiiiiii:47:
topiğimizi ihmal etmeyiiiin
:17::17::17::17::17::17:canım ömzür dilerim birdaha olmas söz:38::38:bu aralar ugrayamadımda faceyede takılıyorumya zannediyorum hepiniz ordasınız:1::1::1:söz gelicem bol bol başka gidicek kapım yok:43::43::43:beni anca sizi anlarsınız:48::48:

cnm benim nolur üzme kendini inan çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı bilosun kısmet diilmiş biliyorum herşeyboş ama ben inanıyorum herşeyin düzeliceğine çok tatlıda da bi bebişin olucak inşallah hiçbişey için üzme kendini dualarım seninle
ben her zaman diyorum ben güçlü safinazım:78::78::78::78:beni yıldıramıcaklar en iyisi eve kapanmak seni sevenlerle ilgilenmek işte o kaa
Paşam sendemi ürkek çıktın yaa :))

o kadın da kim oluyomuş da allah ın işine karışıyomuş..aptal karıı...sinirlendim.. Sen daha kaç yaşındasın çocugun olucak 1-2-3 inş.allah istedikten sonra,hamile kalabiliyosan devamıda gelir cnm merak etme sen.kimseyi de takmaa
:17::17::17::17::17::17::17:canım evet malesef utanarak diyorum :1::1::1:mayısta evlendim eylülde oldu gerisini sen düşün :9::9::9::9:eşim diyo nedir senden çektigim dedi herşeyin olay dedi aklıma geldikçe:1::1::1::1::1::1:tedavi olmadım ben kendim yendim biraz gerilim filimi gibi oldu ama neyse zaferi ben aldım kupa benimmmm:65::65::65::65:işşalah tek eksigim bir bebek bizim topikte bir arkadaş dogurmuş yazısını aglayarak okudum :14::14:yavrum mu nazardan saklasınlar çok tatlı bi,r bebek bende görürümüyüm acaba yavrumu :43::43::43::43:

Kızlar bu arada üçlü test sonucum çıktı şükür iyi, 12 ekimdede ayrıntılı ultrasyon var. bakalım inşallah herşey iyi olur. oğluşuma isim arıyom ama net bişey bulamadım daha. Fikir verirseniz sevinirim kızlar. şöyle anlamlı güzel bi isim.

Kızlar bu arada üçlü test sonucum çıktı şükür iyi, 12 ekimdede ayrıntılı ultrasyon var. bakalım inşallah herşey iyi olur. oğluşuma isim arıyom ama net bişey bulamadım daha. Fikir verirseniz sevinirim kızlar. şöyle anlamlı güzel bi isim.

zerdal hg cnmm yazdım ama görmedin sanırım aaaa oğluşmu geliyoo maşalaaaah:)) işlhh herşey ii olacak cnmmm walla bn aklımda hep iki isim war erkek olursa efe ege kız olursada naz ada :))

paşaaaam cnmm arkadaşıım estf. özürlük bşy yook sadece buraya gelin sık sık bunu istiyorum bn szlerden hbr alamayınca mrk ediyos faceye girmiyom bn artık ama hep burdayım.))

paşam kim ne derse desin hiç üzülme zaten acın sana yetiyo bide insanlara o hakı verme ne kadar cahillerya rabbimin takdiri oldugunu nasıl bilmiyolar .

zerdal hg cnmm yazdım ama görmedin sanırım aaaa oğluşmu geliyoo maşalaaaah:)) işlhh herşey ii olacak cnmmm walla bn aklımda hep iki isim war erkek olursa efe ege kız olursada naz ada :))

canım ya görmemişim. oğluşum geliyor ya, geçen hafta tetanoz iğneyi vurulduk 3 gün raporluydum. Çok şükür iyiyim. Siz fikirlerinizi söyleyin isim konusunda değerlendirme yapacağız bakalım. aklımıza o kadar çok geliyor ki. bakalım ne olacak.

Sen nasılsın ne yapıyorsun. çalışmalarabaşladın demi.

Bu arada kızlar arısütübalpoleni tavsiye ederim. kaliteli yumurta açısından, bi araştırın ona göre yeyin. faydası oluyor. ama en az iki ay yemeniz lazım.

paşamcığım canım genel olrak yazılarını okuyorum, sana canı gönülden dua ediyorum. Böyle insanlara papuç bırakma var ağızlarının bayını, en basitinden sizene, siz doktormusunuz de, bişey diyemezler. Koy ağırlığını. Senin için önemli olan eşin. Ve bu işler allahın takdiri, o kadınlar allahın işine karışıyor, bu da büyük günahlardan, allah onları bildikleri gibi yapsın. Üzme kendini.
Bak bi arkadaşımda 3 tane bebek kaybetti, şimdi dördüncüsü nisanda doğurdu kucağında maşallah, biz ona olur dedik hep, öyle teselli ettik. Kısmet işte, bir oğlu var.
Eşimin amcasının karısı zamanında bundan kaç yıllar önce 7 tane düşük yapıp kaybetmiş, doktor yok hastane yok, neden bile belli değil. Sonrasında 3 kızı olmuş. Şimdi onlar evli, hepsininde çoluğu çocuğu var. Herşey allahın takdiri, sen dualarını oku bol bol dua et, allahım takdir eder inşallah.

eğer okuaybilirsen 40 gün boyunca 1 fetih süresi oku. Hergüne bir tane, adet görürsen başkasına okut, unutmaman lazım. İnşallah faydasını görürsün. yer gök dua üstüne demişler.

sagolun arkadaşlar desteginiz için aılar paylaşınca azalırmış siz olmasanız ben içimi kime dökerim:14::14:zerdalcım bende sana hiç yazmadım ama inan bende senin yazılarını okuyorm ne zorlluklar geçirdin biliyorum ben fehih yasin tespih yapıyorum hergün teyzem dedi hatta bişey duydum paylaşıyım geçen akşam namazını kılıyodum tam dualadım bizim gelin aradı kardeşimin hanımı bu arada hamile 8 haftalık hala oluyorum hala:16::16::16:dedi bana abla sen üüzlme ben bir doguruyum bebek senin olsun sen bakarsın yatın kalkın onla dedi birlikte büyütürüz dedi çok mutlu oldum inanın bana 3 kere allahın 99 adını pamuk ipligine okuyomusun dügüm atıyomuşun her sabah taha suresinin ilk sayfası birde yasin okucakmışın kadının kaç tane çocugu ölmüş annemgil memlekette caminin yanında evleri var hep bizde kılıyolar namazı kadın demiş benim 6 tane düşügüm oldu onu yaptım rabbimin izniyle durdu yavrum demiş gelinde bana dedi her sahab nasıl okucamki rahime dikiş atıyolar benim namazı bile yasakladılar kara kara onu düşünüyorum şimdi
:18::18::18: bişey dicem abartmıyorum birgün arkadaşıma gittim onunda 13 sendir olmuyodu namazı kılıyım ben dedim içeri girdim namazı kıldım tam odaya dogru giderken bir ses kızın annesi dediki sen bunu ne öçagırıyosun nazarı degecek bunu bekelri ölüyo yaşamıyo :53::53::53:kapıyı açtı tam odadan çıkıyo karşısında beni gördü paşa dedi, ne olru annemi yanlış anladın dedi dur anlatayıom dedi ben önce bir yutkunduktan:59::59::59: sonra susu ben anladın anlayacagımı dedimkusura bakma dedim bebegine allah uzun ömür versin dedim ama bu kadarına pes dedim benmi nazar degdiricem kıskanıcam her duamda sana dua ediyodum rabbim onada ver ama böyle düşünmesine üzüldüm dedi paşa dedi bagırdı arkamdan eve geldim nasıl aglıyourm eşim meyerse evdeymiş görmemişim yatak odasına girdim yataga oturdum allah ne verdiyse eşim sesime koştu paşa ne oldu gene dedi boşver dedim :14::14::14::14::14:sonra anlattım eşim kavga etmeye gidicekti zor tuttum dedim canım milletin dedgi gibi ben sakatmıyım yavrularım benim yüzümdenmi ölüyo millet bana hastalıklı gibi bakıyo neden dedim :14::14::14::14:sinir krizi geçirdim hemde öle böle degil eşim zapdedemiyo yalvarıyo bir yandanda aglıyo yapma ne olur bak gene kötü olucaksın neden ya neden beni üzüyolar ben hediyemi almıoşım gitmişim oglanı öpüp koklamışım annelik özlemimi bir nevze olsun dindirmeye gitmişim milerin düşündügüne bak ya dedim :14::14::14:ogündür bu gündür görüşmüyorum yolda görüyo arkadaş kıyı bucak kaçıyorum geçen bana geldi kapıdan baktım o ne olur dedi dayanamıyorum küs kalmana aç kapıyı ordasın biliyorum dedi git dedim ne olur aç anneme bakma sen dedi cahil cahil konuşuyo dedi açtım kapıyı bir bana sarılması varmış onun sormayın nasıl aglıyo ban küsmen dedi konuşmaman çok üzdü beni dedi sütlerim kesildi stersten dedi ben seni çok seviorum heleki arkadaşlıgını kaybetmek asla istemiyorum dedi :14::14::14::14:barışalım ne olur dedi annemede kızdım yapma beni üzme dedi bende kırıldım çok kırıldım dedim neden insanlar böyle acı çektirmeyi çokmu seviyolar ama nerde:14::14::14:inanın ev kendimin olmasa varya buralardan gidesim var uzaklara kimsenin beni bulamıcagı bir yere hemde:43::43:

Back
X