Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

geçmiş olsun. bizim de apt a eltimin bebeği geldi yaa yeni, seni çok iyi anlıyorum

Sorma benim de gorumcem dogurdu 1 ay oldu daha yeni..bebegi her gordugumde agliyorum evde yanlizken aglama krizi yasiyorum umut doluyum tamam ama yine de acimi da yasamiyo degilim yani..Benim de oglum boole uyuucakti boole kokucakti boole olucakti diye diye helak oldum ama en iyisi fazla yine de yola devam etmek iste..

Tatlım biraz sakin olurmusun yaa... Bence bu ay biraz oluruna bıraksan diyorum.. Diğer ay daha net olacak sanki... Çünkü baksana daha tam netleşmemiş gibi..Bu ay oluruna bırak dene olmadı diğer ay tekrar alırsın o testten.... Bu arada çok gergin gördüm seni biraz daha sakin ol canım böyle yaparsan işin zor vallaa

Off bende yaa.. Nerde bir bebek görsem ben öyle oluyorum..siz tanıdıklarınızı görünce ama ben kimin kucağında bir bebek görsem öyule oluyorum.. off Allahım off ne yapacam ben...

Off bende yaa.. Nerde bir bebek görsem ben öyle oluyorum..siz tanıdıklarınızı görünce ama ben kimin kucağında bir bebek görsem öyule oluyorum.. off Allahım off ne yapacam ben...

Sen de bende ve bizim gibilerin de yapacagi tek sey yola devam Allah bizimde nasibimizi belirlemistir elbet.Bu arada youtube taki videoyu izledim de cok bilmekte iyi degil..Yani hakkaten cok zor bi surec hamile kalmak bu durumda simdi acaba tutunabiliceklermi diye dusunmeye basliyo insan

aslında görüntü itibari ile güçsüz dursakta dünyada tüm güçlüklerin üstesinden gelebilen tek canlı kadın... hepimiz evlatlarımızı kaybettik. Acıların en büyüğünü yaşadık. yeri geldi günlerce ağladık, yeri geldi konuşmak istemedik, yeri geldi paylaşınca rahatladık... ama bi şekilde hayatın devam ettiğini gördük. dualarla kayıplarımızı yaşattık. emanet ettiğimiz yerin yüceliği ile kendimiz avuttuk. en doğrusunu da yaptık... Meleklerimizin bizi beklediğini biliyoruz ve yaşam gücümüze güç katıyoruz...

burda çok kişi ile tanıştım. herkesin hikayesi farklı ama acısı aynı... Tek dileğim anne olmak isteyen her kadının bebeğini sağlığıyla kucaklarına alması...

slm kızlaaar nasılsınız bu ara pek giremiyorum
btaşkırım spor ii gidiyo ama bu 2 gün gidemedim walla daha tartılmadım cnmm 7sizde başlamıştım bidaha 7 haziranda tartılcam
eroseros cum umarım bebişler gelir biranewel amatelaş yapmayın kızlar btaşkırcım sende cnm sakin ol pozitif düşünelim herzmn...teker teker dökülceksiniz

amiiin cnm amiiin
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin işlhhh

maxderin hg cnm aramıza çok geçmiş olsun
senine tanışmadık hikayen ne cnm ndn kaybettin bebeğini

iyiyim cnmm ya napiim ewdeyim eşimi bekliyom gelir brzdan....:97:

bende demin eşimi aradım şimd gelmiyecekmiş 1 2 saat sonra gelir herhalde
hayınbababmın yarın nişanı onun telaşına girmişler canım bende evdeyim yavaş yavaş yaz temizliğine girim diyom

bende demin eşimi aradım şimd gelmiyecekmiş 1 2 saat sonra gelir herhalde
hayınbababmın yarın nişanı onun telaşına girmişler canım bende evdeyim yavaş yavaş yaz temizliğine girim diyom
hayınbabamın nişanımıııne o kıs anlamadım
bnde girişiyom walla cnm yaz temizliğine....

hayınbabamın nişanımıııne o kıs anlamadım
bnde girişiyom walla cnm yaz temizliğine....

evet canım benim eşim yıllar önce annesini kaybetmiş
işte uzun arayış sonrası kayınbababm kendine
birini buldu yarın nişanı hem seviniyom hem çok
üzülüyom yaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…