ayy hadi inş... benim de aklıma geldi vallaha.yerleşme kanaması
geçmiş olsun. bizim de apt a eltimin bebeği geldi yaa yeni, seni çok iyi anlıyorum
burdayımm burda... evet biliyorum biraz geç bi saat oldu ama .. bu gece simavda deprem olmuş bizde bursa inegölde oturuyoruz biraz fazlaca hissettik sarsıntıyı.. o yüzden yattım ama uyku tutmadı ... siz beni özlerken bende sizi özlüyorumm . bu aralar çalışma peşindeydik :)) ben ovulasyon testi kullanıyordum ama ilk kez bu ay garip bişeyler oldu.. testte 2 . çizgi yaklaşık bi 10 gündür silik şekilde çıktı. her gün koyulaşır belki diye yaptım testi ama elimdeki test bitti o koyulaşmadı anlamadım gittii. bu günde 18. günüm artık kalmaz herhalde yumurtlama falan :)) fakat akşam üstü hafif bi pembe şekilde bişeyler geldi onuda anlamadım. anlayacağınız karmakarışık bi haldeyim..regli olamam dimi 18 gün oldu daha ??? sanırım ben bu ay yumurtlamadım kızlarr ama sanki hasta olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor..üffff yaaa niye düzelemiyorum benn. valla bu ay diyorum ki yumurtalarımımı takip ettirsem.. çatlamıyor sanırım artık..iyice kafayı bozdum aklım fikrim bebek oldu başka hiç bişey beni ilgilendirmiyor hiç bişeyden zevk almaz oldumm..çok bunaldım çooooookkkk
Sorma benim de gorumcem dogurdu 1 ay oldu daha yeni..bebegi her gordugumde agliyorum evde yanlizken aglama krizi yasiyorum umut doluyum tamam ama yine de acimi da yasamiyo degilim yani..Benim de oglum boole uyuucakti boole kokucakti boole olucakti diye diye helak oldum ama en iyisi fazla yine de yola devam etmek iste..
Off bende yaa.. Nerde bir bebek görsem ben öyle oluyorum..siz tanıdıklarınızı görünce ama ben kimin kucağında bir bebek görsem öyule oluyorum.. off Allahım off ne yapacam ben...
amiiin cnm amiiinaslında görüntü itibari ile güçsüz dursakta dünyada tüm güçlüklerin üstesinden gelebilen tek canlı kadın... hepimiz evlatlarımızı kaybettik. Acıların en büyüğünü yaşadık. yeri geldi günlerce ağladık, yeri geldi konuşmak istemedik, yeri geldi paylaşınca rahatladık... ama bi şekilde hayatın devam ettiğini gördük. dualarla kayıplarımızı yaşattık. emanet ettiğimiz yerin yüceliği ile kendimiz avuttuk. en doğrusunu da yaptık... Meleklerimizin bizi beklediğini biliyoruz ve yaşam gücümüze güç katıyoruz...
burda çok kişi ile tanıştım. herkesin hikayesi farklı ama acısı aynı... Tek dileğim anne olmak isteyen her kadının bebeğini sağlığıyla kucaklarına alması...
slm kuzum h.g iyiyz şükür seni sormalı?napıyosun...
slm kuzum h.g iyiyz şükür seni sormalı?napıyosun...
iyiyim cnmm ya napiim ewdeyim eşimi bekliyom gelir brzdan....:97:
hayınbabamın nişanımıııbende demin eşimi aradım şimd gelmiyecekmiş 1 2 saat sonra gelir herhalde
hayınbababmın yarın nişanıonun telaşına girmişler canım bende evdeyim yavaş yavaş yaz temizliğine girim diyom
hayınbabamın nişanımıııne o kıs anlamadım
bnde girişiyom walla cnm yaz temizliğine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?