Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

evet canım benim eşim yıllar önce annesini kaybetmiş
işte uzun arayış sonrası kayınbababm kendine
birini buldu yarın nişanı hem seviniyom hem çok
üzülüyom yaaaa
allah iiliğinini:) hayırlı olsun nediim
de nişana ne gerek war yahu o yaştaanese cnm orasıda onların bileceği işdüğün war düğün çek halayları....

allah iiliğinini:) hayırlı olsun nediim
de nişana ne gerek war yahu o yaştaanese cnm orasıda onların bileceği işdüğün war düğün çek halayları....

canım dün görümcelerim bizdydi
duydularki fatihası okunmuş
çok üzüldüler hepside
burda ağladılar çok üzüldüm
yaa işte bi anda seviniyom biandada
üzülüyom canımm :26::26::26::26::26::26:

maxderin hg cnm aramıza çok geçmiş olsun
senine tanışmadık hikayen ne cnm ndn kaybettin bebeğini

Canim ben daha once de yazmistim ama hatirlatayim.Ben korunurken ilk bebegime hamile kaldim basta biz olmak uzre herkez cok sasirdi tabii ve eger hamile kaldiysam bu sekilde bu bebege Allah nefes uygun gormus dedik ve hamilelik surecime basladim.Olecegini hic ama hic aklima bile getirmedim.Dr. kontrollerime muntazam gittim.Hic bir sorun problem yoktu .Saglikli hatta aydaslarindan 10 gun onde ilerleyen bi oglum vardi cok ta hareketliydi durdugu yerde durmuyordu.

17 kasim 2010 gunu sabah saatleri ufak bi hareket oldu sonra durdu hareketler.Sasirdim cunki acaip hareketli bi bebekti uyuyo sandim biraz bekledim sonra seker yedim cikolata falan tik yok..hatta bayramdi kurban bayraminda oglumu kurban edecegim aklima gelmedi tabii..Sonra birden bir ates beynime dogru vurdu dizlerimin bagi cozuldu bebegime bisee oldu dedim.Dr. umu aradim hemen muayeneye caardi beni.Gittim...Gitmez olaydim..ultrasonu acti.daha bebegimi gorur gormez anladim oldugunu..oole hareketsiz duruyodu orda ,tas kesilmis gibi(((((((((

Dr.um daha bisee demeden ''oldu diimi bebegim'' dedim maalesef ''evet'' dedi..''Nooldu simdi buna'' dedi o da anlam veremedi hersey oole saglikli gidiodu ki(

Hemen hastaneye dogum icin aldilar beni..suni sanci verildi..19 kasim gunu sabaha kadar o suni sanciyi cektim ..olmek istedim ben de..o kadar cok canim yandi ki beni oldurun dedim..ucunda bilsem ki evladim yasiyycak belki acilarimi umursamazdim..o daha da cok yakti canimi..Taktir edersiniz ki olu bebek dogurmak daha zor kas hareketi olmadigi icin..Dr. su kesem patlamayinca zorla patlatti su kesemi...hatirlamak bile istemiyorum....sonrasinda oglum olu olarak dogdu..Ardindan esigini cikardilar..onlar yetmez gibi parca kalmasin diye agri kesici bile vermeden kurtaj yaptilar bana son olarakta kanama olmasin diye bacagima igne vuruldu..Bunlarin hepsini silebilirim ama 1 sey var unutamiyorum...bebegim dogduktan sonra elinde beyaz bir parca bez vardi temizlik yapan hemsirenin...icinde kordon bagini kesmek icin makaslar vardi bebegimi o bezin icine makaslarin yanina attilar resmen sanki copmus gibi..Haykirdim agladim zaten moralim bozuk alt ust olmusum..Iste o ani unutamiyorum..

Bebegimin yuzune baktim..Bakmasaydim omur boyu acaba nasildi kime benziodu diye dusunup durucaktim..Ay parcasi gibiydi yavrum..Tipki babasinin yuzu..Kucultmusler yavrumun yuzune koymuslar sanki..bi sac rengini benden almis simsiyah saclari vardi(((

Adi kiyafetleri hazirdi esim ingiliz oldugu icin 1 adi Max Diger adi da Derin olucakti (Annem cok istedi Derin ismini Max i de esim ((...Anliiycaan simdi ben de bebeksiz bi anneyim..bu ay ayin 17 sinde 6 bitti oleli..ama hala icimdeki boslugunu dolduramiyorum yavrumun..Dolmayacakta..Allahtan dilegim kardeslerinin saglikla dogmasi tabii hamile kalabilirsem..

Iste benim hikayem de bu..Sizden ne eksik ne fazla..Ayni yolun kader ortaklariyiz biz..Ama inaniyorum bi gun bizimde yuzumuz evlatlarimizla bir daha aydinlanicak.Allahtan tek dilegim ve umidim evladimin ,evlatlarimizin olmasi(

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun allah bi daha o günleri yaşatmasın kimseye canım

naz bişi diyecem sana canım ben
bi ara kanamam oldu dedim yaa
kürtajdan sonra kuruduktan15 gün
hemen sonra adet oldum doktora
gittim bana korkma adet olmussun dedi
ama kanamam tam 15 gün devam etti
daha 3 gün önce yıkandım canım sence
adet düzenim bozulurmu canım

geçmiş olsun tatlım..tabi ki hepimizin evladı olacak bence seneye bu gun gene hep beraber olacağız ama farklı seylerden bahsedeceğiz

Son düzenleme:
bende bugün batanyelerimi yıkadım yarında artık eve girerim
bi aksillik çıkmasa

ben de yıkdım.yazlıklarımı çıkardım ütüleyip dolaba koyayım diye evi hallaç pamuğuna çevirdim ama sonra sıkıldım bıraktım.yarında misafirlerim geliyo.mutfak,antre,banyo kaldı ama bende güç kalmadı. ağlamak istiyorum yaa sıkıldıııııımmmmm:84::84:

canım herşeyi bikerede yapma tabiki sıkılırsın öyle yapsan
ben bugün kışlık olan herşeyi mmakineye atacam sonra tek
tek odalara girip temizlik yapacam
allah kolaylık versin bize ne diyim

canım bence herşeyden çok zor olan şey mutfakkk :84::84::84::84::84:
dolapları tek tek boşaltıp temizlek insanı çook sıkıyo yAAAA

canım herşeyi bikerede yapma tabiki sıkılırsın öyle yapsan
ben bugün kışlık olan herşeyi mmakineye atacam sonra tek
tek odalara girip temizlik yapacam
allah kolaylık versin bize ne diyim

sabah süperman edasına büründümm..yarında misafirler gelcek yaa aklımca bugun bitircek pazarda kociyle gezcektimm ama hepsi kaldı öyleeee puffffff (((

walla cnm bilmiyomkii düzenszlik olurmuş ama en ii cwbı drun werir

maxderin cnmm çok üzüldm yaa allah bdaha yaşatmasın ne denrki bşkaa peki ndni araştırılmadımı?

5 altın günümü yasıyorum canım hesaplamalarım doğruysa pazartesi gibi yumurtam çatlıcak, bugünlerde elimde keçiboynuzu kürü ve türk kahvesiyle eşmin arkasından koşturmaktan başka pek bişey yapmıyorum

Ya Alin ben bu ates olcme yolunu deniim dedim bu sabah kalktiimda 36.4 tu simdi 37.2 nasil anliicaz biz bunu baksana baaya oynuyo gun icinde..

alin84 içimi öyle rahatlattın ki teşekkür ederim canım.. birdaha hamile kalmayı ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım hepimize.. öptüm seni..

Ya Alin ben bu ates olcme yolunu deniim dedim bu sabah kalktiimda 36.4 tu simdi 37.2 nasil anliicaz biz bunu baksana baaya oynuyo gun icinde..

onu her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ölceceksin buraya hergün yazarsın birlikte değerlendiririz. onun dışında akıntın oluyorsa yumurtlama gününde ordan da anlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…