Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Evet tatlım yaaa ..Annemde diyordu ben doğru dürüst doktora bile gitmezdim ..Son aylarda hem kanamalarım oldu hem de sancılarım diyor hiçbişi olmadı birazda rahat olun kızım oluruna bırakın diyor haklı da sanırım...

Ben hiçte güçlü değilim.... HİÇÇÇÇ!!!!1

Canım benim kıyamam sana kimselere kıyamam ben...Hiçbirimiz bu kadar büyük acıya bir dha kalanmak zorunda kalmayız inşallah... Benimde oğlum aynı babasına benziyordu... O kadar güzeldiki gözleride ben...
O bana bakışını hiç unutamıyorum.. Hİçbirzamanda unutabileceğimi sanmıyorum.. O kadar güzeldi ki...

Oh yaaa artık birinizden gelsin şu güzel haber kızlar yaa

Kızlar size milliyetten birkaç öneri

Hamile kalmanın 10 basit yolu

Kadının hamile kalmaya en elverişli olduğu dönemde, hiçbir sağlık sorunu olmayan çiftlerin bile sadece %15’i bebek sahibi olabiliyor. Yani kadının yumurtlama döneminde, spermle yumurtayı bir araya getirmek çok da kolay bir iş değil. Peki, kolaylaştırmak için yapılabilecek şeyler yok mu? Elbette var! İşte uzmanlardan öneriler;

Düzenli Olarak Sevişin: Çok “sahtekarca” bir yaklaşım olduğunu düşünebilirsiniz ama değil. Aksine çok doğru bir gerçek var ki ne kadar çok sevişirseniz hamile kalma şansınız o kadar fazla olacak. Normal şartlarda sperm vücudunuzda beş gün canlı kalabiliyor. Düzenli seks hayatı tam yumurtlama döneminizde spermlerle yumurtanızı bir araya getirme şansınız artıracak. Özellikle hamile kalmak isteyen bayanların ovülasyon günlerini daha kolay tespit etmelerini sağlacak bir yol daha var. Hamilelik şansını artıran yumurtlama dönemlerinin tespitinde Tükürükten Ovulasyon Testi’ni kullanabilirler. Amerika’dan gelen Avrupa Normlarına uygunluk belgelerine sahip olan test, T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır.

Kafeini Kesin: Araştırmalar kafeinin gebe kalma ihtimalini yarı yarıya düşürdüğünü gösteriyor. Yarım fincandan fazla -o da kafeinsiz olmak koşuluyla- kahve tüketmeyin.

Eşinizi Serin Tutun: Erkeğin yumurtalıkları etrafındaki ısı spermler için problem yaratıyor. Bu sebeple eşinizden bol, vücuduna oturmayan, pamuklu iç çamaşırı giymesini rica edin. Dar kotlar ve pantolonlar giymesine -ne gerek varsa zaten böyle bir şeye- en azından bu dönemde izin vermeyin.

Diyet Yapmayı Bırakın: Ohio Üniversitesinde yapılan bir araştırmanın sonuçlarına göre; kadınlar kalori alımını düşürdüklerinde, üreme hormonlarındaki seviye de aynı şekilde düşüyor.

Beslenme Şeklinize Zengin İlaveler Yapın: Zinc, Selenyum, E vitamini ve C Vitamini alın.

Zinc ve E Vitamini: Bunlar eşiniz için. Zinc, hücre yenilenmesi için iyiyken E vitamini de hücre yenilenmesine destek sağlıyor. Eşinizin spermleri ne kadar güçlü olursa sizin yumurtalarınızın buna direnme ihtimali o kadar düşük olacaktır.
Selenyum: Bu da eşinizin için. Testosteron ve sperm sayısının artması için selenyum önemli bir vitamindir.
Vitamin C: Bu da onun için. C Vitamini sperm kalitesini arttıracak ve hamile kalmanıza yardımcı olacak.
Size Zinc: Tabi ki siz de vitamin içeceksiniz. Siz de zinc için. Böylece sizinde hücre bölünmesi ve yenilenmesi durumunuz gelişme kaydedeceğinden daha kolay hamile kalabilirsiniz.

İçki ve Sigarayı Bırakın: İçki ve sigara hem kadın hem de erkekte üreme organlarını direkt etkiliyor. Özellikle sigara erkeklerde sperm sayısını düşürür ve sperm hareketliliğini bozar. Aşırı alkol alımı da sperm yapısını bozmaktadır.

İlaç Kullanımı!: Kullandığınız ilaçlar varsa önce doktorunuzla konuşun. Bu ilaçların hangilerini kullanmaya devam edebilirsiniz hangilerini kesmeniz lazım ve hamile kalmadan ne kadar zaman önce kesmeniz lazım öğrenin.

Ağrı Kesiciler: Birtakım ağrı kesiciler -doktorunuza danışın- yumurtlama döneminde kullanıldığında kadın vücudundaki prostaglandin hormonu baskılanır. Oysa sizin bu hormona ihtiyacınız var çünkü bu hormon sayesinde yumurtanız fallop tüpüne düşer.

Ateşini Artırın: A ve D vitaminlerinin hem cinsel isteği artırdığını hem de iktidarsızlıkla baş ettiğini, buna ek olarak sizi ve eşinizi güçlendirip metabolizmanızı hızlandırdığını biliyor muydunuz? Artık biliyorsunuz.

Kontrole Gidin: Uzun süredir çabalıyor ve hamile kalamıyorsanız eşinizle birlikte mutlaka doktorunuza görünün. Evet, bu illaki kötü bir şey var demek değil, “denk gelmiyor” olabilir. Ama aynı zamanda sizde veya eşinizde medikal bir durum da olabilir ve bunu ne kadar çabuk tespit ederseniz o kadar çabuk düzeltip bebek sahibi olabilirsiniz.

maxderin cnmm çok üzüldm yaa allah bdaha yaşatmasın ne denrki bşkaa peki ndni araştırılmadımı?

Evet nedeni Kordon kanamasi dediler.Bebek cok hareketli ve iri bi bebek oldugu icin muhtemelen kordona bir zarar vermis olabilir dediler ama otopsi yaptirmadim dogunca kordonu gorduk kan kirmizi olmus ici ona istinaden boyle soylediler,Otopsi yaptirmaya kiyamadim evladimiKordonda kanama oluca besin ve oksijen gitmedi yavruma resmen boguldu evlatcimmm

onu her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ölceceksin buraya hergün yazarsın birlikte değerlendiririz. onun dışında akıntın oluyorsa yumurtlama gününde ordan da anlayabilirsin

tamm alinim o zaman bugunden basliyoruz 36.4..Bu arada yumurtlama testi yapip duruyorum 18 mayis ta 2 cizgi cikti biri silikti sonra 19 mayis yani dun yine yaptim bu sefer 2 cizgi tam cikti..Hemen degerlendirdim tabii..bugun meraktan yine yaptim bu sefer tek cizgi cikti anlamadim simdi yumurtladim ve bitti mi yoksa yumurtliicam daha o nedenle mi boole oluyo??

Benim annemde aynisini soyluyo pinarim..Biz cok evham yapiyoruz bilgilendikce sanirim..Ama doktorlar naapsin onlar herseyi biliolar ama sakin duruslarindan kazaniyolar saniyorum.Bu arada saol paylastigin bilgiler ve iyi dileklerin icin.Allah hepimizin gonlune gore versin...

kızlar birşey sorcam yaa. lazer epilasyon hormonları etkilemez değil mi. ben hamile kalmadan 2 ay önce yaptırmıştım. gerçi çok araştırdım yaptırmadan önce hiç böyle birşey okumadım. ama bugün kafama takıldı. bi daha ki seansa gitmesem mi acaba.

bende 5 melek annesiyim yasayanım yok en sonucusu anneler gününde beni bıraktı allah ım inş bizlere bir daha evlatlarımız acısını yasatmaz allah ım hayırlı ve saglıklı yine bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasif eder inş allah a emanet olun arkadaslar

ama kafain tuketmeyın dıyor bızde kahveye yuklendık ya hatta ben makınasını bıle aldımmm

ya kızlar size bişey dıyeceğim deli flan dersenız sasırmam yaben kendımı hamıle gıbı hıssedıyorum
test felan yok ortada sadece hislerim öle
kafayımı yedım neee

Saol cnm benim aslinda bu acinin buyugu kucugu yok hepimiz ayni kaybi farkli zamanlarda kaybettik o kadar..Evlat...o nedenle buradaki her kadin cok guclu Pinarcim gibi..Pinar bak bu ay basladim ben denemeye walla artik gun ola harman ola sende dene baklaim noolucak bu ay..Olmadi onumuzdeki ay o da mi olmadi bi sonraki daha sonraki bu boole menapoza kadar gider cnm ben sana diim icimizdeki bu hevesle

ya kızlar size bişey dıyeceğim deli flan dersenız sasırmam yaben kendımı hamıle gıbı hıssedıyorum
kafayımı yedım neee

olabilir canım.. benim de ne belirtim ne testim vardı öyle hissetmiştimm ve doğru cıktı.sadece göğüslerimde belli belirsiz bir hassasiyet vardıı.. hadi inşşş

yumurtlamış olabilirsin ama gene de bırakmaa

çook geçmiş olsun cnm ama işlhh araştırılmıştır ndnide bndan snr allah yaşatmaz hiçbirimize...
kafayımı yedım neee
hadi işlhh kuzum yaaa

canlar günaydın bgn erkenciyim eşim gittikten snr yatmadım 2 gün yokum çünkü öğleden snr urlaya gidicez yani babamlara akşamda orda kalırız artık
pınarım karşılaşamıyos ne zmndır nasılsın spor nasıl gidiyor walla bn bu hafta 2 3 gün astım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…