N
nilda
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nilda
-
Kızlar hani hep derler ya bebeğin cinsiyetini anne ne hissederse odur.Bakalım hisleriniz ne kadar kuvvetli.Diğer arkadaşlarımız da hamile arkadaşların bebekleri konusunda tahminde bulunabilirler.Örneğin ben ilk zamanlar kız diyordum.Hep aşırı bulantı oldumu kız derler ya.Hatta rüyamda su dolu bir keseden çıkan bir çocuk ben senin kızınım dedi.Doğum tarihini saatine kadar söyledi bana.Ama daha sonra da rüyamda erkek doğurduğumu gördüm.Ve herkes çok güzelleştiğimi söylüyor.Karnım da çok cabuk çıktı ve sivri.Ve hep ekşi yedim.Limon, ayva, sarımsaklı yoğurt, acı ,turşu vs.kocam da rüyasında erkek görmüş.Bence erkek doğurcam.Bakalım 12 eylülde öğrenicez inşallah.HADİ BAKALIM SİZCE BEBEĞİNİZ KIZ MI ERKEK Mİ?
cnm ben hep ekşi yedim hamişlikte ve çok güzelleştim eşim kız istemesine rağmen erkek olcak galiba diyordu ama nurtopu gibi bi kızım oldu ekşi yemek kıza işarettttt
Arkadaşlar doğum yapan arkadaşlar da yazıyor çok mutlu oldum.yazın yazın.Bakalım eskiden beri gelen halk arsında yaygın inanışlar ne kadar doğru.Gerçekten ne yediğimiz ipucu olabilyor mu?ya da güzelleşmek çirkinleşmek.Doğum yapmış arkadaşlar da yazarlarsa daha fzla fikir sahibi oluruz hem de eğleniriz.Tabiki anne adayları için kız ya da erkek farketmiyor.Bundan eminim.Benim için de öyle.Sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun yeter.Amaç hoşça vakit geçirmek.
Burcu ve tatarkızı Allah bebişlerinizi analı babalı büyütsün.
ben 8 haftalık hamileyim dışardan gören erkek diyo ama kızım olcak ilk başlarda meyve çok yedim kendimi meyveye verdim çok meyve yiyeninde kızı olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?