Doğuma Hazırlık Bebeğinin cinsiyetini henüz öğrenmemiş anne adayları buraya !

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar bende hamiş oldum olalı bebişim hep sağımdaydı mide bulantılarım çok çok fazlaydı canım ağırlıklı olarak ekşi istedi benim,cildimde halen bi deişiklik olmadı karnım öne doğru deildi çember şeklinde büyüyor rüyamda hep erkek gördüma ma benim kızım oluyorrrrrrrr.ayrıyetten bu belirtilerin aynısı ilk hamişliktede vardı oda kızdı.

bende hep ekşi yedim hala da yiyorum turşuya dayanamıyorum ama benim kızım değil oğlum olacakkk

banada herkes dısardan erkek dıyodu bu aralar kız demeye basladılar dudaklarım şişmiş gözlerim matlaşmış gibi belirtiler bularak bilmiyorum kızmı erkekmi ama su ana kadar hep kız ısmı dusundum hiç erkek isimlerine bakmadım hayırlısı artık sağlıklı olsunda kız yada erkek farketmez birde minik kız cocukları bana cok ılgı gosterıyo erkekler kacıyo

Ben hep kizim oldugunu gördüm rüyamda ama oglan dedi doktor. Bulantimda azdi baslarda.

amin cnm 3 hafta içinde netleşir seninde 7 ay solda taşıdım son 2 ay sağdaaaaa

benim de hamile olduğumu öğrendiğimde erkek olacağı hissine kapılmıştım... ama halk inanışları sebebiyle hislerime fazla güvenemiyorum... mesela tatlıya yaklaşmıyorum... ekşi yiyorum filan... o kadar kafam karıştı ki doktorum cinsiyetini söylediğinde bile kuşkuda kalacağım gibi geliyor doğuma kadar...

Doğuma 15 günüm kaldı, bir kızım olacak kısmetse ama beni her gören oğlun olacak dimi diye soruyor, çünkü bilinenin aksine ne popom büyüdü ne de yüzüm çirkinleşti. Kız bebek annenin güzelliğini alır hikayesi bana pek uymadı sanırım çünkü hamile kaldığım günden beri cildim hiç olmadığı kadar güzelleşti, oğluma hamileyken çok bozulmuştu cildim ve çok şişmiştim. Gerçektenden ilk hamileliğimle 2.si çok farklı oldu.

Tatli bende istemiyorum ama oglan . Kimbilir hislerin yaniltmaz :)

Ben de 14 haftalık hamileyim. Bir daha ki kontrolum 25 eylül de inşallah o zaman doktor söyler. Ben de rüyamda evin perdelerine asılı mavi kurdeleler görmüştüm. Sabah dedik ki kesin erkek gelecek. Kız bebek olsa daha çok sevinirim sanki

arkadaşlar bnde her Allaghın günü 5 şeftali yiyorum :)=:):):)
bu yaz yediğim şeftaliyi hayatımda yememişimdir:)):):)
çileğide çok seviyordum ama çok lezzetli çilek yiyemedim bu sene.
bnde meyveye verdim kndimi iyicene:)
ama sadece şeftaliyi çok isdteyerek yiyorum he bide üzüm.
ama diğerlerini yemek olsun die,çünki hiçbir sebze yemeğini yemiyorum...yiyemiyorum.hatta nefret ediyotrum.özellikle kivviyi pek sevmeden yiyorum ve de tuzla...

cnm yeni nesil kızları anneyi aksine güzelleştiriyo bernim kızım da da herkes oğlun mu olcak dedi ama tatlı mı talı bi kız geldi annye arkadaşşşş.sana da az kalmışşş hayırloısıyla kurtullllll

Kızlar benim cildimde de sivilceler oluştu.İsilik gibi.Sivilcelenince kız derler.Arkadaşlar yazdıklarınıza göre 'Ye tatlıyı doğur Hakkı'yı,ye ekşiyi doğur Ayşe'yi savı çürümüş oldu.Ayrıca kız annenin güzelliğini alır anne çirkinleşir devri de kapandı.Kozmetik ürünleri ve kuaförlerimiz sağolsun.Zaten güzellik göreceli bir kavram.

Canım dudaklar şişince gerçekten kız oluyor.

Yok güzelim kuşkud kalma doktora inan.Pipisini görünce hayır bu erkek değil diyemezsin ya.

Tamam tamam senin kesin erkek.Ben de mavi erkek patiği gördüm.

Kızlar meyve çok yemek az yemek de pek ipucu vermedi.Ayrıca kiminizin rüyalarının tersi çıkmış kiminin düzü.

nildacım bence senin bebek kız olabilir çünkü 15 haftalık ve daha gösrememişse kızdır. benim kızımda 16 haftalıkken gösterdi. şimdi erkek bebk bekliyorum o 13 haftalıkken gösterdi kendini ve 2 aylıkken hareketlerini hissediyordum kızım 20haftalıkken hareketlerini hissettirdi. bu arada samsunda hangi dr gidiyorsun ve bebişi nerde doğurucan

kızlar alyansınızı saç telinize veya bir zincire ya da herhangi bir ipe asıp göbeğinizin üstünde salladırın. dire çizerse kız oluyor bebek ileri geri a da sağa sola giderse erkek! genelde doğru çıkıyor bu yöntem

kızlar bende ilk 1,5 ay sürekli limon yedim :) sonrasında tatlıya çok düştüm şimdi sürekli tatlı yiyorum şu anda da çok canım istiyo bu dayanılmaz ve kilo aldırıcı bi durum :) görünüş olarakta herhangi bi kötü durum olmadı erkek çocukta yüz lekesi olmaz derler ama bilmiyorum ne kadar doğru. bebişte erkekmiş yani tatlı yemek bence kesinlikle erkek çocuğa işaret. ilk 1,5-2 ayda zaten erkek kız bütün bebiş bekleyenlerin canı ekşi istermiş :)))

şu yüzük olayını yaptım sapa sola gidiyor yüzük hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…