Kızlar hani hep derler ya bebeğin cinsiyetini anne ne hissederse odur.Bakalım hisleriniz ne kadar kuvvetli.Diğer arkadaşlarımız da hamile arkadaşların bebekleri konusunda tahminde bulunabilirler.Örneğin ben ilk zamanlar kız diyordum.Hep aşırı bulantı oldumu kız derler ya.Hatta rüyamda su dolu bir keseden çıkan bir çocuk ben senin kızınım dedi.Doğum tarihini saatine kadar söyledi bana.Ama daha sonra da rüyamda erkek doğurduğumu gördüm.Ve herkes çok güzelleştiğimi söylüyor.Karnım da çok cabuk çıktı ve sivri.Ve hep ekşi yedim.Limon, ayva, sarımsaklı yoğurt, acı ,turşu vs.kocam da rüyasında erkek görmüş.Bence erkek doğurcam.Bakalım 12 eylülde öğrenicez inşallah.HADİ BAKALIM SİZCE BEBEĞİNİZ KIZ MI ERKEK Mİ?
Ay ne güzel inşallah benim de kızım olur.Yediğim limonun haddi hesabıu yok.Kilo kilo.Demek kızın güzelliğine güzellik kattı.Biliyorum ye ekşiyi doğur ayşeyi derler ama bana yine de oğlum olacak gibi geliyor.Allahım güzel kızını sana bağışlasın.
benim de hamile olduğumu öğrendiğimde erkek olacağı hissine kapılmıştım... ama halk inanışları sebebiyle hislerime fazla güvenemiyorum... mesela tatlıya yaklaşmıyorum... ekşi yiyorum filan... o kadar kafam karıştı ki doktorum cinsiyetini söylediğinde bile kuşkuda kalacağım gibi geliyor doğuma kadar...
Ben meyveyi sevdiğim için değil yemiş olmak için ve midem çok bir şey almadığı için midemi bastırmak için yiyorum.Sizin bahsettiğiniz galiba meyve yemekten kendini alamamak gibi bir şey.Yani canınız çok istediği için.Benim canım sadece ayva ve nar çekiyor.Ayva çıktı ama nar henüz yok.İnanır mısınız şeftelinin bile ekşisişni yiyebiliyorum sadece.
Doğuma 15 günüm kaldı, bir kızım olacak kısmetse ama beni her gören oğlun olacak dimi diye soruyor, çünkü bilinenin aksine ne popom büyüdü ne de yüzüm çirkinleşti. Kız bebek annenin güzelliğini alır hikayesi bana pek uymadı sanırım çünkü hamile kaldığım günden beri cildim hiç olmadığı kadar güzelleşti, oğluma hamileyken çok bozulmuştu cildim ve çok şişmiştim. Gerçektenden ilk hamileliğimle 2.si çok farklı oldu.
Canım dudaklar şişince gerçekten kız oluyor.banada herkes dısardan erkek dıyodu bu aralar kız demeye basladılar dudaklarım şişmiş gözlerim matlaşmış gibi belirtiler bularak bilmiyorum kızmı erkekmi ama su ana kadar hep kız ısmı dusundum hiç erkek isimlerine bakmadım hayırlısı artık sağlıklı olsunda kız yada erkek farketmez birde minik kız cocukları bana cok ılgı gosterıyo erkekler kacıyo
Yok güzelim kuşkud kalma doktora inan.Pipisini görünce hayır bu erkek değil diyemezsin ya.benim de hamile olduğumu öğrendiğimde erkek olacağı hissine kapılmıştım... ama halk inanışları sebebiyle hislerime fazla güvenemiyorum... mesela tatlıya yaklaşmıyorum... ekşi yiyorum filan... o kadar kafam karıştı ki doktorum cinsiyetini söylediğinde bile kuşkuda kalacağım gibi geliyor doğuma kadar...
Tamam tamam senin kesin erkek.Ben de mavi erkek patiği gördüm.Ben de 14 haftalık hamileyim. Bir daha ki kontrolum 25 eylül de inşallah o zaman doktor söyler. Ben de rüyamda evin perdelerine asılı mavi kurdeleler görmüştüm. Sabah dedik ki kesin erkek gelecek. Kız bebek olsa daha çok sevinirim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?