Doğuma Hazırlık Bebeğinin cinsiyetini henüz öğrenmemiş anne adayları buraya !

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
mrb talu bebegının cınsıyetını ögrenmısındır neyın olcak olmadan önce ne hissediyodun neyın olcak

ben yarın öğrenicem inş gösterirse bebişim...içimden erkek olarak geçiyor bakalım hayırlısı inş...

arkadaşla ben yeni katıldım aranıza ama ben hap eşki yemek istiyorum.tatlıdan tiksiniyorum........eşim yüzüene güzellik geldi diyor..

arkadaşlar ben dün gittim doktora ama bebişim göstermedi:çok üzgünüm:doktor emin değilim ama kıza benziyor dedi:CüvCüv:şimdi çok merakım arttı yaa hiç merak etmezken böle belirsizlik oluncaa:uhm:

Kızlar 14 haftalık hamileyim ve ilk andan beri nedense hep kızım olacakmış gibi geliyor
bakalım Rabbim sağlıklı versin de ne olursa olsun :)

ben de 16 haftalık hamileyim. dün dr.a gitttik cinsiyet için. ama bebeğim çekmiş dizlerini karnına, öylece oturuyordu. hiç kıpırdamıyordu. geç gösterince kız diyorlar ama benim hiç açmadı bile bacakları. sizce bebeğimin cinsiyeti ne? canım hiç ekşi çekmedi. genelde tatlı çekiyo. karnım 2.ayımda hemen sivrildi. güzelleştim de. bu belirtilere bakınca erkek belki ama göstermeyince de kız. bakalım ne zaman gösterecek.

ben daha 9 haftalık hamişim. çok merak ediyorum cinsiyetini. erkek geçiyo içimden ama hayırlısı..
tatlı midemi bulandırıyo sürekli ekşi,turşı,acı istiyo canım

Valla ben oğlumda ekşi acı yiyodum kızımdada tuzlu tatlı yani ekşi yiyenin oğlu olurmus öle diyolar

ben daha 9 haftalık hamişim. çok merak ediyorum cinsiyetini. erkek geçiyo içimden ama hayırlısı..
tatlı midemi bulandırıyo sürekli ekşi,turşı,acı istiyo canım
Aynı bende 7 haftalık hamileyim çok tatlı sevmeme rağmen simdi midemi bulandırıyor hep ekşi tuzlu yiyorum bakalım cinsiyeti ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…