Doğuma Hazırlık Bebeğinin cinsiyetini henüz öğrenmemiş anne adayları buraya !

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben evlenmeden once ruyamda erkek cocugumun oldugunu gormustum ve ayni ruyamda esimide ve yurdisinda bir yere gelin gidecegimide gormustum ve yillar sonra esim cikageldi ve onu gorunce sok oldum cunku ruyamda esim olarak gordugum kisiydi ve daha once hic gormemistim onu ve ne oldu sonuc ruyamdaki kisiyle evlendim ve yurtdisina gelin geldim cok sukur cokta mutluyum.Simdi o ruyanin gercekligine bakarsak esimi gelin gelecegim yeri net olarak gordum ve cikti eger o ruyadaki hersey cikicaksa orda ben erkek cocugu gordum ve babasina cok benziyordu.Ama gecen ay hamile oldugumu bilmeden ruyamda bir kiz cocugu dogurdum ve kundak yapip elime verdiler ve kizkardesime cok benziyordu bebek.Ve sonra yine kiz gordum.Suan 7 haftalik hamileyim ama karar veremedim hangi ruyam cikicak diye ama benim icime cok kiz cocugu doguyo yada cok fazla kiz istedigim icin oyle hissediyo olabilirim.Esim kiz olcak bence diyo ama ben kararsizim.Saglikli olsunda.Bu arada kacinci haftada belli olur cinsiyeti acaba?

canım hadi hayırlısı bende yeni evliyken oğlum olduğunu görmüştüm rüyamda ama kızım olacak tersi çıktı :) Allah gönlüne göre versin cinsiyetinide 3,5 - 4 aylıkken görebiliyorlar biz 3,5 ayında öğrendik şimdi 6 aylık oldu kızım allah herkese nasip etsin...

Evet ablam dedigin gibi hayirlisi olsun.Ay simdi ben 2 ay dahami beklicem en iyisi su yuzuk testini yapayim ben :1rolleyes: Ama cok fena kiz cocuguna taktim kafayi hep kiz isimleri ariyor hep pembe seylere bakiyorum ne olcak halim bilmem :sm_confused: Allah senin bebisinide sana bagislasin abla..

Bence de kızınız olacak. rüyalar ve hisler yanılmıyor. anne adayı kız görürse erkek, erkek görürse kız oluyor.

yine de Allah hayırlısını nasip etsin.

bnede hep erkek gördüm doüumdan 1 hafta önce rüyamda yağmuru gördüm ve doğduğunda bi içim ürperdirüyamdakin doğurdum sankiiiiiiii

kizlar eksi yiyorum ve cok cirkinlestim yüzüm komple sivilce ve lekelerle doldu.cinsiyeti konusunda kararsizim ama esim hep erkek olcak diyo.hayirlisi.aslinda cok merak ediyom ama....:)sizce nedir kiz mi erkekmi icinizden ne geciyor bi deyverin:)meraklaniyom yaa

bende daha öğrenemedim ama içimden erkek geçiyor fakat kız olsun istiyorum(tabiiki farketmez eli ayağı düzgün ve sağlıklı vede hayırlı olsun ama işte çocukluğumdan beri hep bir kızım olsun isterdim)

kızlar işte gerçek cinsiyet takvimi diye bi konu açmıştım. birinci sayfada bulabilirsiniz. çok çok çok tutuyo o takvime bakın ve sonuçalrı yazınnn
ikinci linkteki otomatik olana bakacaksınız kızlar. üste doğum tarihinizi alttaki kutuya da son adet tarihinize 14 gün ekleyerek girin. sonucu da oray ayazın. ve doktora gidip öğrenince de bildirirseniz sevinirimm. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallahh

kizlar ben yuzuk olayini yaptim ileri-geri gitti, oglan gibi ama insallah cok istiyorum kismet, cok da umutlandim simdi ama tabii allah oncelikle saglikli hayirli bi evlat versin ama oglusum olursada dunyaalr benim olurrr:)

sekerim senin takvime gore kiz cikiyor, yuzuk hesabina gore erkek, yorumcu sitesi ve baska bi cin takvimine gore de erkek. bi senin takvim kiz diyo bakalim hangisi dogru :))

Kızlar bende ilk hamileliğimde kızım olacak diye görmüştüm ama oğlum oldu.Şimdi bebeğimle ilgili hiç bir rüya görmedim gerçek çin takvimine baktım kız çıkıyo benimki ya hayırlısı inşallah.Herhalde bizimkisi de iki üç hafta sonra belli olur.

Bi de benim bir iş arkadaşım hamileyken hep oğlun olacak dediler.Yazık kız hep ona göre hazırlandı.Maviş maviş aldı herşeyini.Ama kızı oldu.Çok ilginç değil mi!!!

ben erkek istiyorum zaten psikolojim bozuk istemeden oldu kız olursa üzülürüm yani tövbe tövbe

kızlar benim bebeğim hissettiğim gibi erkek.Tutturdum yani.Hadi hayırlısı.

Ben hamileligimin ilk gunleri cok fazla meyve yedim heledeki seftali.Ve cok tatliya dustum.Ama suan 10 haftalik hamileyim ve eksiye dogru kaymaya basladim.Ben hayatta limon yiyemezken simdi gunde 1 tane goturuyorum.Ve asil igrenc olani once limon yiyip eksi eksi sonradan pesine hemen tatli cekebiliyor canim ve pesine tutlumba tatlisi yiyebiliyorum.Dusunun normal zamanda asla pespese yemiyecegim seyleri yiyebiliyorum.Bu hamilelik insani ne hale getiriyor yaf.Bu arada hamile oldugumu bilmedigim gunlerde ruyamda bir kiz cocugu dogurdugumu gordum.Ve yine gecen gun ruyamda yas pasta gordum ama nasil guzel nasil parlak boncuklu falan.Ve rengide pespembeydi ve utunde bir kiz ismi yaziyordu ama goremedim.Benim icime cok fena halde kiz doguyo insallah yanilmam cok istiyorum kiz cocugu.Bu arada benim cinsiyeti ogrenmeme nerden bakarsak 8 hafta var.Kim beklicek yaaaa...

ilk oğlumda yediğim limonun ve şeftalinin hesabını bile bilmiyorum:))))heralde bir bahçe tüketmişimdir .....5 ay yediğim herşeyi geri çıkardım öyle bulantılarım vardı kocam bana kokardı adam eve girince doğru banyoya yollardım ((her mevresim takımının bir gecelik ömrü vardı ertesi gece asla yatamazdım içinde ((hoca Allhu ekber sabah minareye çıkardı ,ben banyoya koşardım...öyle feci idim yani oğlum oldu....2. de bulantım oldu ma çıkarmadım ve nerde ise dsadece meyve ile beslendim hamileliğim yaza geldiği için meyve bol yye Allah ye....şişiyordum davul gibi yinede duramıyordum bol ton balığı ve yoğurt tükettim :)))millet yolda orda burda durdururdu"hamilelliğin bir kadına bu kadar yakıştığı bir başka kadın görmedik diye"öyle güzelleşmiştim yani:))dr'um bile hayrandı bana:))))sonrasında dünyalar güzeli bir oğlan doğurdum hemde 8 aylık ve 3;5 kilo idi:)))ve çok kız istememe rağmen her ikisininde erkek olacağını tahmin etmiştim...hatta dr'umla iddiaya bile girdim ve kazandım:))))karnım her ikisindede sivri idi ve ikisinide sağımda taşıdım:)))herkeze hayırlı doğumlar inşallah sağlıkla kucaklarınıza alırsınız bebeklerinizi......

kızlar bende öğrenmedim cinsiyetini bana oğlan olcakmış gibi geliyo eşimde öyle söylüyo ama çokda ekşi yedim hiç doğrudürüst tatlı yemedim annemlerde kız olcak diyorlar bakalım salı günü doktora gitcez hayırlısıyla öğreniriz artık aslında farketmez ama insan merak ediyo işte sağlıklı olsunda...........

emoşcum ben de hep ekşi yedim hala da yiyorum.yani ekşi yemek kız olacak anlamına gelmiyor.içine doğduğu gibi erkektir o.Ben çok sevmeme rağmen etten de tiksindim. Etten tiksinince de erkek oluyormuş bunu da yeni öğrendim.Hala da mide bulantım var.H;adi bakalıum hepiniz için hayırlısı.

Bugun saat 10:00'da doktora gidicem.Cinsiyetini öğrenicem çok heycanlıyım. Sağlıklı,hayırlı evlatlar istiyoruz önce ama kız bebek istiyorum. Küt küt atıyor kalbim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…