E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nilda
-
Ben evlenmeden once ruyamda erkek cocugumun oldugunu gormustum ve ayni ruyamda esimide ve yurdisinda bir yere gelin gidecegimide gormustum ve yillar sonra esim cikageldi ve onu gorunce sok oldum cunku ruyamda esim olarak gordugum kisiydi ve daha once hic gormemistim onu ve ne oldu sonuc ruyamdaki kisiyle evlendim ve yurtdisina gelin geldim cok sukur cokta mutluyum.Simdi o ruyanin gercekligine bakarsak esimi gelin gelecegim yeri net olarak gordum ve cikti eger o ruyadaki hersey cikicaksa orda ben erkek cocugu gordum ve babasina cok benziyordu.Ama gecen ay hamile oldugumu bilmeden ruyamda bir kiz cocugu dogurdum ve kundak yapip elime verdiler ve kizkardesime cok benziyordu bebek.Ve sonra yine kiz gordum.Suan 7 haftalik hamileyim ama karar veremedim hangi ruyam cikicak diye ama benim icime cok kiz cocugu doguyo yada cok fazla kiz istedigim icin oyle hissediyo olabilirim.Esim kiz olcak bence diyo ama ben kararsizim.Saglikli olsunda.Bu arada kacinci haftada belli olur cinsiyeti acaba?
canım hadi hayırlısı bende yeni evliyken oğlum olduğunu görmüştüm rüyamda ama kızım olacak tersi çıktı :) Allah gönlüne göre versin cinsiyetinide 3,5 - 4 aylıkken görebiliyorlar biz 3,5 ayında öğrendik şimdi 6 aylık oldu kızım allah herkese nasip etsin...
Ay ne güzel inşallah benim de kızım olur.Yediğim limonun haddi hesabıu yok.Kilo kilo.Demek kızın güzelliğine güzellik kattı.Biliyorum ye ekşiyi doğur ayşeyi derler ama bana yine de oğlum olacak gibi geliyor.Allahım güzel kızını sana bağışlasın.
bende rğyalarımda hep kızımı gördüm ve kızım oldu ilk önceleri hep ekşi yerdim son aylarda acayim tatlı isteyi başlamıştı içimede hep kız doguyordu netekimde kızım oldu alah hayırlı evlatlar versin inşalahh
Tamam tamam senin kesin erkek.Ben de mavi erkek patiği gördüm.
kızlar işte gerçek cinsiyet takvimi diye bi konu açmıştım. birinci sayfada bulabilirsiniz. çok çok çok tutuyo o takvime bakın ve sonuçalrı yazınnn
ikinci linkteki otomatik olana bakacaksınız kızlar. üste doğum tarihinizi alttaki kutuya da son adet tarihinize 14 gün ekleyerek girin. sonucu da oray ayazın. ve doktora gidip öğrenince de bildirirseniz sevinirimm. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?