Doğuma Hazırlık Bebeğinin cinsiyetini öğrenmek isteyen buraya

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende tuttu iki oglumuda simdiki kizimida gosteriyo ....dogan bebekleri bile gorebiliyosun ve ilerde olacaklarida ben hayret ettim yahu butun arkadaslarimdada tuttuuuuuuuuuuuuuuuu

Ilk yaptigim Erkek cikti...
Göbegimdeki cücüüm erkek yani tuttu...

Sonra bidaha yaptim oda erkek cikti,
bidaha yaptim o kiz cikiyor...
bidaha yaptim hic hareket bile etmedi...

yani buna göre sirayla 2 Oglum 1 Kizim olacak...
Bakalim hayirlisi...isterim valla neden olmasin...kaydirigubbakcemile3.

Sırayla yapmamıştım dur birde ben deneyeyim bakalım kaç çocuk çıkacak cinsiyetleride tutacakmı ?

Sırayla yapmamıştım dur birde ben deneyeyim kaç çocuk ve cinsiyetleri ne çıkacak ? :)

Biraz yaptım ama sonra kolum yoruldu bıraktım.ılk bebek erkek,ikinci kız çıktı.Bende ilk bebek tutmadığına göre demekki önce kızım sonra oğlummu olacak ? :)

Hehe kreş açıcam galiba :) Şimdi tekrar denedim.Sırayla erkek,kız,erkek,kız diye devam etti.En sonunda yüzük elimden düştü :) düşmese daha devam edermiydi bilmiyorum valla.ışin eğlencesi tabii Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş.

ya ben alyansımı kaybettım normal tektaşla falan bakılmıyormu 16 haftalıkken gıttım bacaklarını kapamış göremedık suanda çok merak edıyorum neyım olucak,aksılık sacımıda kestırdım,ben şimdi öğrenemıycekmıyım annemın alyansı olmazmı?mafoldumben

Herhangi bir alyans olur herhalde.Ben kendi alyansımla bir kaç kişiye yaptım onlarda tuttu hep.

Herhangi bir alyans olur herhalde.Ben kendi alyansımla bir kaç kişiye yaptım onlarda tuttu hep.

teşekkür ederim ilgin için canım ama, o kadar fazla kafam karıştıkı çin takvimi,rus takvimi....zaten yarın öğrenicem inş kısmetse, allah hayırlısını versin diyorum hepimiz için.

teşekkür ederim ilgin için canım ama, o kadar fazla kafam karıştıkı çin takvimi,rus takvimi....zaten yarın öğrenicem inş kısmetse, allah hayırlısını versin diyorum hepimiz için.

Allah gönlüne göre versin canım öğrenince yaz bize merak ederiz :)

bende 1 yillik evliyim bende cocuk dusunuyorum. Meraktan bende denedim. ilk 2 erkek 1 kiz cikti. Hayirlisii cok severim kiz cocuklari. Iki kere denedim ilk kisa bir sac telimle 2 erkek 1 kiz cikti. Sonra uzun bir sac telimden koparabildim yine ayni sonuca vardim 2 erkek 1 kiz. En garibide ikisindede 4uncu cocukta birsey yapmadi.

Saol paylastigin icin

Hayırlısı olsun canım :)

kızlar benimde sağa sola gitti bakalım ne olacak heyecanla bekliyorum 10. haftadayım henüz belli olunca yazarım hemen:)

rica ederimm balımm evet kaç defa yapıosun gene aynı sonucu veriyor bide 4.ye oynamaması 4. cocuğunun olmicağı demekk yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…