ya ben alyansımı kaybettım normal tektaşla falan bakılmıyormu 16 haftalıkken gıttım bacaklarını kapamış göremedık suanda çok merak edıyorum neyım olucak,aksılık sacımıda kestırdım,ben şimdi öğrenemıycekmıyım annemın alyansı olmazmı?mafoldumben
Herhangi bir alyans olur herhalde.Ben kendi alyansımla bir kaç kişiye yaptım onlarda tuttu hep.
teşekkür ederim ilgin için canım ama, o kadar fazla kafam karıştıkı çin takvimi,rus takvimi....zaten yarın öğrenicem inş kısmetse, allah hayırlısını versin diyorum hepimiz için.
bende 1 yillik evliyim bende cocuk dusunuyorum. Meraktan bende denedim. ilk 2 erkek 1 kiz cikti. Hayirlisii cok severim kiz cocuklari. Iki kere denedim ilk kisa bir sac telimle 2 erkek 1 kiz cikti. Sonra uzun bir sac telimden koparabildim yine ayni sonuca vardim 2 erkek 1 kiz. En garibide ikisindede 4uncu cocukta birsey yapmadi.
Saol paylastigin icin
Hayırlısı olsun canım :)
Saol canim herseyin hayirlisi.
Allah sanada bebeginede uzun omurler versin insallah.
Hayirli dogumlar diliyorum.
kızlar benimde sağa sola gitti bakalım ne olacak heyecanla bekliyorum 10. haftadayım henüz belli olunca yazarım hemen:)
bende 1 yillik evliyim bende cocuk dusunuyorum. Meraktan bende denedim. ilk 2 erkek 1 kiz cikti. Hayirlisii cok severim kiz cocuklari. Iki kere denedim ilk kisa bir sac telimle 2 erkek 1 kiz cikti. Sonra uzun bir sac telimden koparabildim yine ayni sonuca vardim 2 erkek 1 kiz. En garibide ikisindede 4uncu cocukta birsey yapmadi.
Saol paylastigin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?