Doğuma Hazırlık Bebeğinin cinsiyetini öğrenmek isteyen buraya

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bunu biliyorum vede baktim ayni dedigin gibi saclar asagiya ücgen seklinde uzuyorhihoyyyt

kizlar daha öncede duymustum bunu ve göbek uzerinde zincir sallamayi
evet ikiside dogru cikiyor
hem el ile yapilan alyans yöntemi
hemde göbek uzeri
iki cocgumdada dogru cikmistialkisalkisalkis

bir baska yolda, ailenin kacinci cocuguzunuz siz ve esinizz..ikinizin toplami
tek sayi ise erkek,cift ise kiz bebek sahibi olacaksiniz
en iyi Rabbim bilir tabiki,deneyin isterseniz...
gerci bunla ilgili topic acmistim...

yüzük daha gerçekçi sırasını cinsiyetini kaç tane olduklarını falan hep bilioo bu son dediğin canımm bikereliğe masus yalnızz bi insanın kızı olup sonra oğluda olabilirr bu saçma geldi bana

Canım yüzük olayı bende tutmadı.Eşim 4. bense 5.sıradayız toplam 9 eder ki yine tutmadı benim kızım olacak.Bunların hepsi bana erkek diyor canım yani tüm dengeleri ben alt üst ediyorum anlaşılan.Birde bu aile sıralamasında ölen çocuklarda sayılıyormu?Yoksa sadece hayattakilerin sırasımı önemli?Benim anneminde eşimin annesininde ölen çocukları olmuş ister istemez sıralama değişir öyle olunca.

denedimm tutmuoo çoğunda :1no2: ama tuttuğuda oluyo yani zemuszemus

cnm merhaba
ben de şu yüzük işini senden öğrenince denedim şimdi merakımdan
yüzüğe göre kız olacak :teytey:
dün dr.um kesin birşey söylemedi ama erkek gibi dedi,bazen kordon yanıltabiliyormuşş
kesin olmadığı için hala bir ümit var içimde
ama yine de Allahım hayırlısını versin diye dua ediyorum cnm :Saruboceq:
çok teşekkür ederim paylaşımların için, umarım en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız şekerim kaydirigubbakcemile5

bu arada ekşi ve tatlı yenildiği zaman da cinsiyeti tahmin edenler varmış
mesela benm annem kız çocukta (yani bende:) ekşi, 2erkek kardeşimde ise acyip şekilde tatlı yemiş
ben ise tatlıyı öncden çok sevmeme rağmen şimdi aklıma bile gelmiyor. ekşiyi ise acayip tüketiyorum, şu an bile ağzım sulandı ekşi deyince cokacimcoook

inşallah bebeğin sağlıklıı olur :ecrin_bebek: tatlım erkek olmus kız olmus önemli deil tabi gönlümüzde illede birisi oluyo naniknanik bu bir gercekk bakalımm bizde yeni istemeye başladık bakalım bu ayın 18inde bilgilendiririmm ben senii :teytey:

canım sırasınada dikkat et emiii zemuszemus

Rabbim gönlüne göre versin inş. anladığım kadarıyla senin gönlün kızdan yana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…