- Konu Sahibi sevilakdemir
-
bende 32 haftalık hamıleyım benımde martın ilk veya 2. haftası ama zaman sanki durdu geçmek nedir bilmiyor yada bana öyle geliyor bilmiyorum heyecan dorukta şuan kime benzeyecek nasıl olacak birde en çok merak ettiğim şey acaba sancım gündüzmü tutacak gecemi evdemi dışarıdamı olacağım yanlızmı yoksa eşim olacakmı bunu daha çok merak edıyorum bu aralar
ayy yaa bu konu ilk açıldığında yazmıştım 32haftalıktım hiç günler geçmiyo gibi geliyo ama şimdi bakıyorumda 36 haftalık olmuşum ve heyecan dahada arttı kasığım ağrıyo bazen nasıl sevınıyorum tamam diyorum doğum sancısı bu ama 5dk sonra geçiyo anlıcanız ağrılara bile seviniyorum artık sırf bebeğimi çok istediğim için eşime diyorum çok uzun bu 9ay hamılelık keşke daha kısa olsaydı falan dıye ama işte.neyseki martın 2sine gün verdi bakalım doktorumuz normalmi sezeryanmı söyleyecek eğer sezeryan derse hemen aldıracağız
özellikle son 2 ay geçmek bilmiyor zaman duruyor resmen( biran önce bebeğime kavuşmak istiyorum. birde her konuştuğumuz kişiden daha doğurmadın mı bebek gelmedimi demelerine sinir oluyorum ne sanıyolar hürrem sultan gibi 3 haftada doğuracak değiliz ya bizde istrdik en kısa sürede doğurmayı ama ne yaparsın 9 ay birde üstüne 10 gün
aynen yaa kiminle konuşsam daha doğurmadınmı diyo .dogum yapsak duyarsın herhalde dimi?millete çabuk geçiyo herhalde zaman bi bize geçmek bilmıyo..hürremin gebe kaldığını duyduk bırde dogurduğunu onlarda zaman koşturuyor resmen çok hızlı geçiyo canımerkek bebek biraz daha geç gelir diyorlar inş. bizim ufaklık geç gelmez:78:
herkese merhaba bende sat'a göre 35+4 ama kızıma göre 33+5 teyim.Su zamana kadar cok badireler atlattık 1. trimestırda kanamam oldu,hala süren bir kusma şikayetim var,malesef bebegimde ventrikülomegali tanısı koydular gitmediğim doktor hastane yaptırmadıgım işlem kalmadı(aminosentez bile oldum) En sonn %3 oranla özürlü dogurabilirsin dediler.Ve şimdide son olayım erken dogum riskim var ev ilaçlardan enjektörden geçilmiyo.Allahtan eşim saglıkcı iğnelerimi yapıyo artık gülüyorum ve şükür ediyorum dahada kotusu olabilirdi diye.İşte bole arkadaslar yinede bebegimi cok merak ediyorum en son 5 aylıkken 4 boyutlu görmüştüm o bile cok güzeldi (kargaya yavrusu kuzgun gözükürmüş hesap ) Allah hepinizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?