Doğuma Hazırlık Bebeğinin doğmasını sabırsızlıkla bekleyenler!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sevilakdemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
214
1
46
Diğer
mrb kızlar 32 haftalık hamileyim artık heyecan dorukta...minik kızımı bir an önce sağlıkla kollarımda görmek istiyorum,, onu çok merak etmeye başladım acaba nasıl olcak kime benzeyecek şeklinde...martın birinci yada ikinci haftası gibi bekliyoruz...sizlerin ne doğumuna ne kadar var?

bende 32 haftalık hamıleyım benımde martın ilk veya 2. haftası ama zaman sanki durdu geçmek nedir bilmiyor yada bana öyle geliyor bilmiyorum heyecan dorukta şuan kime benzeyecek nasıl olacak birde en çok merak ettiğim şey acaba sancım gündüzmü tutacak gecemi evdemi dışarıdamı olacağım yanlızmı yoksa eşim olacakmı bunu daha çok merak edıyorum bu aralar

slm...bende 34 haftalık hamişim...4haftam kaldı Allahın izninle kızıma kavuşmama...
çook heycanlıyım

Bende 32 haftalığım. Mart'ın 2. haftası kısmetse 2. kızım olacak. Ablası heyecanla bekliyor. Onun heyecanı bizi de heyacanlandırıyor....

bende çok merak ediyorum hangimize benzeyeceğini..umarım eşlerimiz yanımızda olur benim eşim doğuma yakın bir zamanda sanırım bir iş toplantısı için şehir dışında olcak..o tarih doğum tarihim olmamasına rağmen beni yinede korku sardı ya erken gelirse kızım die...umarım hepimizi sağlıklı ve güzel bir doğum bekliyordur..bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız...

benimde eğer plasentam yukarı çıkarsa martın 3. haftası kızım gelecek.ama eğer çıkmazsa ve kızım hala pozisyonunu değiştirmemeye inat ederse 1 yada 2 hafta öne alınacak kavuşma tarihimz.bir aksilik olacak diye çok korkuyorum.:26:

Selam kızlar bende 33 haftamdayım gerçekten geçmek bilmiyor son zamanlar ve hala işe gelip gidiyorum sat a göre 5-14 mart dogum tarihi ama bebğim 1 hafta önden gidiyor şubatın 20 sinden sonra olur gibime geliyor kız bebk erkekten çabuk dogar diye söylenti var doğrumudur ? Yani 36 37. Haftalarda doğarmı

selam arkadaşlar.ben de 40+5 günlük hamileyim.artık kızım gelsin istiyorum.sat e göre ayın20 sin de olması gerekiyordu.ama herhalde böyle hesaplamalar yanıltıyor.ilişki günü önemli galiba.benimki geç döllenme olmuş sanırsam.amadoktorum 41.hafta dolsun gelmezse suni sancıyla alalım diyor.bakalım.korku var biraz ama çok merak ediyorum doğsun artık cadı kızım..

kızlar bende bebeğim bir an önce doğsun istiyordum çünkü 36.haftamdan sonra artık eziyet gibi geliyordu karnım devasa boyuttaydı bırakın konu komşuyu doktorlar bile çoğul gebelikmi diye soruyordu üstelik hacdan gelen kayınvalidemlere sürekli misafir geliyordu ve ben sürekli ayakta hizmet halindeydim.37.haftamda faranjit başladı zaten uyuyamıyordum birde öksürük eklenmişti geceleri zulümdü artık hergün ağlıyordum doğsun artık doğsun diye tabi birde nasıl nerde sancım tutacak nasıl doğurcam stresi vardı ama ne oldu 38+5te bir anda doğuma girdim tam 1 ay oldu keşke hamile halimde olsaydım diyorum :)ne kadar zor olursa olsun ne kadar stres halinde olsanızda bence hamilelik çok çok özel bi durum kendinizi olabildiğince rahat tutmaya çalışın ve günlerinizi en güzel şekilde geçirin emin olunki o günler çok özleniyor.. ha birde bol bol foto çekinin :)

slm ben 37+6 haftalık hamileyim. Kızımı kucağıma almak için sabırsızlanıyorum. Ama kızımın rahatı yerinde sanırım ki hiç bir doğum belirtisi yok şimdilik. Umarım herkes sorunsuz bir şekilde bebeğine kavuşur. Allah hepimizin yerdımcısı olsun.

bende 31 haftalık hamileyim allah izin verirse nisan 10-19 arası bekliyoruz oğluşumuzu..bende en çok kime benzeyecek diyorum merak ediyorum tabi sağlığını daha çok merak ediyorum allah hepimize hayırlı sağlıklık bir doğum ve evlat nasip etsn

ayy yaa bu konu ilk açıldığında yazmıştım 32haftalıktım hiç günler geçmiyo gibi geliyo ama şimdi bakıyorumda 36 haftalık olmuşum ve heyecan dahada arttı kasığım ağrıyo bazen nasıl sevınıyorum tamam diyorum doğum sancısı bu ama 5dk sonra geçiyo anlıcanız ağrılara bile seviniyorum artık sırf bebeğimi çok istediğim için eşime diyorum çok uzun bu 9ay hamılelık keşke daha kısa olsaydı falan dıye ama işte.neyseki martın 2sine gün verdi bakalım doktorumuz normalmi sezeryanmı söyleyecek eğer sezeryan derse hemen aldıracağız

özellikle son 2 ay geçmek bilmiyor zaman duruyor resmen ( biran önce bebeğime kavuşmak istiyorum. birde her konuştuğumuz kişiden daha doğurmadın mı bebek gelmedimi demelerine sinir oluyorum ne sanıyolar hürrem sultan gibi 3 haftada doğuracak değiliz ya bizde istrdik en kısa sürede doğurmayı ama ne yaparsın 9 ay birde üstüne 10 gün

aynen yaa kiminle konuşsam daha doğurmadınmı diyo .dogum yapsak duyarsın herhalde dimi?millete çabuk geçiyo herhalde zaman bi bize geçmek bilmıyo..hürremin gebe kaldığını duyduk bırde dogurduğunu onlarda zaman koşturuyor resmen çok hızlı geçiyo canımerkek bebek biraz daha geç gelir diyorlar inş. bizim ufaklık geç gelmez:78:

herkese merhaba bende sat'a göre 35+4 ama kızıma göre 33+5 teyim.Su zamana kadar cok badireler atlattık 1. trimestırda kanamam oldu,hala süren bir kusma şikayetim var,malesef bebegimde ventrikülomegali tanısı koydular gitmediğim doktor hastane yaptırmadıgım işlem kalmadı (aminosentez bile oldum) En sonn %3 oranla özürlü dogurabilirsin dediler.Ve şimdide son olayım erken dogum riskim var ev ilaçlardan enjektörden geçilmiyo.Allahtan eşim saglıkcı iğnelerimi yapıyo artık gülüyorum ve şükür ediyorum dahada kotusu olabilirdi diye.İşte bole arkadaslar yinede bebegimi cok merak ediyorum en son 5 aylıkken 4 boyutlu görmüştüm o bile cok güzeldi (kargaya yavrusu kuzgun gözükürmüş hesap ) Allah hepinizin yardımcısı olsun

çok geçmiş olsun canım inş. bundan sonra bi sıkıntın olmaz rahat geçirirsin hamılelığini.aynen bizimde evde ilaçdan geçilmıyo benımde kistım vardı 3ay çok çektım iğnelerle jellerle haplarda duruyordum vitamınıdır kan ilaçları mıde ilaçları şurupları magnezyumlar dolu dolu hıçde kullanmıyorum.valla bnde çok merak edıyorum acaba kıme benzeyecek nasıl olacak falan .hayırlısıyla gelsinlerde inşallah sağlıklı bir şekilde gerisiboş

bende bugün 36+2 yim.
doktorum 8 marta sezaryen günü verdi.
kısmetse bakalım oğluşum gelicek.
artık çok sabırsızlanıyoruuuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…