Doğuma Hazırlık Bebeğinin doğmasını sabırsızlıkla bekleyenler!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benimde oğlumun doğmasına son 14 gün.sezeryan olcak o yüzden 22 eylülde kavuşacam inşallah bebeğime bende de çok heyecan var.Allah hepimizin bebeklerini bağışlasın.Herkese kolay doğumlar ve bebeklerine uzun ömürler diliyorum...

Ben 37+4 haftalik hamileyim,cok ozliyorum kizimi kucagima alacagim gunu iple cekiyorum,her gun acaba bu gun gelirmi?her aksam uyurkan acaba bu gece gelirmi diye dusunyorum cok az kaldi ama ben cok sabirsizlaniyorum insallah cabuk geler insallah saglikli gelir,cok merak ediyorum acaba nasil bir sey?kime benziyorr falan,hic sabrim kalmadi

çok uzun bir yolmuş gebelik insan annesinin kıymetini her dk anımsarmı :) çok sabrsızım bugune geldik şükür ogünde hayırlısıyla gelir inşşş...herkese hayırlı dogumlar..

33 haftam bitiyor .. harketlerini artık her an hissediyorum.... ve onun varlığını her hiassettiğimde daha da bir heycan basıyorr

ooofff aşkımmm canım kızım seni çok merak ediyorum... sana laik bir anne olabilecekmiyim???

anan sürekli ağlama modunda napcez biz böyle kızımm???

Bende 36 haftalik hamileyim.bir oğlum var 8 yaşında. Şimdi kızım olucak Allah nasip ederse. Çok ağırlaştım ve hareketlerin kısıtlı. Biran once dogsun istiyorum anne olucaklara sabır ve kolay bir doğum diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…