- Konu Sahibi sevilakdemir
-
bende kısmetse 1hafta sonra doğum yapcamçok heycanlıyım
bende bugün 36+2 yim.
doktorum 8 marta sezaryen günü verdi.
kısmetse bakalım oğluşum gelicek.
artık çok sabırsızlanıyoruuuumm
oyy azizecim hiçbirşey kalmamış doğumuna ne güzel bizim daha var ...normalmi sezeryanmı olacak canım
herkese merhaba bende sat'a göre 35+4 ama kızıma göre 33+5 teyim.Su zamana kadar cok badireler atlattık 1. trimestırda kanamam oldu,hala süren bir kusma şikayetim var,malesef bebegimde ventrikülomegali tanısı koydular gitmediğim doktor hastane yaptırmadıgım işlem kalmadı(aminosentez bile oldum) En sonn %3 oranla özürlü dogurabilirsin dediler.Ve şimdide son olayım erken dogum riskim var ev ilaçlardan enjektörden geçilmiyo.Allahtan eşim saglıkcı iğnelerimi yapıyo artık gülüyorum ve şükür ediyorum dahada kotusu olabilirdi diye.İşte bole arkadaslar yinede bebegimi cok merak ediyorum en son 5 aylıkken 4 boyutlu görmüştüm o bile cok güzeldi (kargaya yavrusu kuzgun gözükürmüş hesap ) Allah hepinizin yardımcısı olsun
ben de heyecanla bekliyorum
38+4 üm.
ama ulratasona göre 39 haftayım.
çarşamba sabahına sezeryan için gün verdi doktorum.
bende 31 haftalık hamileyim allah izin verirse nisan 10-19 arası bekliyoruz oğluşumuzu..bende en çok kime benzeyecek diyorum merak ediyorum tabi sağlığını daha çok merak ediyorum allah hepimize hayırlı sağlıklık bir doğum ve evlat nasip etsn
slm kızlar bizde suan 35+1 olduk bebegımın kılosu 2500 boyu 46 cm normalmı bunlar bılmıyorum kılosu az gıbı sankı gercı tek duam saglıklı dunyaya gelmesı.cunku bızde cok badıreler atlattık ıkılı testım rısklı cıktı.esım amınosentez ıstemedı.sonra bebegım uzun muddet sol parmaklarını ultrasonda acmadı buda bızı korkuttu. sımdıde yanı 32 haftadan bu yana suyum azalmıs.normal dogum yapmak ıstıyordum ama dr 37 haftada alacak galıba sezaryanla.allah yardımcımız olsun.inşallah oglusum saglıklı olarak gelır bana
slm kızlar bizde suan 35+1 olduk bebegımın kılosu 2500 boyu 46 cm normalmı bunlar bılmıyorum kılosu az gıbı sankı gercı tek duam saglıklı dunyaya gelmesı.cunku bızde cok badıreler atlattık ıkılı testım rısklı cıktı.esım amınosentez ıstemedı.sonra bebegım uzun muddet sol parmaklarını ultrasonda acmadı buda bızı korkuttu. sımdıde yanı 32 haftadan bu yana suyum azalmıs.normal dogum yapmak ıstıyordum ama dr 37 haftada alacak galıba sezaryanla.allah yardımcımız olsun.inşallah oglusum saglıklı olarak gelır bana
bende 36. haftadayım ama iki hafta erken bekliyorum oğluşumuzu. çok zor geçiyormuş bu son günler. geceleri birde uyku problemim çıktı ortaya. saat sabahın 6 sı 7 si oluyor ancak uyuyabiliyorum şuan da da olduğu gibi :))
neden erken canım..ama bu uyuyamama normal galiba benimde son haftalarım ve senın gibi sabah 6da falan anca uykum geliyo benim oğluşun keyfi ii herhalde hiç niyeti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?