Doğuma Hazırlık Bebeğinin doğmasını sabırsızlıkla bekleyenler!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende bugün 36+2 yim.
doktorum 8 marta sezaryen günü verdi.
kısmetse bakalım oğluşum gelicek.
artık çok sabırsızlanıyoruuuumm

benimde oğluşuuum olacakkk...bizede 2 marta çatı muayenesi için gün verdi bakalım ..sezeryan derse 1kaç gün içinde alırmı sizce nasıl oluyo.senınde çook az kalmış canım belki aynı gün doğum yaparız

ben de heyecanla bekliyorum
38+4 üm.
ama ulratasona göre 39 haftayım.
çarşamba sabahına sezeryan için gün verdi doktorum.

Son düzenleme:

inşallah sağlığı yerinde olur.ben 32.haftadayım.doktorun ekran iyi olmadığı için 4 boyutlu fazla göremedim.çok merak ediyorum

ben de 32.haftadayım.son tarih 25 nisan.sen sezeryan mı düşnüyorsun.ben normal doğum düşünüyorum ama doktor kesinleştirmedi.

bende 35 hafta 4 günlük hamileyim ve erken doğum riski tasıyorum bebeğim normalinden fazla asağıda olduğu için... bütün hareketlerim kısıtlandı 5dk dan fazla ayakta kalıp yürümek yasak ve cok acı cekiyorum yürürken ya da yataktan kalkarken 37. haftamı bekliyorum aksilik olmaz ise inş bol bol yürüyüş yapacağımı söyledi doktorum...Allahım büyük inş hayırlısı ile güzel ve kolay bir doğum ile sağlıklı sıhhatli kavusurum oğlusuma...

slm kızlar.bende 39+2 deyim.sata göre 3 mart ama kızımın niyeti yok.açılmam yok,kızım da aşağı inmemiş.bereket herşey normalde bekliyoruz kendi kendine insin diye.suni sancıdan çok korkuyorum.inşallah 3 marta kadar kendi gelmeye karar verir kızım.( ayrıca daha ismimiz bile yok )

benim de 39+0 5 mart sata göre doğum tarihim çok sabırsızlanıyorum ben de kızlar. oğlum olacak herkes geç olur diyor bakalım nasıl olacak. doktor suyun haftasına göre fazla dedi çatı muayenesini de yaptı dar olduğunu söyledi

slm kızlar bizde suan 35+1 olduk bebegımın kılosu 2500 boyu 46 cm normalmı bunlar bılmıyorum kılosu az gıbı sankı gercı tek duam saglıklı dunyaya gelmesı.cunku bızde cok badıreler atlattık ıkılı testım rısklı cıktı.esım amınosentez ıstemedı.sonra bebegım uzun muddet sol parmaklarını ultrasonda acmadı buda bızı korkuttu. sımdıde yanı 32 haftadan bu yana suyum azalmıs.normal dogum yapmak ıstıyordum ama dr 37 haftada alacak galıba sezaryanla.allah yardımcımız olsun.inşallah oglusum saglıklı olarak gelır bana

hayir kilosu cok iyi masallah zaten 2500le bile dogursan normal ve saglikli olur cocugunn...benim mesela 35 haftalikkken kilosu 2400dü ve kilosuda ii diodu doktor..

bebeğinin kilosu ve boyu cok iyi canım masallah. bu haftadan sonra biraz daha kilo almıs olur zaten merak etme ...Amin canım inşallah sağ salim kavusursun sende oğluna...

Benim doğum da nisanın ilk yada ikinci haftası olacak inşallah.Çok heyecanlıyım.
Ben de 32+4 haftalık hamileyim bebeğim 2kilo 400 gram çıktı.Boyu da 40 küsürlerde dedi doktorum bakalım hayırlısı hepimiz için.

sata göre 3 mart doğum.kızım mutlu mesut ama çıkmaya niyeti yok.ayın 3ünde kontrolüm var.inşallah bi doğum belirtisi vardır da çok beklemeyiz kuzumuzu...

bende 36. haftadayım ama iki hafta erken bekliyorum oğluşumuzu. çok zor geçiyormuş bu son günler. geceleri birde uyku problemim çıktı ortaya. saat sabahın 6 sı 7 si oluyor ancak uyuyabiliyorum şuan da da olduğu gibi :))

35+5 olduk bugün 37 de gelsin kızım çok geciktirmeden...40 haftayı doldurmayı beklerse yandım ben

neden erken canım..ama bu uyuyamama normal galiba benimde son haftalarım ve senın gibi sabah 6da falan anca uykum geliyo benim oğluşun keyfi ii herhalde hiç niyeti yok

neden erken canım..ama bu uyuyamama normal galiba benimde son haftalarım ve senın gibi sabah 6da falan anca uykum geliyo benim oğluşun keyfi ii herhalde hiç niyeti yok

iyice ağırlaştım artık bir de tam gününde doğmayabilir muhtemelen iki hafta erken doğar ona göre hazırlık yap diyorlar bana hep. uyku sorunumda hem mide yanmasından dolayı hemde sırt ağrısı çok olmaya başladı ve vücut alıştı artık gece ayaktayım gündüz uyuyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…