Doğuma Hazırlık Bebeğinin doğmasını sabırsızlıkla bekleyenler!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
37 haftalık hamileyim.hala son derece hareketli bi bebek. sanki doğmaya niyeti yok giibi.üstelik şimdi öksürük başladı. herr öksürdüğmde karnıma bıçak saplanıyo, şiddetli bi şekilde artmaya başladı doktor bişey görmedi ama umarım doğana kadar geçer.allah herkesin yavrusunu sağ salim kucağına aldırmayı nasip etsin.

bizim de son 15 günümüz oğluşumla ama zaman geçmek bilmiyor artık.. iyice ağırlaşan bir beden, gece uyuyamamak, hormonların zirve yapması da cabası.. gerçi herkes çok özleyeceksin bu günlerini tadını çıkar diyor ama ben artık bir an önce kucağıma almak istiyorum bebişimi

18+2 haftalık oldu yakışıklı oğlum. aman neler geçiyor aklımdan anlatamam... allahın bana verdiği en güzel hediye o. inşallah ben ona annemin bana yaptığı anneliği yapabilirim. o da inşallah hayırlı bir evlat olur bize. vatanına milletine ''ATA''SINA SAHİP ÇIKAN SAYGILI BİR EVLADIM OLSUN İNŞALLAH...

38+4'deyiz oğlumla. geçen haftaya kadar daha iyiydik ama bizim ufaklık rahatına düşkün ve gelmeyi düşünmüyor sanırım. bizim meraklı ve sabırsız bekleyişimiz de artarak devam ediyor. yarın kontrolümüz var miniğimiz 4000 gr.ı geçmiş olursa sezeryana gireceğiz. hayırlısı olur inşallah...

son 6 günümüz.. inş. yakışıklı oğlum tam gününde gelir aramıza.. yarın kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek merakla bekliyorum..

25 haftanın içindeyim zaman durdu sanki günler geçmek bilmiyor herkes hamileliğin en güzel günleri tadını çıkar diyor ama ben oğlumu görüp kucağıma almak onun mis kokusunu içime çekmek istiyorum....

36+5 teyim daha 12 günümüz var sıkıldım.sezeryan olcak. 2.kızım çok sabırsızlanıyoum. Hayırlısıyla bir kucağıma alsam. Allahtan daha ne isteyeyim.

bizde 31. haftadayız çok merak ediyorum oğlumu tabiki ama bunun yanı sıra biraz da korkuyorum nasıl doğacak diye. hayırlısıyla şu doğumu atlatıp oğlumu kucağıma almak istiyorum.

Heyecan..stres..merak..hepsi bir anda .
36+1 olduk ve dün kontoldeydik.2 kilo 850 gram olmuşuz boyumuz da 50 cm.Bana zayıf geliyor ama hayırlısı.
Haftaya çatı muayenem var ona göre doğum tarihim netleşecek.

kızlar bugün muhtemel doğum tarihimiz ama bu saat oldu hala tık yok.. artık sabrım da kalmadı bir an önce bebişimi kucağıma almak istiyorum.. dua edin bugün gece 12'den önce doğsun..

mrb arkadaşlar bende 34+3 deyim. iki hafta önce yani 32 deyken muanem vardı bebegim daha dönmemişti. normal dogum istiyordum. doktor dönememiş bu dönmücegi anlamına gelmez dedi ama yinede merak edip netten sezeyan dogum videosu izledim. resmen karnını kesip çıkarıyorlar. dur bide normal izleyim dedim. izlediğime izlecegime pişman oldu o daha itici geldi. ne yapıcam bilmiyorum. bir yandan dönme oglum dönme sezeryan olsun en azından bayıltırlar hiç bişeyden haberim olmaz diyorum. diğer yandanda normal olsun dikiş izi felan olmasın birde annelik görevini tamamen yerine getirmiş oluyum diyorum. bir karar veremiyorum. 29 unda kontrolüm var bakalım ne olacak

Annelik görevi ille normal doğumla olmuyor ki.
Bu bana çok saçma ve mantıksız geliyor.
Ben sezeryan yanlısıyım mesela.Herkesin kendi kararıdır.Normal isteyen normal yapar istemeyen diğerini seçer.
Kimse de kimsenin kararından ötürü kimseyi yargılayamaz.
Hepimiz için hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

merhaba serpil hanım sizi dahada korkutmak istemem ama görümcem 2 ay önce sezaryan ile doğum yaptı çok pişman dikişli olduğundan çok zorluk ve acı çekti hemde en ünlü prof.tarafından ünlü bir hastanede yaptı ama kesildi sonuçta kolaymı
şuan bende hamileyim 36,haftamdayım normal doğum istiyorum inşallah çünkü onda herşey doğum bitene kadar sonra hemen ayağa kalkıyolar normal hareket ediyolar.
bence videoları izlemeyin bende çok izledim sinirlerim bozuluyo ama napalım anne olmak böle bişeymiş demek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…