- Konu Sahibi sevilakdemir
-
hayalbaz ne güzel senin birşeyin kalmamış son 10 güne girmişsin geldi gelecek yani paşan hadi hayırlısı birde ben 38e gelebilsem hayırlısıyla oooff oooff kızımı görmeyi çok istiyorum özledim onu ama benim ki daha gelmesin beklesin gününü annesi sabırsız ama bize daha erken
hayalbaz ilk bebişin mi
kasılmaların başlamadı mı yavaş yavaş kısa kısa yoklamıyor mu 38 haftadasın başlamış olması gerekiyordur herhalde hiç mi tık yok
ya kasılmalarım var aslında 10 gündür falan ..arada karnım taş gibi sepsert oluyo ve o sırada hareket etmekte zorlanıyorum böyle ağrır gibi oluyo.ama tabi ayıramıyorum ki öle bişe mi sancı.ilk bebek olduğu için.ilk başlarda öle heyecanlanıyodum bu kasılmalar olduğu zaman ahanda geliyo diyodum ama artık baktım bişe yok takılmıyorum doktorum bu kasılmaların sıklaşıp düzene gireceğini ve ağrısının artacağını söledi.işte o zaman doğum sancısı oluyomuş.bekliyos bakalım
Selam canim, bízim seninle beklenen tarih ayni sanirim 13 haziran? Bendede kasilmalar oluyo, daha cok uzun sure hareket edince. birde baski hissediyorum ben. sendede oluyomu? bunlar beni hep tetikde tutuyo ama bakiyorum gelen giden yok hehehe :)
Ben 36+4 günlük hamileyim cuma gunu gün alıcaz sezeryan için prensime kavuşacağım sonunda çok heyecanlıyım...Bu arada kızlar Facebookta Bebeğim ve benn adlı sayfa açtım bebekler hakkında her şey olacak hepinizi beklerimmmm
ya işte kasılmalarım anlattığım şekilde oluyo..bide bazen her zaman diil de bebek hareket ederken alttan hafif acı hissediyorumn böle sanki alttan bişe oynuyo gibi oluyo.hıh işte diyorum amma velakin yok bişe:)gelsin şu sancılar yawww..ne zormuş sonunu beklemek:)senle günlerimiz aynı evet demekki..benim de 13 haziran.ama son kontrolüm cumaydı doktor suyumun sınırda olduğunu ayın 10 una kadar kendi sancım gelmezse suni sancı verceni söledi
bebek_bebek,hayırlı uğurlu olsuuun az kalmış yavruna kavuşmaya benim normal doğum 4temmuz muhtemel doğum tarihim ama normal de belli olmuyor ya belki daha geç olur hayırlısı olsun kızım sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah
Allah hayırlısıyla oğluna sağlıkla sıhhatle kavuşmanı nasip etsin canım ağrı sancı çekmezsin inşallah
2 temmuzda sezeryan olacağım 12 gün kaldı doğuma:)Kasılmalar var iyice ağırlaştım oğlum gece gündüz tekmeliyor..sabırsız davranmasın diye dua ediyorum.herkese rahat ve sağlıklı doğumlar dilerim..
bebek_bebek,hayırlı uğurlu olsuuun az kalmış yavruna kavuşmaya benim normal doğum 4temmuz muhtemel doğum tarihim ama normal de belli olmuyor ya belki daha geç olur hayırlısı olsun kızım sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah
Allah hayırlısıyla oğluna sağlıkla sıhhatle kavuşmanı nasip etsin canım ağrı sancı çekmezsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?