Doğuma Hazırlık Bebeğinin doğmasını sabırsızlıkla bekleyenler!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hayalbaz ne güzel senin birşeyin kalmamış son 10 güne girmişsin geldi gelecek yani paşan hadi hayırlısı birde ben 38e gelebilsem hayırlısıyla oooff oooff kızımı görmeyi çok istiyorum özledim onu ama benim ki daha gelmesin beklesin gününü annesi sabırsız ama bize daha erken

bu kadar hafta geçti de şu son günler geçmiyo yaww..her gün bugünmü acaba die heyecanlanıyorum tık yok:)hayırlı zamanda gelsinler veletler ne diyelimm

hayalbaz ilk bebişin mi
kasılmaların başlamadı mı yavaş yavaş kısa kısa yoklamıyor mu 38 haftadasın başlamış olması gerekiyordur herhalde hiç mi tık yok

hayalbaz ilk bebişin mi
kasılmaların başlamadı mı yavaş yavaş kısa kısa yoklamıyor mu 38 haftadasın başlamış olması gerekiyordur herhalde hiç mi tık yok

ya kasılmalarım var aslında 10 gündür falan ..arada karnım taş gibi sepsert oluyo ve o sırada hareket etmekte zorlanıyorum böyle ağrır gibi oluyo.ama tabi ayıramıyorum ki öle bişe mi sancı.ilk bebek olduğu için.ilk başlarda öle heyecanlanıyodum bu kasılmalar olduğu zaman ahanda geliyo diyodum ama artık baktım bişe yok takılmıyorum doktorum bu kasılmaların sıklaşıp düzene gireceğini ve ağrısının artacağını söledi.işte o zaman doğum sancısı oluyomuş.bekliyos bakalım

Ne olur Allahım bizlere çok yardım et, üzülmeden, üzmeden, korkmadan, kötü anlar yaşamadan kavuşalım kuzularımıza ne olur, Allahım senin herşeye gücün yeter, ne olur bizlere hayırlı, güzel doğumlar nasip et, amin.

Selam canim, bízim seninle beklenen tarih ayni sanirim 13 haziran? Bendede kasilmalar oluyo, daha cok uzun sure hareket edince. birde baski hissediyorum ben. sendede oluyomu? bunlar beni hep tetikde tutuyo ama bakiyorum gelen giden yok hehehe :)

Selam canim, bízim seninle beklenen tarih ayni sanirim 13 haziran? Bendede kasilmalar oluyo, daha cok uzun sure hareket edince. birde baski hissediyorum ben. sendede oluyomu? bunlar beni hep tetikde tutuyo ama bakiyorum gelen giden yok hehehe :)

ya işte kasılmalarım anlattığım şekilde oluyo..bide bazen her zaman diil de bebek hareket ederken alttan hafif acı hissediyorumn böle sanki alttan bişe oynuyo gibi oluyo.hıh işte diyorum amma velakin yok bişe:)gelsin şu sancılar yawww..ne zormuş sonunu beklemek:)senle günlerimiz aynı evet demekki..benim de 13 haziran.ama son kontrolüm cumaydı doktor suyumun sınırda olduğunu ayın 10 una kadar kendi sancım gelmezse suni sancı verceni söledi

merhaa arkadaşlar Allah hepimize hayırlısıyla kolay acısız ağrısız doğumlar nasip etsin inşşalah sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarıma alalım.
bende 33+6 günlük hamileyim. sabırlanıyorum merak ediyorum sarılmak istiyorum.tarifi imkansız duygular içerisindeyim.Allahım isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşşallhh

Ben 36+4 günlük hamileyim cuma gunu gün alıcaz sezeryan için prensime kavuşacağım sonunda çok heyecanlıyım...Bu arada kızlar Facebookta Bebeğim ve benn adlı sayfa açtım bebekler hakkında her şey olacak hepinizi beklerimmmm

Hadi yaaa, oh ne güzel en gec ayin onunda gelicek yani bebegin :) sevindim adina.. kolay dogumlar dilerim... benim eger gununu bir hafta gecerse falan suni sanci verecekler... o yuzden gelmesini cok istiyorum son gunler gecmiyo zaten birde gec gelirse iyice zor olucak durum. bendede ayni o batmalar ve harekerler oluyo asagia son iki gundurde hafif bir yanma hissi var. ama hala beklenen sancilar yok

kızlar ben 36+2oldum karnım biraz aşağı inmiş gibi hissediyorum iner mi bu haftalarda bana mı inmiş gibi geliyor kontrolüm ayın 15inde o zaman belli olur ama merak ettim kendim nasıl anlarım inip inmediğini

Ben çok sabırsız bir anne adayıym galiba şimdiden bitsin artk bu süre diye sızlanıyorum... Şimdiden bu şekilde sızlanırsam ilerde ne yaparım bilmiyorum :)

2 temmuzda sezeryan olacağım 12 gün kaldı doğuma:)Kasılmalar var iyice ağırlaştım oğlum gece gündüz tekmeliyor..sabırsız davranmasın diye dua ediyorum.herkese rahat ve sağlıklı doğumlar dilerim..

bebek_bebek,hayırlı uğurlu olsuuun az kalmış yavruna kavuşmaya benim normal doğum 4temmuz muhtemel doğum tarihim ama normal de belli olmuyor ya belki daha geç olur hayırlısı olsun kızım sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah
Allah hayırlısıyla oğluna sağlıkla sıhhatle kavuşmanı nasip etsin canım ağrı sancı çekmezsin inşallah

Sağol arkadaşım sen de inşallah bir avazda sağlıkla kavuşursun kızına

ya ne güzel ikinizinde az kalmış.... benim doğum 25 temmuzda gözüküyor. ben doğurana kadar sizin bebeler kocaman olacak

yaa evet fatmasuheyla bizimkiler senin bebişe abi,abla olacak :)
evet çok az kaldı kızıma kavuşmama ama zaman azaldıkça hiç geçmiyor heyecandan kalbim duracak kızıma kavuşmak istiyoruuuum:))

benim kızım da 18 temmuzda geliyo allah nasip ederse
şimdlik bi sorun yok ama erken gelmesinden çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…