Doğuma Hazırlık Bebeğinin doğmasını sabırsızlıkla bekleyenler!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim için temmuz 4 dedi doktorum kızlar gününde olur derler doğru mudur?

Çeşitli söylentiler var :) Bazıları kızlar 5-10 gün önce, erkekler sonra olur diyor. yakın 2 arkdaşım doğum yaptı ikisininde kızı oldu biri 41. haftada doğdu diğeride 39 da :) kerataların keyfine bağlı anlaşılan.. birde doktoruna bağlı bazı doktorlar günü geçtimi hemen suni sancı veriyorlar....

fatmasuheyla dün nst ye girdim sancılarım başlamış doktoruma göstermedim tatilde cuma gelecek hemşire söyledi doktorumun ağzından duymadım ya inanasım gelmedi sanki de başlamışsa eğer ne kadar süre sonra doğum başlıyor

Canım ne kadar süre sonra doğum olur bilemicem ama az kaldığı kesin :) sancının şiddeti ve frekansı ile alakalı bir durum sonuçta. Zaten az kalmıştı 40 a gelmene :) çok sevndim ya..
Darısı başıma :)))

fatmasuheyla canıım inan kalbim pır pır çok aşırı heyecanlanıyorum bugün kızımın kıyafetlerini yıkadım ütüleyip yerleştireceğim dolabına minik minik hepsi giydireceğim günleri iple çekiyorum
senin de az kalmış günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorsun inan ki,buarada edasweet evet yorgunluk oluyor son zamanlarda otururken bile iş yapmış gibi yorgun hissediyorum kendimi bazen
fatmasuheyla nst ye girdin mi şimdiye kadar benim ilk girdiğim de sancılarım en yüksek 18e çıkmıştı ama sancı görünmedi çizgi altlardaydı doktor yok dedi son gittiğim de daha düşüktü hatta 0lara indi bazen ama çizgiler diğerine göre daha yüksek çıktı doktora göstermedim ama hemşire başlamış dedi cihazda ekrandaki sayılara göre olmuyor mu sancı şiddeti?

canım daha önce 1 kere girdim ama çok erken girmiştim 32. haftamdaydım. benimde sancım çıkmamıştı senin gibi. Bu cuma NTS ye düzenli girmeye başlıcam ama :).
Nts de bir çizelge veriyorlar o çizelgenin alt kısmı sancılarını gösteriyor üst kısmıda bıdığın kalp atışları diye biliyorum. Çizelgenin alt kısmında çok fazla iniş çıkış olması sancın olduğunu gösteriyor. ( devlet hastanesindeki doktora sormuştum bende bunu oradan biiliyorum ) :)

Son düzenleme:
evet fatmasuheyla o zaman benim sancılarım başlamış çünkü fazla iniş çıkış var:) içimde farklı bi duygu var canım biliyor musun yarın çantamı gözden geçireceğim ne olur ne olmaz farklı hissediyorum her an herşey olabilir:) ben de bu cuma tekrar giricem nst ye bakalım o zamana kadar doğumum olmazsa ne çıkacak merak ediyorum:)

buarada fatmasuheyla Allah sana da kolaylık versin bakalım senin nasıl çıkacak

Amin canım. Allah sana da kolaylık versin :)) bıdık inşallah seni sıkıntıya sokmadan kolayca dünyaya gelir. Ben bile şimdiden eşyalarını hazırladım biraz aceleci davrandım ama olsun bana uğraş oldu. Bende heyecanladım ya :))
Cuma günü haberlerini bekliyorum.

fatmasuheyla eşyalarını erken hazırlamakta zor oluyor varya odası eşyaları gözünün önünde oldukça hemen gelsin istiyorsun zamanı geçiremiyorsun
Allah razı olsun canııım inşallah hayırlısıyla kızıma kavuşurum sen de hayırlısıyla kavuşursun meleğine inşallah tatlıım.
cuma gününü iple çekiyorum inan ne olacak bakalııım ikimizinde aynı gün cuma akşamı haberleşelim

Benimde oğlum olacak :) Yanlız kızların eşyalarına bayılıyorum ben onları hazırlamak daha zevkli bence :)) her mağazaya gittiğimde ya benim oğlumada güzel şeyler getirin diyorum. :)) Oğlumun çekmecelerini açıp arada bakıyorum ben :)) Eşinde heyecan varmı?

öyle deme erkekler içinde çok güzel şeyler var ama kızlar kokoş oluyor tabii aynen ben de kızımın kıyafetlerini kokluyorum bakıyorum hep kızım gelse de giydirsem artık
aaaaaayyyy sormaaa babamız acayip derecede heyecanlı rüyasında görüyor hep kızıyla oynuyormuş kalkıp hadi ne zaman gelecek bizim kız diyor neymiş doğunca babasını istermiş hep,annesinde 9aydır duruyormuş sıkılmış babasında dururmuş artık işe götürücem ben kızımı diyor doğum iznine çıkacak doğum yaptığım gün iş yerini ayarladı benden heyecanlı walla senin baba adayı ne durumda

çok güldüm ya bizim beyinde hergeçen gün heyecanı artıyor. Oğluda oğlu :)) şimdi yanımda değil uzakta ve hergün oğlunu sorup duruyor kıskanıcam yakında, beni bu kadar merak etmiyor :)) yarın oğlumu görcem çok heyecanlıyım ben..

Son düzenleme:
ayyy aynen canııııım yarın 17:40 randevu saatim 1saat önce gidip nst ye giricem sonra doktoruma görünücem de ben ne kadar heyecanlı olursam olayım bizim kız nazlı kendini göstermiyor yüzünü doğru düzgün göremiyoruz içe bakıyor hep herkezin renkli ultrasonla yüz fotoğrafı var benim kızın sırtı saklambaç oynuyor da yummuş gibi ama dursun bakalım bulucam ben onu sorucam anne babaya yüzünü göstermeyişini:90:

benimde yarın saat 14:10 da. Bizim oğlanda hep kolları ve ayakları ile yüzünü kapatıyor. Eşimde benle dalga geçiyor oğlumu sıkıştırdın çocuğun kolu bacağı ayağı aynı yerde diye. :)
Doğunca benim yerimede kolunu bacağını ısır
:82:

teyzesi hayırlısıyla sağlıkla gelsin de kızım ısırırım ayıp ettin
canım eşim uzakta demişsin özel olmazsa nerede doğum için başka biryere mi gittin?

teyzesi hayırlısıyla sağlıkla gelsin de kızım ısırırım ayıp ettin
canım eşim uzakta demişsin özel olmazsa nerede doğum için başka biryere mi gittin?

Eşim Irakta idi 10 gündür dün gece geldi çok şükür. Şuanda kendi evimdeyim ankarda. Keşke annemin yanında olsam ama annemler istanbulda .

fatmasuheyla,annenden uzaksın zor Allah yardımcın olsun.
bugün kontrole gittin mi canım?Ben gittim kızım doğum kanalına girmiş doktorum doğum yakın dedi pazartesi gel açılma varsa yatışını yapalım yüzde seksen yatışın olur dedi,dua et canım hayırlısıyla kızıma kavuşurum inşallah

canım benimde sancılarım başlamış. doktor 10 gün daha sabret dedi. biraz kilosu düşük şuanda 2700-2800 gr arasında pozisyonuda doğuma uygunmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…