bebeğinin fotoğrafını göstermeyen iş arkadaşı

Bu konular kişiye göre değişebiliyor ben nazar a inanırım mesela :)

Ama daha kimseden duymamisimdir senin nazarin değiyor diye. hani öyle korkulcak bişeyim olsa diye açıklıyorum bunu
Keptin,bu arkadaşın senden hoşlanıyor olmasın,Allah muhafaza:)Böyleleri de gıcıklık olsun takılma mevzusu olsun diye yapabilir diyorum ben.Yazan oldu mu bilmm ama aklıma geldi...

Keptin,bu arkadaşın senden hoşlanıyor olmasın,Allah muhafaza:)Böyleleri de gıcıklık olsun takılma mevzusu olsun diye yapabilir diyorum ben.Yazan oldu mu bilmm ama aklıma geldi...
Allah korusun abim sayılır kiizzz :dua::dua:
Neyse olan oldu koyarim mesafemi olur biter amaaann:halay:

kızlar merhaba
bugün böyle tuhaf bi olayla karşılaştım:110:
bi arkadasım benim yanımdaki arkadasıma bebeğinin fotograflarını gösterdi bakayım dedim bana göstermedi:oha: yok olmaz dedi:oha::oha: yani tamam mecbur değil ister gösterir ister göstermez ama tuhaf davrandı aramızda cok iyidir normalde
bende nazara cok inanırım nazar değer diye düşünmüştür dedim ama adını sordum onu da söylemedi:olamaz:
aklından ne geçmiş olabilir ki
yani öyle nazarı değen biri de değilimdir kırıldım niyeyse:110:
Tuhafmış!

Hey Allah'ım, nazar denilen şey ilk 40 güne özel değil ki, tamam daha hassas bir dönem olarak görebilirsin ama 40 ı çıkar çıkmaz bir sürü fotoğraf paylaşırsan yine değebilir, saçmalık :)
Yani nazar her yaşta değer, ben de gıcık oldum hergün insan o kadar çok fotoğraf paylaşmaz ki bir iki poz olsa anlarım. Bi de altına maşallah diyelimler filan. hassassan hep hassas ol, 40 gün gösterme sonra cılkını çıkar. Oğluşum da Oğluşum bıktırdı. Sildim kurtuldum valla instagramdan. Nerdeyse çocuğun mıçtığını paylaşacak :sinirli:

Araniz iyi degilmis. İyi ihtimal bir seye bozuldu trip atiyor. Kotu haber dunyada bir tek onun cocugu var herkesde nazar degdirmek icin sira bekledigini falan saniyor. Uyuz oluyorum oyle tiplere

Yani nazar her yaşta değer, ben de gıcık oldum hergün insan o kadar çok fotoğraf paylaşmaz ki bir iki poz olsa anlarım. Bi de altına maşallah diyelimler filan. hassassan hep hassas ol, 40 gün gösterme sonra cılkını çıkar. Oğluşum da Oğluşum bıktırdı. Sildim kurtuldum valla instagramdan. Nerdeyse çocuğun mıçtığını paylaşacak :sinirli:

Aynen öyle, sığ ve saçma bir yaklaşım. 40 günün acısını çıkarmış :)

bende bunun gelin versiyonu vardi evlendi 1 ay full kina dugun fotosu sabah ogle aksam albumde yapmiyor tek tek facede ahalice kusma haddine gelmistik 1,5 yil Sonra hala gelinlikli fotolarini koyup masallah falan istiyordu sonra ben sosyal
Medya kullanmayi biraktim napti bilmem

bende bunun gelin versiyonu vardi evlendi 1 ay full kina dugun fotosu sabah ogle aksam albumde yapmiyor tek tek facede ahalice kusma haddine gelmistik 1,5 yil Sonra hala gelinlikli fotolarini koyup masallah falan istiyordu sonra ben sosyal

Bu çok iyiymiş, gerçekten güldürdü Kimileri nerede durması gerektiğini bilmiyor gerçekten. Herkesin gelinliği aynı çocuğu gibi kendine güzel
Ben de yeni anne bir arkadaşımı engelledim bugün. Yeni düşük yaptım, kız bir geçmiş olsun demek yerine instagramda bana kızının videolarını gönderip duruyor. Çok üzüldüm bu düşüncesizliğine ve yani bir kere beğendik, yalandan da olsa aaa çok sevimliymiş dedik.. Hergün hergün fenalık geldi

Ben olsam boyle insana arkadaş demem eksik olsun arkadaşlığı sende çok komik bir olay gibi anlamsız belkide olayı biraz yumuşatmal ister gibi yazmış olsanız bile olay gerçekten çirkin arkadaşlar böyle yapmazlar sizde bu kadar saftrik olmayın lütfen belliki size koymus bu durumki buraya konu acmak geregini duymuş sun yani hafife almayin arkadaşlarım dediğiniz kişilerı gelecekte iyi seçmelisiniz iyi günler dilerim

Sen diğer bayan arkadaşına göre bu adamla daha mı samimisin? O kadın senin kadar yakın değilse bu adama, bence eşi senin kocasına yakınlığından rahatsız olmuş ve size mesafe koymasını istemiş adamdan. O yüzden o kadına fotoğrafı göstermiş, size de özel bulduklarını anlatmıyor işte, illa güler yüzü kesmek şart değil mesafe için. Şaka vs yapıp, özelini anlatmayınca da kendinden bi tık uzaklaştırmış oluyorsun karşıdakini. O size mesafe koyduysa siz de ona karşı koyun bence.

Son düzenleme:
:confused:

Bu çok iyiymiş, gerçekten güldürdü Kimileri nerede durması gerektiğini bilmiyor gerçekten. Herkesin gelinliği aynı çocuğu gibi kendine güzel
Ben de yeni anne bir arkadaşımı engelledim bugün. Yeni düşük yaptım, kız bir geçmiş olsun demek yerine instagramda bana kızının videolarını gönderip duruyor. Çok üzüldüm bu düşüncesizliğine ve yani bir kere beğendik, yalandan da olsa aaa çok sevimliymiş dedik.. Hergün hergün fenalık geldi

Ya birde su var herkesin cocugu kendine guzel Allah bagislasin saglikla buyutsunler
Ama her bebek sevimli degil hani her cocugun isigi olmuyor coguna yalandan ay cnm cok tatli masallah denilip geciliyor Yani abartmaya luzum yok aman ne bilim ben zaten buralari okuduktan sonra isikli isiksiz hepsine karanligim kafami cevirip gidiyorum 1. Derece yakinlariminkini seviyorum Allahtan ailemiz normal klasikci de kuzen akraba katili olmadim:bicak:

bende de var öyle biri nişanlımın arkadasının eşi :olamaz:
evlendikten sonra 1 yıl düğün fotograflarına baktık sonra 9 ay hamileliğini takip ettik şimdi de bebeğine maşallah diyoruz
hatta o kadar ki balayı odasındaki jakuzisini bile gördük :deli:

Ben olsam boyle insana arkadaş demem eksik olsun arkadaşlığı sende çok komik bir olay gibi anlamsız belkide olayı biraz yumuşatmal ister gibi yazmış olsanız bile olay gerçekten çirkin arkadaşlar böyle yapmazlar sizde bu kadar saftrik olmayın lütfen belliki size koymus bu durumki buraya konu acmak geregini duymuş sun yani hafife almayin arkadaşlarım dediğiniz kişilerı gelecekte iyi seçmelisiniz iyi günler dilerim
tabikide alındım darıldımm düştüğüm duruma üzüldüm ama trejikomik geldi bana şimdi komik bi yanı da var kabul edelim:ruh:
yanımdaki arkadasımda farketmiş o da kendince espiri yapıyo işte fln dedi ama artık esksi gibi olmam dedimm

Yahu nE nazarı? Bizim insanımız soguk bardağa sıcak su koyup catlayınca nazar degdi diyor. Başı agrıdı nazardan, grip oldu nazardan. Saçmalık.

Nazar vardır belki ama bence bahsedilen şeylerin %99u nazar degil.
Canim abartanlar var ama nazar denen bi gercekte var.
Yeni evlendigim zaman dugunde takilan bi saatimi arkadasim cok begenmisti.oysa oyle begenilecek bi saatte degil.daha dogrusu benim bayildigim bisey degil.altin suyuna batirilmis sari bi saat iste.
Herneyse bayildim bu saate cok guzelmis vs bayagi konustu.en sonunda da bak benim gozum cok kotudur nazarim deger.eger bugun o saatin basina bisey gelirse sasirma dedi.1 saat sonra evin merdivenlerinden inerken saat pat diye dustu kolumdan kirildi.hemde oyle alakasiz biyerden koptu ki sok oldum.gorsen bu saatin neyine nazar deger dersin.var oyle kotu enerjili insanlar

Back
X