bebeğinin fotoğrafını göstermeyen iş arkadaşı

pek farketmiyo açıkcası.. yapılan hareket cok saçmaydı idare etmye calıştım bnde oldugu kadar
bundan sonra da ona göre muamele görür benden :KK51:
En dogrusunu yaparsin.hic ilgilenme bebegiyle ilgili konustugu zamanlar kayitsiz kal umursama bile

Ya birde su var herkesin cocugu kendine guzel Allah bagislasin saglikla buyutsunler
Ama her bebek sevimli degil hani her cocugun isigi olmuyor coguna yalandan ay cnm cok tatli masallah denilip geciliyor Yani abartmaya luzum yok aman ne bilim ben zaten buralari okuduktan sonra isikli isiksiz hepsine karanligim kafami cevirip gidiyorum 1. Derece yakinlariminkini seviyorum Allahtan ailemiz normal klasikci de kuzen akraba katili olmadim:bicak:
Kirpiye yavrusu kuzgun görünüyor :anne:

Ya birde su var herkesin cocugu kendine guzel Allah bagislasin saglikla buyutsunler
Ama her bebek sevimli degil hani her cocugun isigi olmuyor coguna yalandan ay cnm cok tatli masallah denilip geciliyor Yani abartmaya luzum yok aman ne bilim ben zaten buralari okuduktan sonra isikli isiksiz hepsine karanligim kafami cevirip gidiyorum 1. Derece yakinlariminkini seviyorum Allahtan ailemiz normal klasikci de kuzen akraba katili olmadim:bicak:

Ay evet bi de bu var hani. Sanki cok guzel bir milletiz gibi bebeklerini sakliyorlar. Cogu bebek tatli degil zaten. Sen nesin ki bebegin guzel olsun yani nedir bu sovlar :olamaz: benim esimin ablasi bebegi dogdugunda demisti ki, ay valla disarda ne bebekler görüyorum ne tatlilar bizimki pek guzel cikmadi ama benim icin en guzel ve tatli bebek :KK48: dogru yaklasim bu olmali ama insanlar dunyadaki en mukemmel bebege sahipmis gibi afralar tafralar :ukala:

Canim abartanlar var ama nazar denen bi gercekte var.
Yeni evlendigim zaman dugunde takilan bi saatimi arkadasim cok begenmisti.oysa oyle begenilecek bi saatte degil.daha dogrusu benim bayildigim bisey degil.altin suyuna batirilmis sari bi saat iste.
Herneyse bayildim bu saate cok guzelmis vs bayagi konustu.en sonunda da bak benim gozum cok kotudur nazarim deger.eger bugun o saatin basina bisey gelirse sasirma dedi.1 saat sonra evin merdivenlerinden inerken saat pat diye dustu kolumdan kirildi.hemde oyle alakasiz biyerden koptu ki sok oldum.gorsen bu saatin neyine nazar deger dersin.var oyle kotu enerjili insanlar

Bu olay benim başıma gelse "saat adiymiş" derim. Herkesin basına gelebilir seyler bence.

Ay evet bi de bu var hani. Sanki cok guzel bir milletiz gibi bebeklerini sakliyorlar. Cogu bebek tatli degil zaten. Sen nesin ki bebegin guzel olsun yani nedir bu sovlar :olamaz: benim esimin ablasi bebegi dogdugunda demisti ki, ay valla disarda ne bebekler görüyorum ne tatlilar bizimki pek guzel cikmadi ama benim icin en guzel ve tatli bebek :KK48: dogru yaklasim bu olmali ama insanlar dunyadaki en mukemmel bebege sahipmis gibi afralar tafralar :ukala:

ablam da öyle yapmıştı ya :KK53: ilk 3 aydan sonra konuşurken valla güzelleşmicek çirkin kalcak sandım demişti:KK53:

kızlar merhaba
bugün böyle tuhaf bi olayla karşılaştım:110:
bi arkadasım benim yanımdaki arkadasıma bebeğinin fotograflarını gösterdi bakayım dedim bana göstermedi:oha: yok olmaz dedi:oha::oha: yani tamam mecbur değil ister gösterir ister göstermez ama tuhaf davrandı aramızda cok iyidir normalde
bende nazara cok inanırım nazar değer diye düşünmüştür dedim ama adını sordum onu da söylemedi:olamaz:
aklından ne geçmiş olabilir ki
yani öyle nazarı değen biri de değilimdir kırıldım niyeyse:110:
:oha::oha::oha:

niye yaptı böyle birşey senden başka birine de yaptı mı böyle birşey

Arkadaşlar konusu olmuşken abartmanın, bende düşüncelerimi söylemek istiyorum.3 çocuğum var,ve onların dünyanın en güzel çocukları olmadığını biliyorum. Onlar benim olduğu için özel,kıymetli,ama yalnızca babalarıyla benim için.
Bende okuyorum burada,annem seviyor sevmesin kv dokunmasın,resmini koymalar,maşallah deyin yazmalar.
Bir mevlüde gittim, misafir bir kadın adeta ebenin masasından kalkmış gelmiş,çocuk bir damla,başına kendinden büyük güllü bant takmışlar,bakın bakın der gibi.Bebek tabi az sonra ağlamaya başladı,20 günlük ancak.Başladı annesi, anneannesi,Ayy nazar değdi,fatma teyze oku,emine hala oku,ayyy görüyormusun tühh tüühh...:tokat:
Aya çıkmadık yani,altı üstü,kendimize,bayramlarda elimizi öpecek,neslimizin devamını sağlayacak,her şeyiyle seveceğimiz ama sırasında bizi canımızdan bezdirecek çocuklar doğurduk.Hanedana veliahtlar kazandırmadık.:KK69:

Araba sevgili nisanlı yeni dogmus yeğen uyduruk bi :KK70:fotografı gösterin arkadaslariniza .Ona göstermeyin.:KK70:

Arkadaşlar konusu olmuşken abartmanın, bende düşüncelerimi söylemek istiyorum.3 çocuğum var,ve onların dünyanın en güzel çocukları olmadığını biliyorum. Onlar benim olduğu için özel,kıymetli,ama yalnızca babalarıyla benim için.
Bende okuyorum burada,annem seviyor sevmesin kv dokunmasın,resmini koymalar,maşallah deyin yazmalar.
Bir mevlüde gittim, misafir bir kadın adeta ebenin masasından kalkmış gelmiş,çocuk bir damla,başına kendinden büyük güllü bant takmışlar,bakın bakın der gibi.Bebek tabi az sonra ağlamaya başladı,20 günlük ancak.Başladı annesi, anneannesi,Ayy nazar değdi,fatma teyze oku,emine hala oku,ayyy görüyormusun tühh tüühh...:tokat:
Aya çıkmadık yani,altı üstü,kendimize,bayramlarda elimizi öpecek,neslimizin devamını sağlayacak,her şeyiyle seveceğimiz ama sırasında bizi canımızdan bezdirecek çocuklar doğurduk.Hanedana veliahtlar kazandırmadık.:KK69:
Yapma boyle aciklamalar
Yaaaa sinirlerimi bozma be anlattikca aklima geliyor
Onada denk geldim x deyzem bi oku nolur ama ufleme hastalik olur duydu bu kulaklar teyzede sana uflerim emzirirsin sutunden gecer kizim dedi
Oy oy oyyyyy:halay::halay::halay:
(Hala teyze ciddimiydi hazir cevapmi diye cozmus degilim)

Back
X