- 7 Mart 2017
- 133
- 180
- 53
- Konu Sahibi Sultanca35
-
6 +3 günlük ultrason son adet tarihim göre 10 haftaKac haftalik hamissin cani,mm?
Geçmiş olsun cnm çok üzüldüm. Bnde yaşadım aynısını agrım sızım yoktu bir ay fark etmedik bebegin kalbinin durduğunu az bişey leke gelince gitmiştim doktora bir aydır durmuş kalbi demişti seni çok iyi anlıyorum bnmde üç yıl bebeğim olmadı ve iki düşük yaşadım şimdi tekrar hamileyim düşükten iki ay Sonra kendiginden geldi meleğim hiç üzülme inşanlah yeterki rabbim istesin yerini doldurur inşanlah
cnm kürtaj olduktan Sonra zaten kalmaz bu belirtiler ama biz bilmiyorduk kalbinin durduğunu bir ay boyuncada fark etmedik tüm belirtilerde vardı kusma vs fark ettikten sonrada kürtaj olmadım bebeği haplarla düşürdüm sonrada tüm belirtiler gitti zaten.hem sevindim hem üzüldüm .. benım arkadasım kurtaj oldu, ertesi gün hamilelige dair tek bir işaret bile yoktu. Kusması , bulantısı, karın şişkinligi , halsizlik bir günde gidiverdi. Sizde olmadı mı böyle?
Evet aynen benimde bir günde bulantı gitti demek ondanis:''''((((hem sevindim hem üzüldüm .. benım arkadasım kurtaj oldu, ertesi gün hamilelige dair tek bir işaret bile yoktu. Kusması , bulantısı, karın şişkinligi , halsizlik bir günde gidiverdi. Sizde olmadı mı böyle?
Evet aynen benimde bir günde bulantı gitti demek ondanis:''''((((
Hayirlisi neyse o olsun demekki hayırlısı böyleydi diyerek Avusturya kendimi. Başka türlü ne gelir elden:'((
harap etme kendini lütfen.. gün dogmadan neler dogar
Arkadaşlar Merhaba bir bilsen suan ne kadar Üzgünüm ne hallerdeyim. Bugün kayinvalidemle annemler gitmiştik. Ben daha sonra lavaboya girdim pembe bir akıntı vardı.aslında yerleşme kanaması diye önemsemek istemedim ama Nedense Evham yaptim kimseye birsey demeden annemlerin arka sokağında hemen bir koşu özel hastaneye gittim. Eğer düşük ihtimali varsa ilaç verir iğne yapar diye. Kadın beni ultrasona soktu ve bebek ölü dediSuan bunları gözyaşları içinde yazıyorum. Hemen kendi doktoruna gittik o da 1 hafta sonra gel o zaman bakalım dedi net konuşmadı. Ordan çıkıp Tepecik araştırma hastanesine gittim o da bebeğin kalp atışı yok dedi. Ben 1 hafta beklemeyi seçtim ağrım yok kanama yok. Boyle bir durumu yasayan varmı. Yardım edin dua edin ne olur. Yalvarriim.
6 +3 günlük ultrason son adet tarihim göre 10 hafta
Hiç duymadım daha yeni duyacaktim yani daha 1 haftası var dedi doktor benim geç döllenme tesadüf sonucu 1 hafta erken gittim inşallah haftaya çarşamba gidicem dua edin inşallah duyarimCanim kalp atisini duymus muydunuz daha once? Ultrasona gore kac haftalikti?
keseyi ne zaman gordunuz? Hic duymadiysan bilmiyorum ama belki de henuz kan akimi baslamamistirHiç duymadım daha yeni duyacaktim yani daha 1 haftası var dedi doktor benim geç döllenme tesadüf sonucu 1 hafta erken gittim inşallah haftaya çarşamba gidicem dua edin inşallah duyarim
Keseyi 3 haftalik gördüm içinde bebegi 4 haftalikken ondan öncede hep beta Hg için gittim. Doktorum 3 hafta sonra gel kalp atisini duyunca dedi 1 haftası kaldı duymaya. Bilemiyorum kafam çok karisikkeseyi ne zaman gordunuz? Hic duymadiysan bilmiyorum ama belki de henuz kan akimi baslamamistir
K
Keseyi 3 haftalik gördüm içinde bebegi 4 haftalikken ondan öncede hep beta Hg için gittim. Doktorum 3 hafta sonra gel kalp atisini duyunca dedi 1 haftası kaldı duymaya. Bilemiyorum kafam çok karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?