Bebeğinin kalbi durdu deniz sonradan duyan varmı. ???

8 haftalıkken durmuştu cnm doktorun ne dedi kalp atışı normal demedi mi nasıl bir iki kez atıp durdu ?
Canım kadın doğumcu görmedi. radyolojiye gönderdi beni. Orada da karından gözümedi.emin olmak için alttan bakayım dedi. Oradan da mesela tık tık diyor duruyor bir süre sonra tekrar tik tık tık ediyor duruyor kalp. Çok aşırı zayıf yani durmak üzere ümitlenme çok yeni olmuş dediler

Canım sebebi ne idi kayıpların öğrendin mı peki. Bende pıhtılaşma var ya ondan mı diyorum yoksa kaliteli yumurta mı olmuyor ya da kromozom mu sıkıntılı hiç bilmiyorum

Canım sebebi ne idi kayıpların öğrendin mı peki. Bende pıhtılaşma var ya ondan mı diyorum yoksa kaliteli yumurta mı olmuyor ya da kromozom mu sıkıntılı hiç bilmiyorum
Hayır cnm ögrenemedim yani test yapmadılar 3. Düşükten Sonra yapabiliyoruz dediler sen yinede emin ol biraz daha bekleyin nede olsa kalbi durmuş tam olarak denmemiş Allah büyük belki birşeysi yoktur peki demedimi dr bi kaç gün Sonra gel tekrar bakalım kalbi hala atıyor mu atmıyor mu ona göre bakarız demedi mi yani sana kalp atışı zayıf dedi ama hemen kürtaj mı dedi bekleyelim dedi mi

Canımkaç haftalıkti.benim 9 haftalık dün durmuş kalbi bende büyük ihtimal bir kaç gün sonra kürtaj olacağım. doktorumu bekliyorum.
Hayirlisi olsun. Benim 6 haftaliktı nasip değilmiş. Ben kürtaj oldum. Ilacla düşürme konusunda bir bilgim yok. Rabbim sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…