- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi Sultanca35
-
6. Haftadayken durmuş sanırım kalbi. Yoksa bu kadar hafta farkı olmazdı. Demek ki sağlıklı bir bebek değilmiş öyle düşün. Çok üzücü gerçekten6 +3 günlük ultrason son adet tarihim göre 10 hafta
Amin inşallah :''(((6. Haftadayken durmuş sanırım kalbi. Yoksa bu kadar hafta farkı olmazdı. Demek ki sağlıklı bir bebek değilmiş öyle düşün. Çok üzücü gerçektenAllah tekrar nasip eder inşallah en kısa zamanda.
Doğru söylüyorsun. Hiç böyle birşey aklima gelmezdi. Bugün de eşim balık almıştı bebek beslensin diye ona ölü bir bebeği mi beslicem dedim. Aynı doktor gibi bir çırpıda soyleviyerdim. Şu an içimde ama ben ben onun için hiç birşey yapamiyorum:''((((Bilemedim, sen yine de kendi kontrol gununu bekle...
Benim ilk bebegimin kalbi durmustu, ama 9. Haftada durmustu. Hic belirti vermiyor inan ben kontrolde ogrendim cok etkilenmistim. Seninki daha ufakmis su an. Henuz baslamamis ta olabilir baslamadan durmus ta olabilir... bekle kontrol gununu ama aklinda olsun kalp atisini duymadan asla kendine bile hamileyim deme... cok uzulursun sonra
Çarşamba günü tekrar gidicem doktora inşallah mutlu çıkarım. 1 hafta nasil gececek bilmiyorum. Umut iste. Hersey Allahtan. Tevekkül ediyorum. Rabbim bizlere sabırlar versinAynı durumu yaşadım 9+3 te normal kontrole gittim hiç bir şikayetim yoktu .
Ultrason sırasında kalp atışlarının 5+6 gün önce durduğunu öğrendim alttandan muayene etti ek olarak hemen başka bir doktor görüşü daha aldı doktorum ama yoktu kalp atışları durmuştu .
Evet çok zor evet yaşamayan anlayamaz, ama öğrendiğimden beri hayırlısını ve sağlıklısını nasip et allahım diye dua ettim.
Sağlık olsaydı zaten kalp atışları durmazdı .
Sağlıklık bebek ya düşermiş ya kalp atışları duyarmış .
Doğup kucağımıza alıp vefat etseydi inan daha zor olucaktı veya sağlıksız hayata merhaba deseydi biz ebeveynlere ve bebeğe daha zor olucaktı .
Bunları düşün ve telkin et kendini herşey allahtan yapabileceğimiz bir şey yok .
Geçmiş olsun Rabbim hayırlısı versin. SagolBende seninkinin aynını yaşadım kontrole gittim doktorun yüzü değişti birden ne oldu dedim kalp atışı yok dedi kaynar sular döküldü başımdan başka bir doktor yine aynını dedi sonra üniversiteye gittim o bekleyelim bir hafta dedi ne kanama ne ağrı ne sancı hiç birşey yok bir hafta sonra yine gittim yine yok bu sefer beta baktı doktor 1000 puan gerilemiş o da yapacak bişeyim yok dedi napalim hayırlısı dedik kürtaj oldum bide mol gebelikmis o çıktı şimdi 2 yıl olacak hala yok malesef bende bekliyorum hayırlısıyla sıkma canını hayırlısı de Allah'tan
Üzülme canım sakın ben çok üzüldüm bana kürtaja girerken doktorum ağlayinca üzülme bebeğin yaşasa engelli olacaktı ona bakıp daha çok üzülecektin dedi ve gerçekten yaşayıp gördükten sonra doktora hak verdim biliyorum sende çok üzülüyorsun ama hayırlısını dile canım Allah'ım sanada banada bütün isteyenlere de hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsinGeçmiş olsun Rabbim hayırlısı versin. Sagol
Benimde başıma geldi canım 11 haftalıktı çok az bi pembe leke geldi acil gittim kalp atışı yoktu kürtaj oldum 1 ay önce bana 1 hafta filan vermediler ertesi gün kürtaj oldum inşallah senin öğle değildir çok zor bi durumArkadaşlar Merhaba bir bilsen suan ne kadar Üzgünüm ne hallerdeyim. Bugün kayinvalidemle annemler gitmiştik. Ben daha sonra lavaboya girdim pembe bir akıntı vardı.aslında yerleşme kanaması diye önemsemek istemedim ama Nedense Evham yaptim kimseye birsey demeden annemlerin arka sokağında hemen bir koşu özel hastaneye gittim. Eğer düşük ihtimali varsa ilaç verir iğne yapar diye. Kadın beni ultrasona soktu ve bebek ölü dediSuan bunları gözyaşları içinde yazıyorum. Hemen kendi doktoruna gittik o da 1 hafta sonra gel o zaman bakalım dedi net konuşmadı. Ordan çıkıp Tepecik araştırma hastanesine gittim o da bebeğin kalp atışı yok dedi. Ben 1 hafta beklemeyi seçtim ağrım yok kanama yok. Boyle bir durumu yasayan varmı. Yardım edin dua edin ne olur. Yalvarriim.
Bugün daha iyiyim sanki. Öyle olmak zorundayım. kabullendim sanki yavaş yavaş. Vücudumun bütün hamilelik etkileri yok oldu . Bulantım bitti. Göğüslerimdeki o şişlik ve acıdan eser kalmadı. kabızlık geçti. Kendimi daha hafif hissediyorum. Çarşamba günü de kalbi atmiyor derler ise kürtaja hazırım. Rabbim herseyin hayırlısıni versin. Rabbim daha büyük acılar vermesin kimseye. Eşim ise hala umutlu.çarşamba günü kalbi atıyor olacak duyucaz diyor. Duymazsak eger gideceği diğer hastaneleri ve doktorların planını bile yapmış. Ben kendimi alistirdim. O herseye hazırım diyor ama hareketleri hiç öyle değil. Dun sabaha kada uyumadim. Hep agladim. Allaha dua ettim. Bugun daha az agliyorum. Gözlerim kapandı şişlikten . Gozyaslarim yanaklarimi yakiyor artik.Dedigim gibi yavas yavas alışık galiba. Rabbim bize yardım etsin dayanma gücü Versin.Üzülme canım sakın ben çok üzüldüm bana kürtaja girerken doktorum ağlayinca üzülme bebeğin yaşasa engelli olacaktı ona bakıp daha çok üzülecektin dedi ve gerçekten yaşayıp gördükten sonra doktora hak verdim biliyorum sende çok üzülüyorsun ama hayırlısını dile canım Allah'ım sanada banada bütün isteyenlere de hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin
Aminn canım Allah koymuştur bir yoluna mutlaka bak bi kere hamile kaldın gerisi gelir artık napalim bizim sınavımız da buBugün daha iyiyim sanki. Öyle olmak zorundayım. kabullendim sanki yavaş yavaş. Vücudumun bütün hamilelik etkileri yok oldu . Bulantım bitti. Göğüslerimdeki o şişlik ve acıdan eser kalmadı. kabızlık geçti. Kendimi daha hafif hissediyorum. Çarşamba günü de kalbi atmiyor derler ise kürtaja hazırım. Rabbim herseyin hayırlısıni versin. Rabbim daha büyük acılar vermesin kimseye. Eşim ise hala umutlu.çarşamba günü kalbi atıyor olacak duyucaz diyor. Duymazsak eger gideceği diğer hastaneleri ve doktorların planını bile yapmış. Ben kendimi alistirdim. O herseye hazırım diyor ama hareketleri hiç öyle değil. Dun sabaha kada uyumadim. Hep agladim. Allaha dua ettim. Bugun daha az agliyorum. Gözlerim kapandı şişlikten . Gozyaslarim yanaklarimi yakiyor artik.Dedigim gibi yavas yavas alışık galiba. Rabbim bize yardım etsin dayanma gücü Versin.
gecmis olsun. Allah en kisa zamanda yerini doldurup saglikla kucaginiza almayi nasib etsin.Arkadaslar bebeğim bugün alındı. Kürtaj oldum. O 1 haftalik bekleme suresi beni duruma hazırladı. Su an iyiyim. Rabbim kimseye yasatmasin
Canim muhtemelen bos gebelikti. Gecen yil ben de aynisini yasadim. Bu zamanlarda hamile kalmistim. 19 mayista kurtaj oldum. Ama 2 adet sonra hemen tekrar hamile kaldim. Ve Allah izin verirse bu sene gecen sene kurtaj oldugum tarihlerde dogum yapacagim insallah. Hic merak etme ve uzulme. Insan neden ben diye cok soruyor ben de cok sordum ama emin ol bircok insan yasiyor bunu. Insallah hemen tekrar hamile kalirsin canim. Kalp atisini duyduktan sonra kaybetseydin cok daha buyuk bir yikim olurdu. Mayis anneleri konusunu takip ediyorum. Orda cok kotu seyler yasayan arkadaslar oldu. 4-5 aylik bebeklerini kaybedenler oldu. Bir arkadas az dikkatsiz davransaydi 8 aylik bebegini kaybedecekti nerdeyse. Hep sunu dedim "bu derdimize bu gunumuze sukurler olsun" demek ki hamile kalabiliyorsun bunu dusun. Kendini yipratma canim.Arkadaslar bebeğim bugün alındı. Kürtaj oldum. O 1 haftalik bekleme suresi beni duruma hazırladı. Su an iyiyim. Rabbim kimseye yasatmasin
Canim muhtemelen bos gebelikti. Gecen yil ben de aynisini yasadim. Bu zamanlarda hamile kalmistim. 19 mayista kurtaj oldum. Ama 2 adet sonra hemen tekrar hamile kaldim. Ve Allah izin verirse bu sene gecen sene kurtaj oldugum tarihlerde dogum yapacagim insallah. Hic merak etme ve uzulme. Insan neden ben diye cok soruyor ben de cok sordum ama emin ol bircok insan yasiyor bunu. Insallah hemen tekrar hamile kalirsin canim. Kalp atisini duyduktan sonra kaybetseydin cok daha buyuk bir yikim olurdu. Mayis anneleri konusunu takip ediyorum. Orda cok kotu seyler yasayan arkadaslar oldu. 4-5 aylik bebeklerini kaybedenler oldu. Bir arkadas az dikkatsiz davransaydi 8 aylik bebegini kaybedecekti nerdeyse. Hep sunu dedim "bu derdimize bu gunumuze sukurler olsun" demek ki hamile kalabiliyorsun bunu dusun. Kendini yipratma canim.
canım kaç haftalıkti bebeğin. Benim 9+4 kalbi atmıyodu dün bir iki kez atıp duruyordu.cnm kürtaj olduktan Sonra zaten kalmaz bu belirtiler ama biz bilmiyorduk kalbinin durduğunu bir ay boyuncada fark etmedik tüm belirtilerde vardı kusma vs fark ettikten sonrada kürtaj olmadım bebeği haplarla düşürdüm sonrada tüm belirtiler gitti zaten.
Canımkaç haftalıkti.benim 9 haftalık dün durmuş kalbi bende büyük ihtimal bir kaç gün sonra kürtaj olacağım. doktorumu bekliyorum.Arkadaşlar Merhaba bir bilsen suan ne kadar Üzgünüm ne hallerdeyim. Bugün kayinvalidemle annemler gitmiştik. Ben daha sonra lavaboya girdim pembe bir akıntı vardı.aslında yerleşme kanaması diye önemsemek istemedim ama Nedense Evham yaptim kimseye birsey demeden annemlerin arka sokağında hemen bir koşu özel hastaneye gittim. Eğer düşük ihtimali varsa ilaç verir iğne yapar diye. Kadın beni ultrasona soktu ve bebek ölü dediSuan bunları gözyaşları içinde yazıyorum. Hemen kendi doktoruna gittik o da 1 hafta sonra gel o zaman bakalım dedi net konuşmadı. Ordan çıkıp Tepecik araştırma hastanesine gittim o da bebeğin kalp atışı yok dedi. Ben 1 hafta beklemeyi seçtim ağrım yok kanama yok. Boyle bir durumu yasayan varmı. Yardım edin dua edin ne olur. Yalvarriim.
8 haftalıkken durmuştu cnm doktorun ne dedi kalp atışı normal demedi mi nasıl bir iki kez atıp durdu ?canım kaç haftalıkti bebeğin. Benim 9+4 kalbi atmıyodu dün bir iki kez atıp duruyordu.
Bn hap ile düşürdüm cnm ama içerde parça kalma ihtimali var parça kalırsa mecbur kürtaj olursun sonradan en iyisi kürtaj ol kurtul düşürme sancısıda çekmemiş olursun en azından9 haftalık hap ile düşer mi. Daha önce 6 haftalık düşürdüm ağrısı çok fena idi.kürtaj mı olayım yoksa of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?