Doğuma Hazırlık bebeğiniz doğduğunda ilk önce nerede yatırdınız nasıl beşik hazırladınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

plnhsyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
774
1
96
41
Sinop
arkadaşlar bebeğiniz doğduğunda nasıl beşikte yatırdınız yani özel mi hazırladınız yoksa hazır mı aldınız nerden aldınız ben bir türlü bulamıyorum

arkadaşlar bebeğiniz doğduğunda nasıl beşikte yatırdınız yani özel mi hazırladınız yoksa hazır mı aldınız nerden aldınız ben bir türlü bulamıyorum
canım bebeğin hayırlı olsun sağsalim kucağına alırsın inşallah ben park yatak almayı düşünüyorum çoğu kişi tavsiye ediyo

kızlar ya park yatak denılden oyun parkı dıe gecen yataktanmı eger oyleseyle bende o csekılde duusnuorum kucuk besık almak anlamsız gelıor belkı bebıs sıgmaz ıcıne hem 6 aya kadar kullanıorlıormus o besıkler gereksız buluyorum suankı fıkrım tabı zaman yaklastıkca arastırmalar yaptıkca bakıcam

Ben park yatak aldım herkes onu önerdi benim için en önemli kısmı katlanıp taşınabilir olmasıydı

Park yataklar bana çok kaba görünmüştü, bir türlü ısanamadım. Ahşap, sallanan bi beşik aldım. Bi deyarı ortopedik bi yatak aldım. Çok rahat oldu. Zaten beşiği taşımayı düşünmedim odadan odaya. İlk doğduğunda 2 hafta beraber yattık, sonra yatağına aldım. Ben de o küçük beşiklerden almayı mantıklı bulmadım. İşte hemen 8 aylık oluverdi. Şuan yatıramazdım mesela. Hiç gerek yok. Yatağın yanına al dediler bana da, ben koca beşiği koydum yatağımın yanına, hiç de sorun olmadı.

Ama geçenlerde arkadaşımda gördüm, çok estetik bi park yatak almış yazlığa, çok beğendim. YAtırdım kızımı, o pek rahat durmadı. Kocaman kaldı içinde. Düşecek diye aldım. Ama alt katı da varmış. 6 aydan sonra alta alıyorlarmış ama bence çok aşağıda. Çocuk yerde yatıyor gibi olur. Bir de park yatağa kalın yatak koyamıyorsun, ince şilteler koyuluyormuş, o da ne kadar rahat olur bilemiyorum.

bende ahşap beşiklerden aldım daha doğmadı az kaldı ama hazırladım banada daha kullanışlı geldi yatagımın yanına koydum şok şık bi tasarım lajivert.com dan sipariş verdik

merhaba arkadaşlar bende bu konuda kararsızım çünkü beşik yada park yatak ikiside birbirinden farklı gibi geldi bana sebebi yeni doğmuş bebek için nasıl yatak gerekli beşiklerdeki yatak ince şilte biçiminde oluyo genelde ama parkyataklar ortopedik yarı ortopedik şeklinde hazır yataklar .yeni doğmuş bebeği hangisinde yatırmak daha mantıklı ortopedik yataktan yanayım fikirlerinize ihtiyacım var biraz karışık yazdım kusura bakmayın

Ben ahsap cross besik aldim.. Kizim 8 aylik hala kullaniyorum.. Hem şık hem katlanabiliyor hemde tekerlekli.. Birde hersey dahil satiliyor..

aynen bende oğlusum için park yatak aldım mothercare.arkadaslar kozyatağı demsayı takip edin muhtesem indirimler yakalıorsnz $JwvNp3[1].webp

park yatak aldık bende katlanır ve taşınır oldugu için tercih ettim memur oldugumuz için sabit bir evimiz olmayacagından ilk zamanlar bizi idare edicek diye düşünüyorum içine konulan yatak genelde viscolex denilen türde saglıklı ve kullanışlı yataklar. ama eviniz sabitse uzun yıllar kullanayım derseniz büyüyen karyola - beşiklerden almanızı öneririm

ilk çocuğum ondan beşik takımı aldım... yan korkulukları ve başındaki komidin çıkınca genç yatağına dönüyor...

kendi evinde oturuyorsan kesinlikle tavsiye ederim. =)))

ilk çocuğum ondan beşik takımı aldım... yan korkulukları ve başındaki komidin çıkınca genç yatağına dönüyor...

kendi evinde oturuyorsan kesinlikle tavsiye ederim. =)))

tşkler canım ben de öyle yaptım ilk bebeğim aynen dediğin gibi büyüyen beşikli oda takımı aldım ama onu kendi odası için aldım ilk doğduğunda odada tek başına yatıramayız ben ilk aşamada nerde yatırdınız onu merak ediyordum beşiktemi yoksa park yatakta mı? gerçi ben beşikte yatırmaya karar verdim park yataklar hiç hoşuma gitmedi.

tşkler canım ben de öyle yaptım ilk bebeğim aynen dediğin gibi büyüyen beşikli oda takımı aldım ama onu kendi odası için aldım ilk doğduğunda odada tek başına yatıramayız ben ilk aşamada nerde yatırdınız onu merak ediyordum beşiktemi yoksa park yatakta mı? gerçi ben beşikte yatırmaya karar verdim park yataklar hiç hoşuma gitmedi.

bende aynı dertten muzdarip bir haldeyim park yataklar çok konforsuz gibi geliyor ve çadır gibi duruyor ama beşik yataklarda 6.aydan sonra yük olup yer kaplayacak gibi ne yapacağımı şaşırdım doğrusu :26:

bende aynı dertten muzdarip bir haldeyim park yataklar çok konforsuz gibi geliyor ve çadır gibi duruyor ama beşik yataklarda 6.aydan sonra yük olup yer kaplayacak gibi ne yapacağımı şaşırdım doğrusu :26:

canım ben izmirden getirticem beşiğini bebekonfor beşik yazarsan çıkıyor çok güzel beşikler daha sonra da odasına koyucam orada duracak

canım ben izmirden getirticem beşiğini bebekonfor beşik yazarsan çıkıyor çok güzel beşikler daha sonra da odasına koyucam orada duracak

;) evet gerçekten öyle güzellerki üstelik set halinde sanırım uyku seti cibinliği yatağı :64:
sanırım bende böyle birşey alıcam gittigidiyorda epeyde uygun fiyatları , napalım nasılsa bebek odası da yapacağım için sonra kendi yatağına geçiririm kızımı :emir_bebek: bebek odasını nerden aldınız ben bütün gün araştırıyorum da önümüzdeki ay sitelere gidip almayı düşünüyorum odanın bi kısmını da duvar kağıdı düşünüyorum :26: işten gelir gelmez pc başına oturup araştırmaya başlıyorum :3:

ben yatıramadım bi besıkte cunkı henuz dogmadı :D ınsallah saglıklı sekılde gelcek kızım. buyuyen besık aldım ben cok kullanıslı gorunuyo şimdilik. kızım baksın bı tadına besıgınde o karar vercek :D bebekodamiz.com diye bıyerden aldım bebek odası takımımı cok memnunum ınsallah sorun cıkmaz:)

park yatak kullanıyorum çok memnunum katlanıp ufak bir valiz haline gelmesi çok güzel ailem uzakta olduğu için katlayıp gidiyorum

Back
X