Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bebeğin hayırlı olsun sağsalim kucağına alırsın inşallah ben park yatak almayı düşünüyorum çoğu kişi tavsiye ediyoarkadaşlar bebeğiniz doğduğunda nasıl beşikte yatırdınız yani özel mi hazırladınız yoksa hazır mı aldınız nerden aldınız ben bir türlü bulamıyorum
ilk çocuğum ondan beşik takımı aldım... yan korkulukları ve başındaki komidin çıkınca genç yatağına dönüyor...
kendi evinde oturuyorsan kesinlikle tavsiye ederim. =)))
tşkler canım ben de öyle yaptım ilk bebeğim aynen dediğin gibi büyüyen beşikli oda takımı aldım ama onu kendi odası için aldım ilk doğduğunda odada tek başına yatıramayız ben ilk aşamada nerde yatırdınız onu merak ediyordum beşiktemi yoksa park yatakta mı? gerçi ben beşikte yatırmaya karar verdim park yataklar hiç hoşuma gitmedi.
bende aynı dertten muzdarip bir haldeyim park yataklar çok konforsuz gibi geliyor ve çadır gibi duruyor ama beşik yataklarda 6.aydan sonra yük olup yer kaplayacak gibi ne yapacağımı şaşırdım doğrusu :26:
canım ben izmirden getirticem beşiğini bebekonfor beşik yazarsan çıkıyor çok güzel beşikler daha sonra da odasına koyucam orada duracak