Doğuma Hazırlık bebeğiniz doğduğunda ilk önce nerede yatırdınız nasıl beşik hazırladınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
park yatak kullanıyorum çok memnunum katlanıp ufak bir valiz haline gelmesi çok güzel ailem uzakta olduğu için katlayıp gidiyorum

ben de park yatak aldım ama pişmanım. giderek daha kötü görünüyor gözüme...bir de sen kaçıncı ayda alt kademeye geçtin? bebeğim 3 aylık ama alt kademe çok yerden...sen nasıl yaptın?

Park yataklar bana çok kaba görünmüştü, bir türlü ısanamadım. Ahşap, sallanan bi beşik aldım. Bi deyarı ortopedik bi yatak aldım. Çok rahat oldu. Zaten beşiği taşımayı düşünmedim odadan odaya. İlk doğduğunda 2 hafta beraber yattık, sonra yatağına aldım. Ben de o küçük beşiklerden almayı mantıklı bulmadım. İşte hemen 8 aylık oluverdi. Şuan yatıramazdım mesela. Hiç gerek yok. Yatağın yanına al dediler bana da, ben koca beşiği koydum yatağımın yanına, hiç de sorun olmadı.

Ama geçenlerde arkadaşımda gördüm, çok estetik bi park yatak almış yazlığa, çok beğendim. YAtırdım kızımı, o pek rahat durmadı. Kocaman kaldı içinde. Düşecek diye aldım. Ama alt katı da varmış. 6 aydan sonra alta alıyorlarmış ama bence çok aşağıda. Çocuk yerde yatıyor gibi olur. Bir de park yatağa kalın yatak koyamıyorsun, ince şilteler koyuluyormuş, o da ne kadar rahat olur bilemiyorum.

bende senin gibi ahşap karyola aldım park yatağa göre de bi hayli tuzlu parası
eve getirip kurdular yatağımın yanına ama şimdi çok büyük göründü gözüme hatta pişman bile olmaya başladım nerdeyse bizim yatak kadar of inşallah aldığımıza değer de uyur içinde

Back
X