Bebeğiniz doğduğunda onu sahiplenememe, sevememe, bağ kuramama gibi şeyler yaşadınız mı?

Üşenmedim ben de baktim yorumlarina
g7ul rumuzlu kullanici artik nasil içten bir ah etmişse kadin kendine gelemiyor
Halaaa ben çok ah aldım hakkınızı helal edin demiyor üste çıkmaya çalışıyor ama gerçekten pesss. Başına gelmiş yaşıyorsun o durumu git helallik iste özür dile. Bu kadar kibir cidden fazla
 
Bebeğim doğduğunda cılız bir ağlama sesi duydum. Sadece gözlerini görebildiğim anestezi uzmanına, bu benim bebeğim mi? dedim. Evet, dedi güldü. Ben de güdüm. Bekledim getirip yanağıma dokundururlar diye. Sanki erken değil de zamanında doğmuş gibi. Gelmedi bir türlü. Tekrar sordum, bebeğimi götürdüler mi? Hayır dedi, yan tarafta müdahale ediyorlar başını çevirebiliyorsan bakabilirsin. Baktım. Döndürmeye çalışıyorlardı. Sonrası yok. Bayılmışım herhalde. Anestezi uzmanı bana, iyi misin dedi bir ara. Belki o zamandır. Tekrar sordum, evet kuvözle gitti dedi.

Dört gün sonra bebeğimi kucağıma vermek istediler. Enfeksiyon kapmıştım korktum bulaştırırım diye almadım. Aynı günü ağlayarak geçirdim alamadım diye. Ertesi gün istedim, göğsüme koydular. Minicik başını kaldırıp yüzüme baktı. Ben o andan sonra bebeğimi kimseye veremedim, birazcık baksın da ben uyuyayım diye bile.

Siz büyük büyük laflar etmişsiniz herkese. Hepsinden teker teker özür dileyin. Gönül alın. Bebeğinizi annenize vermek ne demek? Onun size çok ihtiyacı var. Annesi sizsiniz. Ona sarılın. Bebeğinize yazık etmeyin. Sevginizden mahrum büyümesin. Sizin kokunuzu biliyor, sizin kalp atışınızı tanıyor. Siz onun bütün dünyasısınız şu anda. Lütfen içinizden gelmese bile bebeğinizi kucaklayın, besleyin, koynunuza yatırın, ten teması yapın.
 
Yorumuna beğenmedim attım diye, burada da yorumum yok diye profilime girip alakasız bir duvar yazıma beğenmedim atmışsın.

Fikirler beğenilmez. Hırsla alakasız bir şeye kısas yapmak...

Bu yaptığının nasıl göründüğünü burada söylerdim ama ban yemeye değmeyecek bir acınasılık. Daeneris
 
Vajinusmusa gerek yok sence bu kafayla o çok rahat zevkle sevişebiliyorum dediği olayı yapabiliyor mudur bi düşün bakalım
 
lohusa kadinin iyiligine yazdigim mesaja begenmemek atmak ciddi bi psikolojik rahatsizlik olsa gerek
 
lohusa kadinin iyiligine yazdigim mesaja begenmemek atmak ciddi bi psikolojik rahatsizlik olsa gerek
Neyse ki teşhis koyacak yetkinliğiniz yok. Hamdüsenalar olsun mükemmel hekimlerimiz var, size kalmamış.

Lohusa kadın diyerek yaptığı kötülükleri maskeleyecek değiliz.

Leş gibi bir kalbi var.

Vaktiyle lohusalara demediğini bırakmamış, tüp bebekle doğan bebeklere imitasyon bebek demiş, vajinismus kadınlara iğrenç söylemlerde bulunmuş biri.

Şimdi lohusa oldu diye aklandı mı?

Yılandan beter olacak, daha vakti var. Oturup seyretsin.
 
Vajinusmusa gerek yok sence bu kafayla o çok rahat zevkle sevişebiliyorum dediği olayı yapabiliyor mudur bi düşün bakalım
Yok kız yaşasın vajinismusu. Ben de bunun bedduasını ediyorum. Kocası porno izlesin falan. Ne demişse yaşasın. Gelip burada ağlasın.
 
Ee hani lohusalık yalandı. Siz bilinçliydiniz. Hani bilerek yapmıştınız. Anneanneleriniz çevreniz falan hiç öyle lohusalık görmemişti, lohusalık kadınların abartmasında. Ne oldu!
 
bi insan ne kadar kötü olabilir ki en azindan bebegi icin destek olmak lazim gelmez mi
Kendisi vaktinde yaptıklarını yaşıyor. Lohusa bir kadına neler neler dedi burada. Bak büyük konuşma dediğimizde ben asla lohusa olmam, dahi olmaya gerek yok zorluğunu bilerek yaptım diye bol keseden atmayacaktı.
Ektiğini biçiyor
 
bi insan ne kadar kötü olabilir ki en azindan bebegi icin destek olmak lazim gelmez mi
Bu kadar kötü olabilir benim desteğim taze bitti isteyen buyursun valla ben bu kadar mükemmel insan değilim melek hiç değilim daha iyi günleri inşallah
 

Eklentiler

  • Screenshot_20250801_090949_Samsung Internet.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20250801_091450_Samsung Internet.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…