Bebeğiniz geceleri nerede uyuyor?

katre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2007
214
0
96
40
İstanbul
oğlum 4 ylık hala beraber yatıyoruz babayı almıyoruz:) çocuk odasında yatağı oda da hemen yanımdaki oda ama sanki duyamıycakmışım gibi geliyo ve orada yatıramıyorum.zaten gece 2 den öncede uyumuyo.siz neler yapıyosunuzz

bizim minik bizimle yatıyor, aslında ben odasında yatabilir diye düşünüyorum ama eşim şimdilik bizimle yatsın istiyor. gerçi ben de ayrı yatmasına kıyamıyorum çok küçük ama bize alışırsa hep bizimle yatmak ister diye ayrı yatması gerektiğini düşünüyorum. 6 aydan sonra ayırın diyor doktorlar da. ne yapıcaz bilmiyorum hiç.

bizim bebenin odası falan yok park yatağı var yatak odamızda
uyutabilirsem gece orda yatırıyorum

yanımda yatıyor evdeyken park yatağı yanımda orda yatıyor
ama biz hiç evde durmadığımız için her gittiğimiz yerde yanımda yatıyor

şimdilik beşiğinde bizim odamızda yatıyor
ama ben yakında kendi odasına postalıcam

benim kızımın odası yok şuan 2+1 olduğu için bizim odada beşiğinde yatıyor sabhları oynamak için yanıma alıyorum

bizimkide bizim odada park yatağında yatıyor, bende kısa zamanda odasına almayı düşünüyorum.

park yatakta yatak odamızda uyuyo
hemen yan odamız bebek odası
bebeğim doğmadan önce 6 aylıkken odasında yatırırım diyodum ama geçirebilirmiyim bilmiyorum gece tık derken kalkıyorum hatta sesinden çoğu zaman uyuyamıyorum
ya odasında yanına gidene kadar uykusu iyice açılır geri uykuya devam etmezse diye açıkcası korkuyorum bakalım ne zamana

benim oğlumda yatağında yatıyor benim odamda kendi yatağımda hiç yatırmadım bebekler anne kokusunda uyumaya alıştıklarında zor olur diye zaten bütün gün kucakta gece bari yatağında olsun hem dinlenmiş oluyor onlardagamyoncuiremsu

ben 2 ayına kadar yanımızda yatırdım kızımı dr.u 4 ayına kadar alıştı alıştı yoksa bidaha zor bırakır diyince uyku düzenide oturunca hemen kendi yatağına yatırdım artık hep orda uyuyor hiç yanımıza gelmiyor ama hep yüzüstü uyuduğu için daha odasını ayırmadım bizim odamızda yatıyor minik kuzum..

yüzüstümü uyuyor??neden öyle mi rahat edıyor..? bizimkı salonda uyuyor kendı odası yok oda sayımızla ılgılı.park yatagında yatıyor.onunla aynı odada da babaannesı uyuyor. agladıgında ben duyup gelıyorum zaten oda dıp dıbe olmadı duyamadım babaannemız duvarı tıklıyor zıplayıverıyorum.. yanıma yatak odasına da alamıyorum yatagı yer yok. sımdılık böyle ıdare edıyoruz. eylulde ınsallah tasınacagız ve bebısım kendı odasında uyuyacak...

bizde evdeyken bizim oamızda beşiğinde anneannesinde park yatağında yatıyo sabah uyandığına oynamak istiyo o zaman yatağıma alıyorum kuduruk demiri:)

beşigi yatak odasında ve beşiginde yatırıyorum dogdugundan beri... akşam emzirip beşigine koyuyorum orada uyuyor... ben 12de fln gidiyorum kendi odası olsa orada yatırırdım.. ama malesef 2+1 ... hiç gezmeye gidemiyorum çünkü hep yatagını istiyor.... başka biyerde uyumuyo... buda kötü...

bizim bey efendinin 3 tane yatağı var gece yatak odasında beşiğinde yatıyo sabah kalkıca ana kucağında yatıyo daha sonrada kayrolasında yatıyo anakucağıyla bi mutvağa gidiyo bi balkona çıkıyo ben nereye gidersem oda anakucağıyla arkamdan geliyo

bitek ben mi yatağında ve odasında yatırıyorum bebeyi
demir doğduğu günden beri hep kendi odasında yattı ben 40 gün odasındaki çekyatta yattım şimdi bende kendi yatağımda yatıyorum ağlayınca zaten hemen duyuyorum karnını doyurup uyutup geri yatırıyorum yatağına sadece sabahları oynamak için alıyoruz yatağımıza hiç bizimle yatmadı

ilk 2 ay odamızda beşiğin de yattı suan kendi odasında yatıyor.Gündüz uykuların da evin her köşesinde yatırıyorum ki hep yatağını istemesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…