Bebeğiniz geceleri nerede uyuyor?

bzm odamızda park yatağında yatıyor...
bakalım ne zaman geçecek odasına....
babamız zaten benden önce kıyamıyor kızına odasına götüremiyoruz...

yamanım bir ay öncesine kadar bizim odamızda beşiğinde yatıyordu.ama bir aydır bizim yanımızda yatıyor.babasının çok hoşuna gidiyor.bende alıştım yerine koyamıyorum.bir ay sonra işe başlicam nöbetlerim olacak.kıyamıyorum,özlüyorum.nasıl başka odaya geçirecem bilmiyorum.bu gidişle daha çooook bizle yatar küçük sevgilim.gündüz de uyuyunca bizim yatakta yatıyo.geniş geniş düşer mi diye korkmuyorum işimi rahat yapıyorum.gündüz beşiğinde doğduğundan beri hiç uyumuyo zaten ne anlıyorsaopuyorumnanaktan:ecrin_bebek:

Benim odamda karyolasi benim yatagimin ayak ucunda yatiyor aksam 7 oldumu mizlamaya basliyor uyumak icin ne kadar gec olsa o kadar gel kalkar diye oyalamaya calisiyorum ama izin vermiyor nadiren 8 gibi uyuyor her allahin günü sabah 5 de dikiliyor her sabah gazla uyaniyor kendini döndürdügü icin gazini cikartiyor ama ciyak diyede bagriyor sonrada babamiz uyanmasin diye yanima aliyorum agus gugus gülücükler oyun istiyor 6,5 da uyuyup kaliyor babamizin kahvaltisini kuracagim icin ben kalkiyorum giyinip kahvalti ettimmide bidaha uyuyamiyorum günde ortalama 5 saat uykuya alistim artik.3 yasina kadar odamda kalacak 3 yasinda abisiyle ayni odada kalacak abiside 9 yasinda olacagi icin rahatca yalniz birakabilirim.Abisi 5 yasina kadar benim yanimdaydi bunada dogumdan önce abisinin yanina koyarim diye niyetleniyordumki gazli bebek cikinca benimle kaldi mecburen abimiz okula gidiyor uyumasi lazim.Pijamasini giydirip emzirip yatagina yatirmamla uyumasi bir oluyor.Uykuda derdimiz yokta sabah 5 de kalkmak hic güzel degil.Hep böyle olursa yandim ben.

Ada bizim odamızda beşiğinde yatıyor sabah 5'de uyanıyor 1 saat kadar bizim yatakta oynuyoruz gündüzleri de benim ayaklarımda uyuyor bırakınca hemen uyanıyor fena alıştı çok fenaboshayallersmile

nida bizim odada park yatağı var orada uyuyor
gündüzde uyuynca nereye yatırırsam orada uyuyor

ev 2+1 dier odaya götüremm için 2 teklimi atmam gerek
yoksa 6. ayda geçirmem gerekiyordu

sıcak olmaya başlıyor iyice cam açık yatma zamanları gelince götümeyi düşünüyorum
rahat rahat yatalım
sanırım 1ayımı alır

oğlum 4 ay 13 günlük . yatak odasında beşiğimiz var doğduğundan beri beşiğinde yatıyor gece beşiği yatağa iyice yapıştırıyorum ıh dese kafamı kaldırıp bakıyorum . ama 6. aydan sonra oda alıcaz ve odasında yatacak inş

benim kızımda bizim odamızda besiğinde yatıyor 2 yaşına kadarda öyle yatırmayı düşünüyorum bakalım ya aslında odası hazır sadece besiğini geçiricez odasına ama kıyamıyorum memeyi bıraksa belki daha rahat olur..

buğlem kızım da bizimle birlikte park yatağında yatıyor...gece saat 12 olunca uyku mızmızlığı başlıyor kuzumun...saat 4 gibi , sabaha karşı 6 birde 9 gibi uyanıyor 3 defa emişiyoruz sonraa 11 gibi gülücüklerle uyanıyor...yatış kalkış saati bizimle aynı çocuğun...şimdilik iyi de işe başlayınca yandım yandımmm

benimkinin park yatağı odamda gecenin yarısını beşiğinde
yarısını benim koynumda geçiriyo

malesef benimle yatiyor,5 aylık oldu ve babayı onun odasına gonderdik beraber yatıyoruz
aslında odasına gecirsem alisacagini dusunuyorum ama malesef ben onun sesini duyamam ,bebefonu da baba uyanacagi icin kullanamayiz
anneler bebekleri tık dese uyanırmıs,valla ben davul calsan uyanmayacakmis gibi uyuyorum ancak yanımda agladiginda uyanabiliriim aksi halde yan odadan kesinlikle duyamam
bu nereye kadar boyle bilmiorum cunku baba isyanlarda

6 aya kadar bizim odamizda kucuk besiginde yatti,6. ayina girince odasinda yatirmaya basladik simdi yayila yayila yatiyor :)

oyle dusunme canim gercekten hissediyor insan ve uyaniyor ,bende korkuyordum ama benim bir cadi kizim var bagiriyor ben uyandim gel beni al diye resmen.

benimki doğduğundan beri kendi odasında kendi yatağında yatıyor. ilk 2 ay odasiyla bizim odamız dipdibeydi, zaten ilk günler her ıkırtı fıkırtıya zıplıyodum. sorun olmadı.

şimdi başka evdeyiz, odası uzak gibi biraz bizim odaya, ama daha iyi oluyor, her ıkınmasına uyanmıyorum, acıktığında zaten belli ediyor, uyandırıyor napıp edip.

o park yatağı salonda duruyor ama asla onun üstünde bırakamıyoruz, hiç rahat etmiyor sanırım, ciyak ciyak konar konmaz. sizin bebekleriniz iyi uyuyor... belki de bizimki çok rahatsız, markasız birşey zaten.

2 kere öğleden sonraki uykusunu benle beraber bizim yatakta uyudu, onda da çok pişman oldum ya alışırsak böyle diye.. o kadar güzel bi duygu ki :) ama alışmak istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…