Bebeğiniz hangi hareketleri yapabiliyor?

Sütüm kesildi dedi gelmiyordu zaten dedi. Acaba yine vermeye çalışsa gelir mi ? Bence süt alamadığı için gelişmiyor.
kuzenim bekarken boyle fikirleri vardi emzirmek emzirmek emzirmek 1 oglu oldu simdi hiç meme verdigini gormedim sütü yokmuş 40 ı çıktıktan sonra hiç vermedi kınayınca yaşıyorsunuz dikkat ..

Yok kendisine kızmadık tabi içimden üzüldüm ama bas bas bağırıyorlar 2 yaş ve ötesine kadar anne sütü diye ne bileyim.
boşver her bas bas bağrılanı yapmak zorunda degikiz cocuk teyzenin en iyisini o bilir sütü olsa verir saklama ihtimali yok di mi

kuzenim bekarken boyle fikirleri vardi emzirmek emzirmek emzirmek 1 oglu oldu simdi hiç meme verdigini gormedim sütü yokmuş 40 ı çıktıktan sonra hiç vermedi kınayınca yaşıyorsunuz dikkat ..
Niye kınayayım çok saçma geldi kusura bakmayın ama üzüldüm dedim onun böyle üzüldüğünü görünce acaba süt alamadı diye mi oldu diye sinirlendim kendimce ona da yansıtmadım. Çok şükür ayıplamadım ya da art niyetim yok. Anne sütünün gerekli olduğunu en yararlı besin olduğunu biliyorum ama bazı durumlarda verilemiyor o çocuklara da bir şey olmuyor evet ama belki de ilerde önemi daha çok anlaşılacak farklı farklı hastalıklar çıkacak bilemeyiz ki.

boşver her bas bas bağrılanı yapmak zorunda degikiz cocuk teyzenin en iyisini o bilir sütü olsa verir saklama ihtimali yok di mi
Sakladığını düşünüyorum :KK35: Zorunda değiliz ama bir bildikleri var muhakkak ki bu kadar politika uygulanıyor. Tabiki de her anne çocuğu için en iyisini ister ama çevremde çok gördüm mama yararlı diye düşünüp anne sütünü yabana atanları. Mama alan bebeklerin çoğunda da barsak sorunları -kabızlık-ishak- veya allerjik bünyeye bağlı döküntüler olduğunu biliyorum. Bu sebeple bebiş süt alamadı diye mi öyle oldu diye üzüldüm durum budur.

Ya kesinlikle öyle hepsi başka başka gelişiyor işte. Yok teyzem bebiş memeyi tutmuyordu zaten sütüm de gelmiyordu azdı dedi öyle kesmiş şimdi sütü yokmuş malesef
Sütü kesilip tekrar geri gelenler oluyormuş ama bayağı bir çaba sarfetmek gerekiyormuş

Back
X