toplamda 10 kilo almıştım,kuzum da 3050 gr doğdu
cnm bende 5 aylık hamileyim ve 2 kiloya yakın aldım.maşallah güzel balık yiyosun ben hiç yemiyom:gitme:sen normal balıkmı yoksa ton balığımı yiyosn?çünkü artık bu havalarda pek satılmıyo balık.mrb beş aylık hamileyim şu ana kadar iki kilo aldım ama bebek haftasına göre boyu ve büyüklüğü fazla dedi. bebişlerinizi kaç kilo doğurdunuz ve siz kaç kilo aldınız. bende haftada iki üç kere balık yiyorum bebeğim düşük kilolu doğmasın diye sizler beslenmenize nasıl dikkat ettiniz.
ya cnm sen nasıl 5 aydan sonra 15 kilo aldın.çokmu iştahın açıldı?yoksa şişlik falanmı?kızınada maşallah.allah uzun ömürler versin.ilk 5 ay ben hiç kilo almamıştım ama bebeğimin kilosu iyiydi,nolduysa sonra oldu:) 5.aydan sonra 15 kilo aldım kızımda 3700 doğdu
ANG€L;7544658 .!.:cnm bende 5 aylık hamileyim ve 2 kiloya yakın aldım.maşallah güzel balık yiyosun ben hiç yemiyom:gitme:sen normal balıkmı yoksa ton balığımı yiyosn?çünkü artık bu havalarda pek satılmıyo balık.
bende sevmiyorum ton balığı.bizim oralalardada balıkçı yokki eve giderken alıyım yapıyım.ama yemek lazım balık çok yararlı.sağlıklı hamişler sanazemuszemuscanım ben ton balığını sevmediğim için yemiyorum. her mevsim balık vardır olan balıklardan alıyorum ama bu sıralarda akya, levrek, dil balığı, çipura falan yiyebilirsin
çocuğun doğum kilosunda anne ve babanın fiziki yapısı etkiliymiş gerçekten armut dibine düşüyor. ayrıca bir arkadaş hamileleğim boyunca sadece 2kg süt içimişimdir yazmış zaten sen dikkat etmesen bile çocuk senin vücudundaki vitaminleri alıyor yeterince süt içilmezse ilerleyen yaşlarda kemik erimesi riskin oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?