- Konu Sahibi _eczaneci_
-
kızlar madensuyu asitli ama nar tamamen doğal bir meyve bence nar daha mantıklı hiçbişi olmaz 1-2 damladan korkmayın yaa???
ya peki bişey sorucam ben hamilelik boyunca taze nar suyu içsem emzirirkende nar suyu taze sıkıp tüketsem daha mantıklı değil mi :)
Arkadaşlar ben 21,04 sezeryen oldum. Doğar doğmaz hemşireler emzirmemi istedi onun için nar suyunu daha sonra bebeğime verdim 3 damla.O bile çok etkili oldu emzirirken bebeğim çıkarıyor gazını.Tabii yediklerimede dikkat ediyorum...
kızlar yaa ben nar bulamadımmm acaba nar suyu da aynı işi görürmü kiii:uhm:
arzu çok çok geçmiş olsun ve gözünaydın bebişine kavuştuğun için:))) ben doktor tavsiyelerinde açtığın konuya da cvp yazmıştım ama sanırım görmedin. ben de pazar yada pazartesi serdar oğuz'la sezaryen olucam. ameliyat sonrası fazla sıkıntı yaşadın mı ? gerçi serdar hoca muhteşem bir hekim. ama ne biliyim ağrı sızı, süt sorunu falan oldu mu biraz anlatır mısın çok heyecanlıyım da :)
Teşekkür ederim özlemcim mesajını yeni okudum.Ameliyat epidural anestezi ile oldu fakat ben yarınsında hissetim panik oldum ve biraz da acı çektim ama bebeğim doğduğunu gördüm daha sonra tekrar uyuşturdular en azından dikişi hissetmedim.Ben ZEKAİ TAHİRDE oldum o nedenle serdar beyi sadece ameliyat sırasında gördüm daha sonra da odama geldi o kadar.Yalnız bişey farkettim ameliyat sonrasında dikişlerim gelişigüzel dikilmiş yani bilmiyorum iz kalacak gibi görünüyor.Bide sağ tarafımda çok ağrı oluyor Onun dışında bi sorun görünmüyor şimdilik tabiki , epidural ağrıyı en aza indiriyor genel anestesiden çok daha iyi. Süt sorunumuz ilk 3-4 gün oldu ama şu anda bi sorun yok çok şükür.Sanırım sen sezeryen olmuşsundur yinede merak ettim nasıl geçti bilgi verirsen sevinirim umarım sorunsuz atlatmışsındır.[/QUOT
canım baya zor olmuştur senin için tekrar büyük geçmiş olsun. ben hala evde koyun gibi bekliyorum valla. yarın arıycam serdar beyi ya pazar yada pazartesi alıcak sezaryene, henüz olmadım. ben de epidural yaptırcam umarım bişey hissetmem diye dua ediyorum çünki biliyorum bazı bünyelere fazla etki etmiyo epidural. yine de hayırlısı olsun diyorum tekrar :) sana mesaj atarım ben doğumdan sonra ne olup bittiğini, bebişinle sana huzurlu,mutlu sağlıklı günler diliyorum, verdiğin bilgiler için de çok sağol arkadaşım..
Kızlar orjinal nar meyvesi alın. Bence meyvesuyu doğal değil %100 dediğine bakmayın hatta narı alıp difrize bile atsanız meyve suyunu vermekten iyidir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?