- Konu Sahibi _eczaneci_
-
Bende pek anlayamadim ilk sütten önce verilen bir iki damla nar suyu nasil bir etki birakiyorki midede veya bagirsakta bebek bir daha hic gaz sorunu yasamiyor...
Ben veremem heralde cünkü burda (bildigim kadari ile) dogduktan sonra temizlik,tartma vs.. islemleri bittikten sonra ilk anneye veriliyor süt emsin diye...Ben yanimda nasil sokucam nari dogum yerine....Zaten sanci manci aklimada gelmez heralde nar almak...Burda anr bulmakta zor is...Umarim deneyenlerin isine yarar...
yapmayın kızlar benim bu yaşımda içtiğim nar suyu midemi ağrıtıyo...küçücük bebeğe nasıl cesaret ediyosunuz...yinede denicem diyosanız hazır cam şişede nar suları var ondan verirsiniz...
Kızlar ben internetten bir doktora sordum. Bana yanıtı şu oldu Hiçbir doğruluğu yok,ayrıca mantıklı değil demiş. Halbuki ben en azından narsuyu yeni doğan bebeğe zarar veririmi diye'de sormuştum yani zararı var dememiş haftaya doğurucam.Sizde bi gelişme varmı lütfen yazın, yani açıkçası bu kadar tesadüf olabilirmi nar suyu içiren 4-5 kişi var hepsi de bunun işe yaradığını söylüyor.En azından şuda söylenebilirdi ben de yaptım ama işe yaramadı demiyor kimse. Sanırım ben denicem.
Bende yeni doğan bebeğin ilk önce ağzına bir iki damla maden suyu damlatılırsa gaz sorunu olmaz diye duymuştum.. Hatta bir arkadaşım söylemişti onun bir yakını yapmış ve gazı olmamış.. Ama ben cesaret edemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?