Aynen öyle. Tedbir bizden takdir Allah’tan. Aşılayacağım inşallah bendeAynen kesinlie soyle surekli. Bana ilk baslarda cok pimpiriksin diyolardi smdi kizim sandalyeye çıkarda oyle bakmak ister diye deli gibi pesinden kosuyolar balkona aşiladm cunku onlarada. Onların basina kaza gelmemis olablr ama rabbim ne gosterecek bilemeyiz tesbirimizi biz alalimda rabbim korusun evlatlarimizi
Balkon için koruyucu fileler var ben onlardan alıp her iki taraf balkona da germeyi düşünüyorum hem çocuğun güvenliği için hem benim içim rahat edecek.Sevgile anneler, eşimin ailesini çok sever sayarım çok güzelde anlaşırız lakin geçen gün kayınpederim bebeğimi 1.kat balkon duvarına oturtttu. Duvarında kalın Demir var. Oğlum oturduğunda ona yaşlanıyor göğsü. Bende yanlarındaydım aman düşer eder falan dedim. Sonra bana verdi oğlumu. Biraz bozulmuştu alinmıştı. Diyorumki ben mi çok pimpirikliyim yoksa böyle bir şey olmamalı mı? Ben çok korktum açıkçası hiç onlara emanet etmek istemiyorum çünkü bu tür konularda biraz rahatlar. Oğlum 11 aylık. Hiç bırakmıyorum onlara bu yüzden. Diyorum ki olduda ben içerideyken falan böyle bir şey yine yapsa Allah korusun be yapacağım ben? Siz olsanız ne yapardınız? Yoksa ben mi abartıyorum?
Düşen ölen cok cocuk gordum okudum duydum bu konuda dikkat sart birak bozulsun sen korumakla yukumlusun annesin .bir sey olsa en cok senin canin yanar.Abartmamissin.Sevgile anneler, eşimin ailesini çok sever sayarım çok güzelde anlaşırız lakin geçen gün kayınpederim bebeğimi 1.kat balkon duvarına oturtttu. Duvarında kalın Demir var. Oğlum oturduğunda ona yaşlanıyor göğsü. Bende yanlarındaydım aman düşer eder falan dedim. Sonra bana verdi oğlumu. Biraz bozulmuştu alinmıştı. Diyorumki ben mi çok pimpirikliyim yoksa böyle bir şey olmamalı mı? Ben çok korktum açıkçası hiç onlara emanet etmek istemiyorum çünkü bu tür konularda biraz rahatlar. Oğlum 11 aylık. Hiç bırakmıyorum onlara bu yüzden. Diyorum ki olduda ben içerideyken falan böyle bir şey yine yapsa Allah korusun be yapacağım ben? Siz olsanız ne yapardınız? Yoksa ben mi abartıyorum?
Katılıyorum size. Kırılırsa kırılsın.Böyle hareketlerden sonra çocuğa oranın tehlikeli bir yer olduğunu nasıl öğreteceksiniz?
Bunu normalleştirmenin ne anlamı var.
Çok yanlış. Sınırları zorlamak neden, oturtacak yer mi kalmamış.
Allah esirgesin bir baş dönmesine bakar, kayar elden çocuk.
Vehayut çocuk yalnızken gider.
Siz anne olarak her türlü tedbiri almak durumundasınız, kırılan kırılsın.
Buna kırılan da kendini bir sorgulasın zaten.
Offff çok üzüldüm Allahım nasıl bir acı travma. Allah sabır versin yavrum yaLutfen bu konuda sert tepki verin insanin basina bisey bir kere gelir.malesef iki sene once arkadasimin ablasi bir haftaligina annesine gidiyor ziyarete baska sehirden ve 4 yasindaki oglu balkonda herkesin gozu onunde asagi dusup vefat ediyor.bitti ne evliligi kaldi kizcagizin ne esi kaldi ne melegi kaldi.ben bu konularda cok tepkiliyim baskasinin evinde cocugunuzu balkonlardan uzak tutun.baktirmasin dedesi asagiya bisey kaybetmez
Ay nasıl düşmüş yavrucak offffKarpuz değil ki elindeki can.
Aynı tepkiyi verirdim. Daha dün burada 10 aylık bebek balkondan düşmüş. Haberini okudum çok üzüldüm. Risk alınacak konu değil bunlar. Cocuk bu.
Allah korusun.
Neden böyle yaparlar anlamış değilim? Nedir yani balkondan o şekilde baktırmak.Bagzi şeyler "bir anliktir" !! Bir anda olur ve defalarca yapilan ve kimsenin zarar görmedigi şey felaketle sonuçlanır. Çocuk eglendirecez diye olmadık şeyler yapmaya gerek yok,balkonun demirine ,tepesine ,masa üstlerine çocuğu tirmandirmanin gereği yok,al çocuğu sokakta pusetle gezdirsinler o zaman da sokağı görür cocuk.
Çocuğunuzun nerede olduğunu bildikten sonra normal, gidebilirler tabi derdim eski ben olsaydım, ama değilim ya. Eskiden kızım babaannesiyle, dedesiyle her yere gidebilir, ne olacak ki kafasındaydım. Ta ki geçen yaz kızım onların ihmali yüzünden bir tehlike atlatana kadar. Ayrıntıları da anlatamıyorum, ifşa olmamak için ama... Gerçekten Allah korudu yavrumu, hiçbir şey olmadı ama olmaya çok açık bir durumdu. Hem de çok kötü şeyler. Yaşlı insanlar, dalgın oluyorlar, düşünemiyorlar gibi bir sürü sebepleri olabiliyor ama sebebe değil, oluşabilecek sonuçlara baktığım için artık hiçbir yere göndermiyorum kızımı. Yani bunun cevabını da en iyi siz verirsiniz. Bir tehlike görüyorsanız, sizin kadar dikkat etmediklerini biliyorsanız, göndermeyin.Peki kızlar siz bu kayınpeder ile markete gönderirmisiniz oğlunuzu? Oraya gittiğimde hadi kardıdaki fırından ekmek alalım diyip götürüyor. Bana hiç sorulmuyor? Bu normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?