- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
Hayir abartmıyorsun canim benim annemde yapıyor aynısını bende kızıyorum ama benim sipa oturacagim diye ağlıyor 4 yaşında...Sevgile anneler, eşimin ailesini çok sever sayarım çok güzelde anlaşırız lakin geçen gün kayınpederim bebeğimi 1.kat balkon duvarına oturtttu. Duvarında kalın Demir var. Oğlum oturduğunda ona yaşlanıyor göğsü. Bende yanlarındaydım aman düşer eder falan dedim. Sonra bana verdi oğlumu. Biraz bozulmuştu alinmıştı. Diyorumki ben mi çok pimpirikliyim yoksa böyle bir şey olmamalı mı? Ben çok korktum açıkçası hiç onlara emanet etmek istemiyorum çünkü bu tür konularda biraz rahatlar. Oğlum 11 aylık. Hiç bırakmıyorum onlara bu yüzden. Diyorum ki olduda ben içerideyken falan böyle bir şey yine yapsa Allah korusun be yapacağım ben? Siz olsanız ne yapardınız? Yoksa ben mi abartıyorum?
BAsınız sağolsun çok üzüldüm. Acınızı yeşerttim. Ah yavrum benim melek oldu gitti. Nasıl oldu anlıkmıydı? Çok dikkat etmek lazım çok.Iyi apmışsınız boşverin bozulursa bozulsun korkutmak için demiyorum ama daha iki ay olmadı yigenimi kaybettim ikibuçuk yaşında balkondan dustu çocuklar alışıyor ve zamanla onlara zararsız geliyor korkmuyorlar o balkondan bakmaya sarkma ya kaçınci kat olduğunun önemi yok önemli olan alismamasi
Eskiler biz gibi degil, rahatlar, sizde anne olarak korkuyorsunuz birsey olur diye..1 daha yapmazlar, ama olaya bi de onlarin acisindan bakin. Dusunenemis olabilirler, onlarinda torunu, bebegin cani acisin isterler mi hiç..Sevgile anneler, eşimin ailesini çok sever sayarım çok güzelde anlaşırız lakin geçen gün kayınpederim bebeğimi 1.kat balkon duvarına oturtttu. Duvarında kalın Demir var. Oğlum oturduğunda ona yaşlanıyor göğsü. Bende yanlarındaydım aman düşer eder falan dedim. Sonra bana verdi oğlumu. Biraz bozulmuştu alinmıştı. Diyorumki ben mi çok pimpirikliyim yoksa böyle bir şey olmamalı mı? Ben çok korktum açıkçası hiç onlara emanet etmek istemiyorum çünkü bu tür konularda biraz rahatlar. Oğlum 11 aylık. Hiç bırakmıyorum onlara bu yüzden. Diyorum ki olduda ben içerideyken falan böyle bir şey yine yapsa Allah korusun be yapacağım ben? Siz olsanız ne yapardınız? Yoksa ben mi abartıyorum?
Elbette istemezler çok seviyorlar torunlarını. Ben zaten kasti yaptılar demedim. Düşünemiyorlar. Bende onları incitmemek için net bir çıkış yapamadım. Yoksa başkası yapsa oo çoktan konu kapanmıştıEskiler biz gibi degil, rahatlar, sizde anne olarak korkuyorsunuz birsey olur diye..1 daha yapmazlar, ama olaya bi de onlarin acisindan bakin. Dusunenemis olabilirler, onlarinda torunu, bebegin cani acisin isterler mi hiç..
Allahtan kendim birinci kattayım ve parmaklıklarım var.4. Katta oturuyorum kızım doğduğunda ilk isim pencerelere kilit takmak oldu şu an 4 yaşında ve hala bilmez nasıl açıldığını göstermedim. Allah korusun her an her şey olabilir merdiven başına kapı bile yaptırdım ayaklandigi zaman kapı açık olurda yuvarlanır diye.
Siz önlemini alın çocuklarımız için yapamadigimiz şey yok kp de biraz öyle düşünsün kırılmak yerine.
Sarkıp düşen (Allah korusun tabi) çocuklar bebekler haberlere çıkıyor sen doğru yaptın en iyisini meleğin için sen bilirsinSevgile anneler, eşimin ailesini çok sever sayarım çok güzelde anlaşırız lakin geçen gün kayınpederim bebeğimi 1.kat balkon duvarına oturtttu. Duvarında kalın Demir var. Oğlum oturduğunda ona yaşlanıyor göğsü. Bende yanlarındaydım aman düşer eder falan dedim. Sonra bana verdi oğlumu. Biraz bozulmuştu alinmıştı. Diyorumki ben mi çok pimpirikliyim yoksa böyle bir şey olmamalı mı? Ben çok korktum açıkçası hiç onlara emanet etmek istemiyorum çünkü bu tür konularda biraz rahatlar. Oğlum 11 aylık. Hiç bırakmıyorum onlara bu yüzden. Diyorum ki olduda ben içerideyken falan böyle bir şey yine yapsa Allah korusun be yapacağım ben? Siz olsanız ne yapardınız? Yoksa ben mi abartıyorum?
BAsınız sağolsun çok üzüldüm. Acınızı yeşerttim. Ah yavrum benim melek oldu gitti. Nasıl oldu anlıkmıydı? Çok dikkat etmek lazım çok.
Cok uzuldum. Basiniz sagolsun, rabbim sizlere dayanma gucu versin ..Nasıl olduğu hakkında kimsenin fikri yok annesinden bulgur pilavı istemiş ablam diyo yanımdaydı hangi ara gitti hangi ara cikti bilmiyorum diyor ablası var 5 yaşında gelip dustu demiş ablam diyo sanki biri kollarından aldı götürdü diyor vadesi dolmuş biseyler sebep oluyor işte allah razı olsun teşekkür ederim sizde çok dikkat edin kim ne düşünürse düşünsün boşverin ben daha şimdiden kaynanamlara diyorum bebeğim olduğu zaman öpemezsiniz bile kim ne derse sesin umrumda olmaz
Ahhhhh ciğerim parçalandı ciğerim okurken ablasının öyle demesi falan acayip gerildim yavrum benim ya allah rahmet eylesin kuzum benim . Bende de var 2.5 yaşında kız evlat geçen gün sigara böreği yapiyodum o da giyinme dolabimin içine girmiş bana bakiyodu gülüyordu falan her zamanki gibi sonra fotosunu çektim sigara böceğine gittim neyse 5 dklik bişey o arada eşim "X ne yapıyor fotosunu at ozledim" dedi. Fotoyu yürürken attım ve içeri bi gittim bizim yatak camin dibindeydi yanlamasina ve nasıl oldu bilmiyorum kitliydi açılmış pencere bide zebra perde var inik bi şekilde altından gecmis ayaklar yatağın üstünde sarkiyor. Yüreğim ağzıma geldi hemen koştum yakaladım tepki vermedim ama hissedip ağladı baya. Şuan düşündükçe hala kendime kızıyorum eşim sormasa sigara böreğini bitirene kadar nasılsa yanıma gelir diye bakmicaktim. Salaklığa aptalliga bakar mısınız? Şimdi yatağı başka yöne çektim çıkabileceği biryer yok . Maşallah çokta akıllı bi kız ama dalgınlığıma geldi yavrumdan oluyordumNasıl olduğu hakkında kimsenin fikri yok annesinden bulgur pilavı istemiş ablam diyo yanımdaydı hangi ara gitti hangi ara cikti bilmiyorum diyor ablası var 5 yaşında gelip dustu demiş ablam diyo sanki biri kollarından aldı götürdü diyor vadesi dolmuş biseyler sebep oluyor işte allah razı olsun teşekkür ederim sizde çok dikkat edin kim ne düşünürse düşünsün boşverin ben daha şimdiden kaynanamlara diyorum bebeğim olduğu zaman öpemezsiniz bile kim ne derse sesin umrumda olmaz
2.5 yaşındaki kızımı babaannesi hariç herkesle gönderirim parka markete kızıma tembihlerim dedenin elini sakın bırakma tamam mı diye ve o an kim varsa mesajı alır zaten. Babaannesi biraz rahatsız demansa tıpa tıp uyan bi rahatsızlığı var henüz teşhis konmadı ama her ne kadar normal gözükse de iyi değil o yüzden gondericeksem bende gidiyorum yanlarında ki düşünün akan trafiğe elini kaldırıp loooop diye atlamış ve neden durmuyosunuz diye arabalara kızan bi insanPeki kızlar siz bu kayınpeder ile markete gönderirmisiniz oğlunuzu? Oraya gittiğimde hadi kardıdaki fırından ekmek alalım diyip götürüyor. Bana hiç sorulmuyor? Bu normal mi?
Sevgile anneler, eşimin ailesini çok sever sayarım çok güzelde anlaşırız lakin geçen gün kayınpederim bebeğimi 1.kat balkon duvarına oturtttu. Duvarında kalın Demir var. Oğlum oturduğunda ona yaşlanıyor göğsü. Bende yanlarındaydım aman düşer eder falan dedim. Sonra bana verdi oğlumu. Biraz bozulmuştu alinmıştı. Diyorumki ben mi çok pimpirikliyim yoksa böyle bir şey olmamalı mı? Ben çok korktum açıkçası hiç onlara emanet etmek istemiyorum çünkü bu tür konularda biraz rahatlar. Oğlum 11 aylık. Hiç bırakmıyorum onlara bu yüzden. Diyorum ki olduda ben içerideyken falan böyle bir şey yine yapsa Allah korusun be yapacağım ben? Siz olsanız ne yapardınız? Yoksa ben mi abartıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?