- Konu Sahibi estel
-
cnm ben yukarı yazmıştım ama görmemişin sanırım çağanın var ve bayılıyo.en çok onunla oynuyo bu aralar.topları yakalayıp kendisi atıyo yerine bide onunla birlikte şarkı söylüyo kendi kendine.geçen gece pili bitti çalışmıyo diye çok ağladı önce oyuncağı sakladık susuturamayınca babası gidip pil aldı.biz çok sevdik.
bende andinama katılıyorum lavinya..gerçekten aktivite masası çok faydalı..eylülde severek oynuyor..benim yaramaz topları almak istememdeki, sebeb topları alıp içine atıyo..el becerisini geliştirsin diye..içine şekkiller atılan küplerimiz var ama daha onları beceremiyo..bende şöyle eğlenceli bişi olsun istedim..Aktivite masası daha kapsamlı birşey , içinde birçok oyuncağın pek çok özelliği var , mesela kuzenim batuya fisher price türkçe konuşan civciv almış , vak vaklaması hariç müzikleri konuşması bile aktivite masası içinde var , bence yaramaz toplardan daha fazla fonksiyonu olan bir oyuncak
canım onun türkçe konuşanı pahalı..seninki diğeri..ya aktivite masası 70 tl gibi bişey diyo daha pahalı değil miydi yaaa?
elmalı aynen canım bizde aynı tahammülümüz kalmadı kadının sesine ama ne yapalım çekiyoz işte.:)))Yaramaz Toplar bize de doğum günü hediyesi olarak geldi. İlk defa dün akşam pilini alıp da çalıştırdık. Bengisu'nun bayağı ilgisini çekti, özellikle toplar havada uçuşurken heyecandan napıcağını şaşıdı. Bence güzel bir oyuncak tavsiye ederim.
Bu arada aktivite masasını biz de almayı düşünmüştük bir ara. Yalnız kullanılan ses ve şarkılar Eğitici Köpek ile aynı olunca vazgeçmiştik. Eğitici Köpek'ten artık o kadının sesine pek tahammülümüz kalmadı da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?