- Konu Sahibi 2bebe1anne
-
% 55 erkekmiş hazırlığımı ona göre yapacakmışım
ama benimki kız hazırlığımıda yaptımneyse az kaldı bende öğrenince değil doğunca yacarım buraya
nilt sonunda bi hamiş yaptı teşekkürler canımhayırlı olsun bebeğin sağlıcakla al kucagına inş ...
ayyy merekila güldürdün beni neyse tum aaldıklarını maviye boyaprensesin hayırlı olsun cnm saglıkla buyut ıns
teşekkürler
ben daha kolay bi yolunu buldumilk bebeğim erkek onun kıyafetlerini giydiririm erkek olursa bide paramı verecem ebem ninem bi kıyafetle on bebe büyütmüş
% 63 prenses cıktı ayy bi tuhaf oldm aybaşı ögrenince yazıcam
öyle tatlım hayırlı eli ayagı duzgun olsun da kız erkek o allahın takdirisag salım kucagına alırsın ıns bebegını
öğrendim prens geliyo test doğru çıkmadı bende
benim daha 11 haftalık ama %77 kız çıktı. aman hiç farketmez ikisininde ağzını yerim ben:)
% 54 prenses çıktı.
Hadi hayırlısı:) 16 haftalık hamileyim öğrenince yazarım.
Bebeğiniz %63 ihtimalle "kız" olacak
Sevimli ve minik prensesiniz için hazırlıklara şimdiden başlayabilirsiniz diyor
ben daha 3.ayın ilk haftasındayım ama öğrenince yazarım inşaAllah =)
%68 kız cıktı ve kısmetse benımde prensesım olucak
kısaca soyle soylıyım kızlar ben bu guneye yatmaısıne ınanıyorum hamılelıgım ılk zaMANları hep yatıyordum esıme bıle dedım bak kızımız olucak dıe ıcımede doguyrodu zaten
bıde ruyalarınıza guvenın her ruyamda kız olmus goruyordum
esımde bende cook kız gectı kalbımızden dr 16 haftamda ultrasonla bakarken dr kız deyınce esımle cıglık attıgımızı hatırlıyorum
yanlıs anlamayın herseyın saglıklısı hayırlısı ama ınsanın kalbımden muhakkak bısı gecıyor gecenoluncada ınsan cok sevınıyorum tabıykı bıtanede oglum olsun ısterım
bende yaptım ama soruların çoguna net cevap veremedim %63 kız cıktı
%55 erkek çıktı... hayırlısıyla sağlıklı olsun da ... hepinize sağlıklı doğumlar arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?