Doğuma Hazırlık Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak Testi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
% 55 erkekmiş hazırlığımı ona göre yapacakmışım
ama benimki kız hazırlığımıda yaptım neyse az kaldı bende öğrenince değil doğunca yacarım buraya

ayyy merekila güldürdün beni neyse tum aaldıklarını maviye boya prensesin hayırlı olsun cnm saglıkla buyut ıns

ayyy merekila güldürdün beni neyse tum aaldıklarını maviye boya prensesin hayırlı olsun cnm saglıkla buyut ıns

teşekkürler
ben daha kolay bi yolunu buldum ilk bebeğim erkek onun kıyafetlerini giydiririm erkek olursa bide paramı verecem ebem ninem bi kıyafetle on bebe büyütmüş

teşekkürler
ben daha kolay bi yolunu buldum ilk bebeğim erkek onun kıyafetlerini giydiririm erkek olursa bide paramı verecem ebem ninem bi kıyafetle on bebe büyütmüş

eee haklısın senin çözümün süpermiş maaşallah canım bi kız bi erkek rabbim onlara ömür versin inşşş

benim daha 11 haftalık ama %77 kız çıktı. aman hiç farketmez ikisininde ağzını yerim ben:)

tatlım öncelikle bebeğin hayırlı olsun burda okuduysan görmüşşündür kımının doğru kımının yanlıs cıkıyor belkıde tesaduf ama en onemlısıde bebegının saglıklı olması inş içinden geçen olur

Bebeğiniz %63 ihtimalle "kız" olacak
Sevimli ve minik prensesiniz için hazırlıklara şimdiden başlayabilirsiniz diyor
ben daha 3.ayın ilk haftasındayım ama öğrenince yazarım inşaAllah =)

%68 kız cıktı ve kısmetse benımde prensesım olucak

kısaca soyle soylıyım kızlar ben bu guneye yatmaısıne ınanıyorum hamılelıgım ılk zaMANları hep yatıyordum esıme bıle dedım bak kızımız olucak dıe ıcımede doguyrodu zaten
bıde ruyalarınıza guvenın her ruyamda kız olmus goruyordum

esımde bende cook kız gectı kalbımızden dr 16 haftamda ultrasonla bakarken dr kız deyınce esımle cıglık attıgımızı hatırlıyorum
yanlıs anlamayın herseyın saglıklısı hayırlısı ama ınsanın kalbımden muhakkak bısı gecıyor gecenoluncada ınsan cok sevınıyorum tabıykı bıtanede oglum olsun ısterım

canım bebeğin hayırlı olsun tabi eskilerden söylenen şeyler var eskıden ultrason mu varmıs kalbinizden gecenler inş gerçekleşir ...

%55 erkek çıktı... hayırlısıyla sağlıklı olsun da ... hepinize sağlıklı doğumlar arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…