Ayyy azicik kalmis senin, benden 1 gun bile onde olana imreniyorum, nasil heyecan dorukta demi :)))Kızım.olacak nisam olacak inşallah
Erkek annesi olacaksin yaniii:) hayirli olsun canmBize erkek dedi doktor teyzemiz ama önümüz de ki ay kesinleşecek :)
Amin kardeşim hepimizin daha kesin değil dedi doktor ama bakalım :)Erkek annesi olacaksin yaniii:) hayirli olsun canm
Erkek bebeklerin cinsiyeti 12. Haftada bile belli oluyor bulantı daha çok oluyor diye biliyorum tabi değişebilir kişinin yapısına göre:) biraz da annenin içine doğuyor sanırım bu cinsiyetler ben öğrenmeden önce hissediyordum kızım olacakmış gibi..bir de karnın yaygın büyüyor (bu halk arasındaki söylenti ama bende böyle oldu) erkek bebekte karnın sivri oluyor diyorlar..erkek bebeklerde hareketler de erken başlar diye duydum..bana geçen gün kıza benziyor dedi annemde rüyasında kız görmüş bende
kız anneleri belirtileri yazar mısnız mesela etrafımda bir ark var idrarı koyuymuş o da kız bekliyor sizinkiler de öle mi
o zmn şu an belirtiler kızı gösteriyor ben hiç abartılı bir belirti yaşamadım başlarda hamile değilmiym die bile düşündüm :)Erkek bebeklerin cinsiyeti 12. Haftada bile belli oluyor bulantı daha çok oluyor diye biliyorum tabi değişebilir kişinin yapısına göre:) biraz da annenin içine doğuyor sanırım bu cinsiyetler ben öğrenmeden önce hissediyordum kızım olacakmış gibi..bir de karnın yaygın büyüyor (bu halk arasındaki söylenti ama bende böyle oldu) erkek bebekte karnın sivri oluyor diyorlar..erkek bebeklerde hareketler de erken başlar diye duydum..
tebrik ederimm :)Oğlumm olicik:)
ne zamn öğrendin peeki bana geçen kıza benziyor dedi ama kesin olması için ne zaman gitmem gerekiyorOğlumm olicik:)
Teşekkür ederim.12+4'te yüzde yüz olarak söyledi cinsiyeti doktor.Çok net gösterdi pipiyi. cinsiyet olayo doktorun yakaladığı açıya ve tabiki bebeğin duruşuna bağlı.Benimki hiç uğraştırmadı sanırım.ne zamn öğrendin peeki bana geçen kıza benziyor dedi ama kesin olması için ne zaman gitmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?