Bebeğinizin cinsiyeti ne ??? :)

Bebeğinizin cinsiyeti ne?

• Ankete Katılan
    46

biq_smile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
2.124
842
123
Canlarım benim !!!
Bebeğinizin cinsiyeti ne ?
Ona göre bu sene ".......SENESİ" olduğuna karar verelim ??

KIZ senesi mi ?
ERKEK senesi mi ? :) :) :)

Walla etrafim kiz gebe yada yeni dogmus kizlarla dolu, ki bende kizimi bekliom, bence net bisekilde kiz senesi :)

Aynen ama her gün zorlanıyorsunuz mide yanması ekşimesi oluyor allaha sükûr uyku problemi yok sizin de az kalmış

Kızı olacaklar ne isim düşünüyorsunuz acaba ? :)
Simge
Nehir
Hiranur
Asude
İlkin

bu isimler nasil sizce??

erkek olacak bebeğim. ama çevremde ne kadar hamile varsa kız.

bana geçen gün kıza benziyor dedi annemde rüyasında kız görmüş bende
kız anneleri belirtileri yazar mısnız mesela etrafımda bir ark var idrarı koyuymuş o da kız bekliyor sizinkiler de öle mi

bana geçen gün kıza benziyor dedi annemde rüyasında kız görmüş bende
kız anneleri belirtileri yazar mısnız mesela etrafımda bir ark var idrarı koyuymuş o da kız bekliyor sizinkiler de öle mi
Erkek bebeklerin cinsiyeti 12. Haftada bile belli oluyor bulantı daha çok oluyor diye biliyorum tabi değişebilir kişinin yapısına göre:) biraz da annenin içine doğuyor sanırım bu cinsiyetler ben öğrenmeden önce hissediyordum kızım olacakmış gibi..bir de karnın yaygın büyüyor (bu halk arasındaki söylenti ama bende böyle oldu) erkek bebekte karnın sivri oluyor diyorlar..erkek bebeklerde hareketler de erken başlar diye duydum..

o zmn şu an belirtiler kızı gösteriyor ben hiç abartılı bir belirti yaşamadım başlarda hamile değilmiym die bile düşündüm :)

ne zamn öğrendin peeki bana geçen kıza benziyor dedi ama kesin olması için ne zaman gitmem gerekiyor
Teşekkür ederim.12+4'te yüzde yüz olarak söyledi cinsiyeti doktor.Çok net gösterdi pipiyi. cinsiyet olayo doktorun yakaladığı açıya ve tabiki bebeğin duruşuna bağlı.Benimki hiç uğraştırmadı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…