valla iyiymiş erk lerde yiğidin malı meydanda olur lafı çok bariz dğruymuş 16 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum bende kesin olsun diye keşke daha erken belli olcağını bilsem merak sardı baya ..Teşekkür ederim.12+4'te yüzde yüz olarak söyledi cinsiyeti doktor.Çok net gösterdi pipiyi. cinsiyet olayo doktorun yakaladığı açıya ve tabiki bebeğin duruşuna bağlı.Benimki hiç uğraştırmadı sanırım.
Bol çikolata yeyin ultrasona girmeden 15. dk önce. meyve suyu falan için ama çok önce değil 15-20 dk önce. Benimki uyuyordu ense ölçüsünü alamadı doktor git tatlı birşey ye gel dedi sonra bir baktık içerde disko var. çok net açıyı yakaladı doktor.valla iyiymiş erk lerde yiğidin malı meydanda olur lafı çok bariz dğruymuş 16 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum bende kesin olsun diye keşke daha erken belli olcağını bilsem merak sardı baya ..
ya kıyamam çok şeker oluyorlar ultrasonda izlerken bile kesin olsun diye ayın 25 inden önce gitmiycem sanırımBol çikolata yeyin ultrasona girmeden 15. dk önce. meyve suyu falan için ama çok önce değil 15-20 dk önce. Benimki uyuyordu ense ölçüsünü alamadı doktor git tatlı birşey ye gel dedi sonra bir baktık içerde disko var. çok net açıyı yakaladı doktor.
Erkek cocuklari hemen belli olurmus canm kizlar gec gosterirler hayrlisi olsun ins saglikli bu gebelik gecirirsn bnada dua et ins guzel gunleri gorurumAmin kardeşim hepimizin daha kesin değil dedi doktor ama bakalım :)
Hayirli olsun canim :) tebrik ederim sizi..Oğluşum olacakmış öyle dedi doktorumuz
Teşekkür ederim canımmmmHayirli olsun canim :) tebrik ederim sizi..
Benim 1 oglum var simdikini daha bilmiyorum ama gönlümden gecen kiz, 1 oglum zaten oldugu icin :) ama hayirlisi oglanda olsa cok sevinecegim kesin.. sabirsizlikla ögrenecegim zamani bekliyorum....Teşekkür ederim canımmmmsenin bebişin cinsiyeti ne bilmiyorum ama önce sağlık sonra gönlündekini versin
Ayyyy hadi inşallahhhhh sağlıklı şekilde kızın olur.Benim 1 oglum var simdikini daha bilmiyorum ama gönlümden gecen kiz, 1 oglum zaten oldugu icin :) ama hayirlisi oglanda olsa cok sevinecegim kesin.. sabirsizlikla ögrenecegim zamani bekliyorum....
Karnımda kahve rengi çizgi vardı oğlumda kızımda yokkk meselabana geçen gün kıza benziyor dedi annemde rüyasında kız görmüş bende
kız anneleri belirtileri yazar mısnız mesela etrafımda bir ark var idrarı koyuymuş o da kız bekliyor sizinkiler de öle mi
Insallah canim benim bakalim bekliycez ve görücez insallah..Ayyyy hadi inşallahhhhh sağlıklı şekilde kızın olur.
Aynen benimde oglumda kahve rengi cizgi vardi cok net bi sekilde bu sefer yok ama galiba daha erken 10 haftalik.. oglumda ne zaman cikmisdi hiiic hatirliyamiyorum.. sen hatirliyormusun?Karnımda kahve rengi çizgi vardı oğlumda kızımda yokkk mesela
Yani bence 3. Evladım ama diğer iki bebeğim dünyaya gelmeden melek oldular. Bizde heyecandan çok korku endişe var normal giden bir hamileliğim yok yine de çok şükür :)Insallah canim benim bakalim bekliycez ve görücez insallah..
Senin ilk cocugunmu??
3 aydan sonra sanırsam belirginleşti iyiceAynen benimde oglumda kahve rengi cizgi vardi cok net bi sekilde bu sefer yok ama galiba daha erken 10 haftalik.. oglumda ne zaman cikmisdi hiiic hatirliyamiyorum.. sen hatirliyormusun?
Cok üzüldüm canm ama herseyde vardir bir hayir.. ikisi öyle oldu diye bu seferde olacak diye birsey yok icini ferah tut hic kötü düsünme sen..Yani bence 3. Evladım ama diğer iki bebeğim dünyaya gelmeden melek oldular. Bizde heyecandan çok korku endişe var normal giden bir hamileliğim yok yine de çok şükür :)
Anladim cnm bende 2 bucuk aylik olduguma göre normalde hafif cikmasi gerekirdi aslinda... linea nigra mi ne diyolar o cizgiye yanls hatirlamiyorsam.. bakalm ztn cok rahatsiz ederdi beni ilk hamileligmde ins bu sefer cikmaz :)3 aydan sonra sanırsam belirginleşti iyice
Benim ilk hamileligmde bulantim vardi simdi yine var ama bu hamilelikde tiksinme cok asiri yaaa.. mutvaga girdigm an ögürüyorum buz dolabi cok kokuyor geliyo bana cok fena bi durum..Bende cinsiyeti çok merak edenlerdenim. Dünya güzeli kızım var Allah'a bin şükür şimdi oğlum mu geliyo yine bir Prenses mi merak ediyorum. İlk gebeliğinizle belirtileriniz farklı mı ? Doktorum ilk her gebelik farklı reaksiyon gösterir dedi. Benim tamamen farklı belirtilenim
Bende kızımda gem çok kustum hemde herşeyden tiksindim. Bunda acayip iştahım açık. Doymuyorum resmen. Kızımda bacağım agrıyodu bunda belim kalçam. Belki vücut gebeliğe alışmış bir şekilde bebeği karşıladıBenim ilk hamileligmde bulantim vardi simdi yine var ama bu hamilelikde tiksinme cok asiri yaaa.. mutvaga girdigm an ögürüyorum buz dolabi cok kokuyor geliyo bana cok fena bi durum..
Oglumda yüzüm cok güzellesmisdi.. simdi pek öyle sayilmaz pürüzsüzlügü gitti 2/3 haftadir.. canimda öyle sunu cekiyor bunu cekiyor durumu hic yok denilcek kadar az :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?