- 28 Ekim 2016
- 325
- 166
- 18
Keske benimde öyle olsaydi mide bulantisi cok feci birsey ya insanin sevincini kursaginda birakiyor malesef.. bi ara sabah cok bulaniyordu aksam hafifliyordu simdi ise tam tersi sabah iyi aksam fena oluyorum.. kusma yok ama ögürme tiksinme cok.. ama yemek yiyebiliyorum eger kendim pisirmediysem.. anneme gidiyorum sIk sIk yemege.. evde yiyemedigim icin..Bende kızımda gem çok kustum hemde herşeyden tiksindim. Bunda acayip iştahım açık. Doymuyorum resmen. Kızımda bacağım agrıyodu bunda belim kalçam. Belki vücut gebeliğe alışmış bir şekilde bebeği karşıladı
Can'ım evde yapma zaten kokusu siner eve evinden tiksinirsin. Bende hep anneme yada kaynanama gidiyordum bulantı Zaman'larında.Keske benimde öyle olsaydi mide bulantisi cok feci birsey ya insanin sevincini kursaginda birakiyor malesef.. bi ara sabah cok bulaniyordu aksam hafifliyordu simdi ise tam tersi sabah iyi aksam fena oluyorum.. kusma yok ama ögürme tiksinme cok.. ama yemek yiyebiliyorum eger kendim pisirmediysem.. anneme gidiyorum sIk sIk yemege.. evde yiyemedigim icin..
Amin isteyen herkese inşallahhCok üzüldüm canm ama herseyde vardir bir hayir.. ikisi öyle oldu diye bu seferde olacak diye birsey yok icini ferah tut hic kötü düsünme sen..
Aynennn... Bence deee :)Walla etrafim kiz gebe yada yeni dogmus kizlarla dolu, ki bende kizimi bekliom, bence net bisekilde kiz senesi :)
Ayy, hadi inşallah :)Kızım.olacak nisam olacak inşallah
"Erkek" dediyse, kesindir bence.. :)Bize erkek dedi doktor teyzemiz ama önümüz de ki ay kesinleşecek :)
Biz Kaynananın ismini koyacağız. Malum gücenir sonra .. O yüzden Gülseren olacak galiba, eşim pek istemiyor annesinin ismini koymayı. Bende zaten nedenini pek anlamış değilim :)Kızı olacaklar ne isim düşünüyorsunuz acaba ? :)
Simge
Nehir
Hiranur
Asude
İlkin
bu isimler nasil sizce??
Hadi inşallah, sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin :)Kızımız olacak Allah'in izniyle:)))
12.-13. haftalarında belli olabilir :)7.5 haftalik daha bende merak icindeyim :)
Sen gene iyisin. Bende 33.haftamdayım. Bende öğrenemedim.Çevremdeki hamilelerin çoğu kız ama ben hala öğrenemedim
Gülseren olarak değil de sadece seren olarak koyun isim güzel ama ne kadar da güzel olsa kayinvalide ismi koymaya karşıyım:) ilerde sorunlar olabiliyorBiz Kaynananın ismini koyacağız. Malum gücenir sonra .. O yüzden Gülseren olacak galiba, eşim pek istemiyor annesinin ismini koymayı. Bende zaten nedenini pek anlamış değilim :)
Benzetme güzeldiSen gene iyisin. Bende 33.haftamdayım. Bende öğrenemedim.Bizim ki "SÜRPRİZ YUMURTA"
Aynen çok haklısın. Herkes öyle diyor da, ne yapalım :)Gülseren olarak değil de sadece seren olarak koyun isim güzel ama ne kadar da güzel olsa kayinvalide ismi koymaya karşıyım:) ilerde sorunlar olabiliyor
Benimki de çok istiyordu en son dedim anne lütfen yanlış anlama senin ismini begenmedigimden değil şimdi senin adını koyarsak çocuğuma kızarken bile sana saygısızlık yapiyormusum gibi olacak.Yine senin de hoşuna giden isimlerden fikir alalım senin fikrin de önemli gibi konuşmalar yaptım o da biraz kendi ismini koymamayi istemeyerek de olsa kabul etti :)Aynen çok haklısın. Herkes öyle diyor da, ne yapalım :)
Benimki de çok istiyordu en son dedim anne lütfen yanlış anlama senin ismini begenmedigimden değil şimdi senin adını koyarsak çocuğuma kızarken bile sana saygısızlık yapiyormusum gibi olacak.Yine senin de hoşuna giden isimlerden fikir alalım senin fikrin de önemli gibi konuşmalar yaptım o da biraz kendi ismini koymamayi istemeyerek de olsa kabul etti :)
Zaten bende öğrenebileceğimi düşünmüyorum. Ne zaman gitsek bacaklar kilitli, herkes kız diyo ama daha dr kesin bişey söylemedi.Benimki de süpriz yumurtaSen gene iyisin. Bende 33.haftamdayım. Bende öğrenemedim.Bizim ki "SÜRPRİZ YUMURTA"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?