Bebeğinizin cinsiyeti ne ??? :)

Bebeğinizin cinsiyeti ne?

• Ankete Katılan
    46
Keske benimde öyle olsaydi mide bulantisi cok feci birsey ya insanin sevincini kursaginda birakiyor malesef.. bi ara sabah cok bulaniyordu aksam hafifliyordu simdi ise tam tersi sabah iyi aksam fena oluyorum.. kusma yok ama ögürme tiksinme cok.. ama yemek yiyebiliyorum eger kendim pisirmediysem.. anneme gidiyorum sIk sIk yemege.. evde yiyemedigim icin..

Can'ım evde yapma zaten kokusu siner eve evinden tiksinirsin. Bende hep anneme yada kaynanama gidiyordum bulantı Zaman'larında.

Kızı olacaklar ne isim düşünüyorsunuz acaba ? :)
Simge
Nehir
Hiranur
Asude
İlkin

bu isimler nasil sizce??
Biz Kaynananın ismini koyacağız. Malum gücenir sonra .. O yüzden Gülseren olacak galiba, eşim pek istemiyor annesinin ismini koymayı. Bende zaten nedenini pek anlamış değilim :)

Biz Kaynananın ismini koyacağız. Malum gücenir sonra .. O yüzden Gülseren olacak galiba, eşim pek istemiyor annesinin ismini koymayı. Bende zaten nedenini pek anlamış değilim :)
Gülseren olarak değil de sadece seren olarak koyun isim güzel ama ne kadar da güzel olsa kayinvalide ismi koymaya karşıyım:) ilerde sorunlar olabiliyor

Gülseren olarak değil de sadece seren olarak koyun isim güzel ama ne kadar da güzel olsa kayinvalide ismi koymaya karşıyım:) ilerde sorunlar olabiliyor
Aynen çok haklısın. Herkes öyle diyor da, ne yapalım :)

Aynen çok haklısın. Herkes öyle diyor da, ne yapalım :)
Benimki de çok istiyordu en son dedim anne lütfen yanlış anlama senin ismini begenmedigimden değil şimdi senin adını koyarsak çocuğuma kızarken bile sana saygısızlık yapiyormusum gibi olacak.Yine senin de hoşuna giden isimlerden fikir alalım senin fikrin de önemli gibi konuşmalar yaptım o da biraz kendi ismini koymamayi istemeyerek de olsa kabul etti :)

Benim ki sitem ediyor. "Aman benim adım güzel değil, başka güzel isim koyun. Ne yapacaksınız zaten benim adımı?" vs. vs. Şeytan inadına "Tamam de" diyor da. Eşim anasına çok düşkün, o yüzden eşime bıraktım. Eşimle de aram açılsın istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…