Daha yolunuz uzun :)) ilk hamileliklerde 20 21. Haftaları buluyormus ama benim gibi sansliysaniz 17. Haftada hissedersiniz; ))Merhaba arkadaşlar hamileliginizde bebeğiniz in hareketlerini ne zman hissettiniz 7+4 hamileyim ve çok merak ediyorum nasıl bir his
Gaz bagirsak olmasin benim hep oyleydiBi cok insan olmaz diyecek ama ben 14. Haftamin ortasindan beri hissediyorum.
Cok dusundum ama oyle bir sey degil.Gaz bagirsak olmasin benim hep oyleydi
İlginc ama.guzel bisey canimCok dusundum ama oyle bir sey degil.
Olur neden olmasın bende 14+0 hamileyimBi cok insan olmaz diyecek ama ben 14. Haftamin ortasindan beri hissediyorum.
Valla ben şuan 16+5 haftalık hamileyim. İlk günden itibaren zayıf olduğum için uzaninca bebeğin kesesi net belli oluyor . Bebek hareketlenmeye yaklaşık 8 haftalıkken başlıyor ben şuan farklı biseyler hissediyodum daha erken de hissettim ama bebek mi bagirsaklarim mı anlayamıyorum değişik . Benim ilk hamileligim bagirsaklarim zaten daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başladı fark etmek için bende bekliyorum . sanırım sürekli tekme şeklinde biseyler bekliyorum ama sanki hissettiğim şey dönme yer degistirme kese duvarına baskı şeklinde . Bazen bi dönüyor karnimda portakaldan biraz daha büyük bi çıkıntı yapıyo hamile olduğumu bilmesem burda bi kitle var derdim .Merhaba arkadaşlar hamileliginizde bebeğiniz in hareketlerini ne zman hissettiniz 7+4 hamileyim ve çok merak ediyorum nasıl bir his
Hayırlı olsun bebisinz ben 18. Haftada hissetmistm hemen hemen bu haftalarda hissediliyor genelde ciddi anlamda daha önce hissedilenler bağırsak hareketleri oluyor genelde.Merhaba arkadaşlar hamileliginizde bebeğiniz in hareketlerini ne zman hissettiniz 7+4 hamileyim ve çok merak ediyorum nasıl bir his
Ya bende 9cu hafta gireceğim sanki böyle içerde baloncyk patlıyor gibi hissediyorum ama özellikle uzaninca o yüzden merak ettimValla ben şuan 16+5 haftalık hamileyim. İlk günden itibaren zayıf olduğum için uzaninca bebeğin kesesi net belli oluyor . Bebek hareketlenmeye yaklaşık 8 haftalıkken başlıyor ben şuan farklı biseyler hissediyodum daha erken de hissettim ama bebek mi bagirsaklarim mı anlayamıyorum değişik . Benim ilk hamileligim bagirsaklarim zaten daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başladı fark etmek için bende bekliyorum . sanırım sürekli tekme şeklinde biseyler bekliyorum ama sanki hissettiğim şey dönme yer degistirme kese duvarına baskı şeklinde . Bazen bi dönüyor karnimda portakaldan biraz daha büyük bi çıkıntı yapıyo hamile olduğumu bilmesem burda bi kitle var derdim .
Öyle diyorlar ama ben bağırsak 'tan ziyade daha değişik biseyler hissediyorum o yüzden merak ettimHayırlı olsun bebisinz ben 18. Haftada hissetmistm hemen hemen bu haftalarda hissediliyor genelde ciddi anlamda daha önce hissedilenler bağırsak hareketleri oluyor genelde.
Dokuz hafta çok erken o muhtemelen gazdırYa bende 9cu hafta gireceğim sanki böyle içerde baloncyk patlıyor gibi hissediyorum ama özellikle uzaninca o yüzden merak ettim
Ya ne bileyim gazdan farklı gibi geldi heycanladim bendeDokuz hafta çok erken o muhtemelen gazdırnedir şu hamileler olarak gazdan çektiğimiz
Valla ben de öyle saniyodum ama inan hissetmem mümkün değil çünkü dokuları öyle sert falan değil içinde takla atsa hissetmezsin .Ya ne bileyim gazdan farklı gibi geldi heycanladim bendebenim öyle çok gaz skntim olmuyor aslında
Brn 14 hafta onceden his ettim malum 4. Cu olunca anliyon:)Merhaba arkadaşlar hamileliginizde bebeğiniz in hareketlerini ne zman hissettiniz 7+4 hamileyim ve çok merak ediyorum nasıl bir his
Ya çok heyecanlıyım benim ilk gebeligim bide ikiz o yüzden sanırım acele ediyrumValla ben de öyle saniyodum ama inan hissetmem mümkün değil çünkü dokuları öyle sert falan değil içinde takla atsa hissetmezsin .☺ Şuan sizin kalp atislariniz bebekten daha hareketli düşünün onu hissetmiyordum
Brn 14 hafta onceden his ettim malum 4. Cu olunca anliyon:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?