Bu kadar bekliyecekmiyim yaİlk gebeliğimdi ve ilk kez 19.haftada hissettim.
Ilk gebelikmoydi15. Haftam bitince
Kuzu ilk se en erken 18 haftalarda his edrsin boylr hissi kelebegin kanat cirpmasi gibi bisebenim ilk o yüzden sanırım beklemek lazım biraz daha
Biz 6 yil sonra gebelik olunca bide ilk heycan cok fazla herşeyi hemen olucak sanyrmKuzu ilk se en erken 18 haftalarda his edrsin boylr hissi kelebegin kanat cirpmasi gibi bise
Yaaa ne güzel allahım sağlık versinde bizde o günlere eriselim17.haftada net olarak hissettim.öncesinde de pıt pıt hafiften atar gibiydi bişey:) 2güne 19hafta olacak artık çok net vuruyor,dönüyor gibi :)
Amin canım inşallah :) çok farklı duygular.isteyen herkese nasip olsunYaaa ne güzel allahım sağlık versinde bizde o günlere eriselim
Ins amiiin ben ikiz diye belki erken hissederim duygusuna kapıldım ama daga zamanımız varmisAmin canım inşallah :) çok farklı duygular.isteyen herkese nasip olsun
Benim de ilk gebeligim dünyada sanki insan nesli tukeniyo bebek kalmamış ben de anakraliceyimYa çok heyecanlıyım benim ilk gebeligim bide ikiz o yüzden sanırım acele ediyrum
Bende oyle hissediyorumBenim de ilk gebeligim dünyada sanki insan nesli tukeniyo bebek kalmamış ben de anakraliceyim
Ilki hatırlamıyorum...Ilk gebelikmoydi
Anladım Canum teşekkürlerIlki hatırlamıyorum...
2. 18de başlamıştı
3. 15te
Sanırım öyle bende ilk 16 ci haftalarda pitirtilar hissettim şimdi artık hareketlerini farkedebiliyorumİkizlerde daha erken mi hissediliyor acaba ben de 16.haftamdayım ama pıt pıt gaz gibi bişey hissediyorım
Eveet artık hissetmeye başladım mükemmel bir göz özellikle ikisi aynı anda yaramazlık peşindeyseCikssekil ee 19.haftana gelmişşin bebisi hissetmissindir deneyimlerini paylaşmak istermisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?