Bebeğinizin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz

17.haftada net olarak hissettim.öncesinde de pıt pıt hafiften atar gibiydi bişey:) 2güne 19hafta olacak artık çok net vuruyor,dönüyor gibi :)

Kızımda ilk 16.hafta da hissetmiştim.Şimdi bu bebegimde 13.haftadayim,kelebek çırpınışları gibi şeyler hissediyorum 3 gündür

İlk gebeliğim 18.haftamda hissettim cok değişik bişey gercekten o zaman günde bikaç sey hissediyordum suanda 24.haftamdayım cok daha fazla ve hatta karnımın üstünden görünecek kadar şiddetli dönüyor esniyor :)

15 de hafif hissettim 16 da arada hissettim 17 de çok net ayırt edebiliyorum 18 de içimde canavar var sanırım diyorum

Ya ne güzel duygu rabbim benide o günlere eristirsin ins bende sadece kelebek cirpinisi gibi bisey hissediyorum son 2 gündür daha erken diyorlar ama ben ikiz olduğu için hissediyorum dur diye düşünüyorum

İkizlerde daha erken mi hissediliyor acaba ben de 16.haftamdayım ama pıt pıt gaz gibi bişey hissediyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…