Bebeğinizin ilk hareketini kaçıncı haftada hissettiniz?

o zaman
acaba hareket etmiş de ben farketmemiş olabılırmıyım?? ben gaz zannetmişimdir belki.. ne zaman emın olaabılırım ama bır bılgınız var mı?

evet canim saga sola qaz hareket eder sanki balik yuzerken suda nefes alirken hani su lup-lup yapar ya boyle bişey

arkadaşlar bide ilk hamilelikte hemen hissedilmiyoki bazıları gazı bebeğin hareketleri sanıyo halbuki ilk hamilelikte 16 17. haftanda hissedersin yani 4 aylıkken ama ikinci çocukta daha erken hissedersin oda öyle çok oynamaz sadece göz seğirmesi gibi bişey bunuda hemen hissetmek zordur

21 haftanın sonuna doğru hissettim siz bakmayın başkalarına herkeste farklı oluyor zaten araştırırsanız internette yada dr sorarsanız 16 haftadan önce imkansız olduğunu yazıyor o da 2. hamlileliğini yaşayanlarda ilk hamile olanlar 18 ve 24 arası hissederlermiş. gazı hareket sananda çok bebek bi başladımı oynamaya durmaz zaten o yüzden stres yapmayın zamanı gelince hissedersiniz sizde

13-14 çok erken. Bende 18. haftada hissetmeye başladım şimdi 26. haftamdayım. 20. haftaların başından beri resmen durmadan takla atıyor sanki karnıma dışarıdan bakıldığında haraketleri çok belli oluyor:) şimdide hiç durmuyor özellikle geceleri uyutmuyor bile:))

hissedersin ama öyle çok oynayacanı sanma bi böyle göz seğirmesi gibi olur ondan sonraki haftalarda sıklaşır daha netleşir ama son aylarda resmen geziniyo karnında artık ellinin kolunun nerde olduğunu anlayabiliyosun çok zevkli oluyo o zamanlar :)

çok sağol demekki bizim annelerimiz hisseddiklerini sanıyorlar insanıda panik yapıyolar erken diyorum yok çoktan oynaması lazımmış gelde anlat sevgili kayınvalideme..

Ay canım senin kayınvalidende bir alem sırf telaşlandırmak için yapmış olmasın ??
ben 16. haftanın sonunda hissetmiştim ama emin olamamıştım. Seğirme gibiydi. Aynı hareketler 19-20. haftalarda daha belirginleşip sıklaşınca anlıyorsun. Ama asıl hareketler 24. haftadan sonra başlıyor karnını germeye içerde bir oraya bir buraya dönmeye hele birde dışardan belli olmaya başlayınca daha mutlu oluyor insan. İki ay öncesine kadar bir an önce kontrol günü gelsede bebişimi görsem diyordum. Ama şimdi her an kendini hissettiriyor annesine. Ama şimdiki aylarınızın tadını çıkarın. Son aylarda bebişinizi ultrasonda tam olarak göremiyorsunuz bu ay gittiğimizde sadece vücudunun bir bölgesini görüyorsunuz. Ayrıca kilosu arttıkça hareketleriniz kısıtlanmaya başlıyor. O nedenle bolbol gezin tozun derim. Zaman çok hızlı geçiyor... :CüvCüv:

bende cok erken hissetmiştim böyle seyirme gibi bir şeydi
doktora söyleğimde ise cok zayıf olduğum için bu kadar erken hissettiğimi söylemişti
içinde o ilk hareketler mükemmel bir şey böyle pıt pıt diye
ayy özlediğimi hissettim birden :kedi:

Ben 19. haftada hissetmiştim,acayip güzel mucizevi bir şey,ayaklarım yerden kesilmişti adeta.

Bende yazıcam ama galiba erken a.s
Bende 13+1 haftalık hamileyim bebeğimin ilk hareketini duyacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum...Müthiş bir duygu olsa gerek hareketleri duyan arkadaşlar ne güzel de anlatmış,rabbim bizlerede yaşamayı nasip eylesin...

17.haftanın içindeyiz seğirme dışında hisstemedim henüz.tekme atmaya başlamadı.ama seğirmede çok güzelsanki içimde mısır patlatıyorlar.rabbim hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu.

Aranıza ılk defa katılıyorum 16+2. Deyım bende.. Bol bol baĞırsak hareketı var ama bebıŞ mı anlayamıyorum.. Ama fazlası ıle kasıklarımda kramplar var..sızde de oluyormu aĞrı kramp..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…