Yok benim gaz sorunum olduğu için ayırt etmem mümkün değil.Hem söylenenlere göre zaten 20 haftadan sonra başlarmış.Hayırlısı inş. bizlerde hissederiz bebişlerimizi..
ya kızlarrr 15.haftamdayım göbeğimin sağ tarafında acayip kıpırtılar hissediyorum bugün daha da yoğunlaştı...nasıl birşey olduğunu tarif etmeye çalışacağım...bu gaz değil ondan eminim...çok derinden geliyor...sanki birşey içimde geziniyor,dolaşıyor gibi...içeriden bir tüy beni gıdıklıyor gibi...bu bebeğimmi???
sadece sağ tarafımda oluyor ama...merak ettiğim sadece bir bölgede olması normal mi?
canlarım yaaa kendimi birden 7 ay öncesinde hissettim bebeğimin ilk hareketleri :) benim bebeişim 45 günlük oldu bile allahım sizede bu günleri göstersin... ilk bebeğim... zayıf kilolular daha erken hisseder bilginiz olsun... ben 13. haftamda hissettim ilk tekmesini.. sanki içimde yılan vardı o kıvranıodu :) ewt seninkide bebeğinin hareketi emin ol haftalar geçtikçe daha net belli olcak tekmeleri hele son aylarda :) ben doğumuma 1 hafta kala tekmesini bekleyip topuğundan tutuodum :) çok ama çok harika bi duygu... allahım hepinizin kucağına aldıı günleride göstersin.. ha bu arada bugünlerinizin tadını çıkarın son 2 ay kötü geçio iyce ağırlaşıosunuz ayakkabınızı giymek için bile eğilemiosunuz... ama onlarda geçicek unutmayın... hayırlı doğumlar hepinize şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?