Bebeğinizin ilk hareketini kaçıncı haftada hissettiniz?

benim 14.haftalıktı belli oldu...doktorum %99 erkek dedi...doktorumun cihazları çok iyi 4 boyutlu çok net gördük ...Bakalım hayırlısı....

Kızlar akşam sol yanıma yatmış tv izlerken karnımda garip bişeyler oldukafamçokkarıştı birden göbeğimin biraz altında sağ tarafta paldır küldür birşeyler...sanki biri yuvarlandı,tekme attı ,takla attı gibi bişey yani karın duvarıma vuruyormuş ,dürtüklüyormuş gibi bişey anlayamadım bebek mi ne diye??? Gaz niye beni dürtüklesinki....:1shok: sonra bütün gece yine bekledim olmadı bir daha...15 haftalık hamişim bebeğimin bu kadar kuvvetli vurmasının mümkün olmadığını düşünüyorum ama neydi o anlayamadım ...Siz ne dersiniz bu konuda???

Yok benim gaz sorunum olduğu için ayırt etmem mümkün değil.Hem söylenenlere göre zaten 20 haftadan sonra başlarmış.Hayırlısı inş. bizlerde hissederiz bebişlerimizi..

Böyle yazmışım ama 14. haftada ilk hareketini hissettim sonra hep devam etti çok şükür.Önce bir toplanma oldu sonra seğirmeler sonrada ara ara çok kuvvetli tekmeler attı kızım :) dışardan elimi koyduğumda bile hissedebiliyorum şükürler olsun.Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu....

canlarım yaaa kendimi birden 7 ay öncesinde hissettim bebeğimin ilk hareketleri :) benim bebeişim 45 günlük oldu bile allahım sizede bu günleri göstersin... ilk bebeğim... zayıf kilolular daha erken hisseder bilginiz olsun... ben 13. haftamda hissettim ilk tekmesini.. sanki içimde yılan vardı o kıvranıodu :) ewt seninkide bebeğinin hareketi emin ol haftalar geçtikçe daha net belli olcak tekmeleri hele son aylarda :) ben doğumuma 1 hafta kala tekmesini bekleyip topuğundan tutuodum :) çok ama çok harika bi duygu... allahım hepinizin kucağına aldıı günleride göstersin.. ha bu arada bugünlerinizin tadını çıkarın son 2 ay kötü geçio iyce ağırlaşıosunuz ayakkabınızı giymek için bile eğilemiosunuz... ama onlarda geçicek unutmayın... hayırlı doğumlar hepinize şimdiden..

Allah bebegıne uzun saglıklı omurler versın ınsallah :Saruboceq:
darısı basımıza ınsallah bızlerde sagsaglım bebeklerımıze kavusuruz...
:Saruboceq: :Saruboceq:

çok teşekkürler kedinihal zemuszemus Allah kızına uzun sağlıklı ömürler versin bende ise durumlar biraz karışık... o hissettiğim şeyler şu anda olmuyor ne yazıkki birkaç gündür tık yok ... kafamçokkarıştı biraz daha hareketlendiği günleri sabırsızlıkla bekliyorum CADIARZU

ben de 13.haftamdayım.dün akşam sağ alt tarafımda bi kıpırtı hissettim.şaşırdım ilk önce olabilir mi acaba dedim.burda okudukça olması mümkünmüş.hissetmek için biraz erken bi hafta olabilir ama böyle seğirme gibi bişeydi.

bende 19 haftaligim 4 gün önce gögüs kafesimin oldugu yerde bi kipirti hissetttim gece yatiyordum böyle hic olmamisti orda gaz olmaz olsa olsa bebektir diye düsündüm bekledim bidaha olmadi 4 gündürde hicbisiy yok...

bende 16 haftalığım kızlar bişeyosracam herkes sağ tarafımda hissediyorum pıtpıtları diyor amaben sol tarafımda hissediyorum bende mi var bi terslik???

Yok canım sende bir terslik olabilir sağda veya solda..demek senin bebişin solda geziniyor

Bende 18+6 yım ama hala net bı haraket hıssetmedım... Sabırsızlıkla beklıyorum.

kızlarrrr dün bende net olrak hissettim çok güzel bişi bu yaa
sata göre 16+5 günlük hamileyim

Nasıl birşeydi tarif eder misin ??? çok merak ediyorum...daha doğrusu şu an hissedmemek beni çok düşündürüyor hala orada mı hala sağlıklı mı bebeğim acaba ...bu aralar enerjim arttı kendimi yorgun hissetmiyorum bazen hamile olduğumu bilke unutuyorum bu da beni telaşlandırıyor bana bir belirti verse bebişim ( arada sanki oluyor gibi geliyor ama tam olarak anlayamıyorum nasıl olduğunu tarif eder misin???

dün akşam sırt üstü yattım biraz belim ağrıyordu. normalde pıt pıt ediyorya bu daha şiddetliydi üstüste oldu bu sefer. eşimde hissetti sonra kesildi pıtpıtlar. acaba bana sırt üstü yatma mı dedi???

normalde doktor bana da 5. aydan sonra hissedersin dedi. internette 16. haftadan sonra hissebilirsiniz diyo.

ne güzel darısı başımıza ...aslında sırt üstü yatmak iyi değilmiş canımmm...yan yatcaksın veya sırt üstü yatıyorsanda mutlaka ayağının altına yastık koyacaksın...bende bir kere o şekilde hissettim ama devamlı düzenli olarak hissetmiyorum yani nadiren arada sırada oluyor onun için bende heralde bana öyle geliyor ya da gaz hareketi diye yorumluyorum ...Bilmiyorum işte 2-3 hafta daha bekleyeceğiz demekki???ilk gebeliğğinmi?? benim ilk bende dün 16.haftaya girdim ...bakalım belki bu hafta sonuna doğru netleşir ..

evet benimde ilk bebeğim.ilk defa dün bu kadar şiddetli hissettim başka hissetmedim. ben gaz olmadığına eminim bu seferkinin.biraz önce bi gebelik sitesinde gördüm bebek 6. ayda dönüyormuş heralde o zaman daha şiddetli olacak tekmeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…